Крем за около очи - тема 11

• 113 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте, търся си нов околоочен и съм си наумила да пробвам Lierac този път, колебая се между този за бръчки- Dioptiride и този за подпухналост- Dioptifatigue /гледайки съставите се спрях на тях/ Някой да ползва някой от тези и да е доволен? Или НЕдоволен 😃
Резервен вариант ми е този на Vichy Mineral 89 хидратиращ околоочен,  стори ми се, че е с доста пречистен и добър състав. Не открих да се е коментирал тук, затова търся отзиви. Благодаря

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 09:00 от LoLo30

# 361
Аз съм ползвала и 3 те. Недоволна съм и от 3 те.
Какво да кажа пари на вятъра.

# 362
Аз на Виши ползвах, добре ми хидратираше и не ми дразнеше, но нямам спомен за някакъв особен ефект. Купих го на промоция, и като свърши, не ми се плащаше пълна цена за него. Като цяло май няма крем, който да съм повторила, все ги сменям.

# 363
  • някъде под слънцето...
Подпухналите очи, се влияят добре от  охлаждащи (или охладени) гелове.
Пачовете са добър вариант.
За кардиналното решаване на проблема обаче  са нобходими много повече усилия(прочистване на организма от натрупаните токсини, промяна в хранителния режим, сваляне на излишните килограми(ако има такива) и консултация с лекар, ако всичко това не е помогнало).
Няма как един  крем да се справи с всичко това.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 10:37 от sl

# 364
  • София
Да, наясно съм с това, благодаря. Всъщност нямам чак такъв проблем с подпухналост, даже само леко сутрин, което май си е нормално, но като цяло все пак си търся крем, за да заменя сегашния DayWear, който е на привършване. Нанасях го сутрин охладен, а вечер all about eyes rich.
И понеже исках да пробвам Lierac затова го и загледах, стори ми се с добър състав. Но по-скоро такъв за леки бръчки би ми свършил повече работа. Та, към такъв ще се насоча, някой за повече хидратация в тази зона.
 Благодаря за отзивите.

# 365
  • София
Нещо се обърках в аптеката и се оказах в крайна сметка с този Blush  няма лошо, отдавна искам да го пробвам.

# 366
Пропуснах да отбележа че мажа лицето със серума на Герлен Абеле Роял после слагам околочния серум и после слагам околоочния крем Абеле Роял. При мен подпухване няма бръчки също нямам никакви.

# 367
Пропуснах да отбележа че мажа лицето със серума на Герлен Абеле Роял после слагам околочния серум и после слагам околоочния крем Абеле Роял. При мен подпухване няма бръчки също нямам никакви.

А дали серума за лице на Герлен има ефект върху финните линийки? Може ли да ги заличи?

# 368

А дали серума за лице на Герлен има ефект върху финните линийки? Може ли да ги заличи?
Ползвам ги повече от 15 год лицето ми няма бръчки! Ходя и на козметик разбира се. Отделно си правя маска докато гледам филм или правя нещо у дома.
Да, заслужават си парите!

# 369
Трябва да си ударя спирачки вече, но поне се научих да си купувам мини размери или тестери на кремовете за очи, които искам да пробвам.

Последните 3:

# 370
Здравейте, момочета. Кой крем бихте препоръчали между следните 3, за изглаждане на видими бръчици под очите, и забавяне появата на нови, на 43 години съм.
LIERAC DIOPTIRIDE, 
VISHY LIFTACTIV SUPREME, 
NUXE NUXURIANCE ULTRA.
Благодаря, предварително, който се включи с мнение, че съм разтроена Grinning

# 371
Моля помагайте- ужили ме пчела, окото ми подпухна, мазах няколко дни с Фенистил и Алергозан и сега, клепача ми е леко подпухнал, сух и видимо много по набръчкан от другия. Препоръчайте нещо силно хидратиращо, изглаждащо и аз не знам. Възраст 35г.

# 372
Моля помагайте- ужили ме пчела, окото ми подпухна, мазах няколко дни с Фенистил и Алергозан и сега, клепача ми е леко подпухнал, сух и видимо много по набръчкан от другия. Препоръчайте нещо силно хидратиращо, изглаждащо и аз не знам. Възраст 35г.
Препоръчвам да посетите очен лекар. Това е око, около него всичко е деликатно.

# 373
Ама аз наистина не мога да си обясня как стоите няколко дена и чакате от самосебеси да Ви мине!?!
Това е толкова опасно, особено в една така деликатна зона, където се намира един от най - важните човешки органи - ОЧИТЕ! Това може да доведе до много тежки последствия.Аз самата съм алергична към оси и пчели и когато за пръв път ме ужили преди много години, нямах и най-малка представа, че имам такъв проблем. Беше на ръката, аз просто се свлякох в безсъзнание и изгубих зрение /мигах, търках очи, какво ли не още, но пред очите ми - черен екран, НИЩО, просто не виждах! Изпаднах в пълен шок, нямах идея какво точно ми се случва. Тогава съсед, /лекарка/ ме нахока как веднага не съм предприела никакви мерки и ме изпрати в бърза помощ за инжекция Урбазон. Не помня точно колко продължи, но след 1-2 манипулации се оправих.
Мисълта ми беше, че с това шега не бива, много е опасно и изисква незабавни и адекватни мерки! Pensive

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 23:01 от cabochard

# 374
Околоочният лифтктив на Виши ням ефект откъм заличаване на фини линии. Аз лично само го пробвах и така си остана неизползван.

Общи условия

Активация на акаунт