Крем за около очи - тема 11

• 113 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • някъде под слънцето...
От този ценови клас , примерно капсулите

https://www.druni.es/neometric-anti-wrinkle-capsules-dr-irena-er … sulas-antiarrugas
Много пъти съм писала, че грижата ми за контура(и не само)  е комплексна и използвам различни неща, които взаимно се допълват.
 Тези капсули също работят добре за мен.
 https://etre-belle.es/products/time-control-lift-capsules

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 22:30 от sl

# 346
Може ли мнение за околоочния крем на Сафф

# 347
Бих искала да попитам - каква е разликата между All About Eyes Rich и All About Eyes на Клиник? Скоро ми се струва, че коментирахте друг крем на Клиник, който е по-хубав от тези двата, но сега не намирам мнението. Чудя се между тези и Optim-Eyes на Филорга. Моля за мнение Simple Smile
В момента ползвам Uriage Age Protect Multi-Action Eye Contour, но не виждам кой знае какъв ефект. Сутрин ми е малко по-освежено лицето около очите, но след 9 ч. сън ми се струва нормално Simple Smile

# 348
Optim-Eyes не си струва цената. Клиник е по-добре, но бяха писали девойки за Clinique repairware laser focus - много по-добър е от all about eyes.

# 349
  • Ланкър, планините Овнерог
All about eyes го имах на мостра. Опитах няколко пъти да го ползвам, но винаги ми пресъхваше кожата чак до червено и пареше.

# 350
  • София
Подкрепям, че Филоргата не струва. Нямам търепние да я измажа и да си взема нещо друго..Neutral Face

# 351
Бих искала да попитам - каква е разликата между All About Eyes Rich и All About Eyes на Клиник?  Чудя се между тези и Optim-Eyes на Филорга.
Първият ( рич ) е по-богата консистенция, по "тежък", по подхранващ
От околоочните на Филорга само Time filler ми допадна, не са им силната страна мисля за тази зона кремовете.

# 352
All about eyes го имах на мостра. Опитах няколко пъти да го ползвам, но винаги ми пресъхваше кожата чак до червено и пареше.
Да не би да е непоносимост към съставка? С много сух контур съм, но такъв ефект не съм забелязала. Богатата версия предпочитам, все пак. Другият - лятото.

# 353
  • Някъде там
Кой от двата крема бихте препоръчали.
На 37 съм
клоня повече към лиерак.

# 354
uriage
в пъти е по добър
ползвала съм и 2 та

# 355
Някой да има сравнение между серума на Clarins Double Eye и този на Guerlain Abeille Royale Eye R Repair serum ? Кой е по - добър ?

# 356
  • на последния етаж
Споделете от кои пачове за очи сте доволни.

# 357
Аз много харесах тези Lanbena Retinol Collagen Hydra-Gel Eye Patch
https://makeup.bg/product/556555/#/option/1224869/
Преди това ползвах едни със злато и черна перла, но не видях особен ефект.
На Vivienne Sabo също съм поръчвала от Лили преди време и тях ги харесвах повече от тези с перлата.
При тези от линка виждам ефект след сваляне - моментален е, кожата някак си е по-стегната и опъната, не знам как ставя тоя номер. Като ги изхабя ще подновя пак.

# 358
Някой да има сравнение между серума на Clarins Double Eye и този на Guerlain Abeille Royale Eye R Repair serum ? Кой е по - добър ?
И двата ги имам и съм ги ползвала, кожата ми е суха към нормална много ми хареса Герлен!
А Кларанс е по скоро като серума им за лице Кларанс Дабъл.

# 359
Преди малко писах в темата за кремовете за лице. И в околоочната грижа бих казала същото - сходни са двата. Разликата е в марката и цената. От Герлен като да подпухвам идея повече. Иначе хидратира чудесно околоочната зона. След една опаковка от Дабъл серума за очи на Кларанс имах лишеи по клепачите тази зима, но пък не подпухвах.....
Всичко е индивидуално и въпрос на проба-грешка, разбира се. При друг продуктите може да са чудесни.

Предпочитам комбинацията околоочен V-shape на Кларанс с червения им крем - Супер Ристоратив или Advanced Night Repair Matrix и Re-Nutriv крема на ЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт