Крем за около очи - тема 11

• 113 414
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Моля, препоръчайте ми хубави пачове за очи. На 30 съм и след една година недоспиване с бебок вече забелязвам дини линии около очите. Също търся и добър крем за лятото. В момента използвам Clinique all about eyes rich.

# 376
Здравейте, момочета. Кой крем бихте препоръчали между следните 3, за изглаждане на видими бръчици под очите, и забавяне появата на нови, на 43 години съм.
LIERAC DIOPTIRIDE, 
VISHY LIFTACTIV SUPREME, 
NUXE NUXURIANCE ULTRA.
Благодаря, предварително, който се включи с мнение, че съм разтроена Grinning

За другите два нищо ни мога да кажа, защото не съм ги ползвала, но специално крема на Виши изобщоо не ми харесва на мен, просто никакъв ефект, дори не хидратира при мен, не попива, абе някакъв ужас. Имам още един околоочен на Виши-  ще ги изхвърля и двата. В момента ползвам един на Боби Браун, много съм доволна, хидратира многоо околоочната зона, видими бръчици обаче не знам дали изглажда.

# 377
Моля за помощта ви на 22г. Съм и с доста черни гръгове по очите силно се надявам за препоръки на някои кремове или домашни изпитани маски

# 378
Бадемовото масло изсветлява тъмните кръгове под очите. Нямам черни, но имам някакви сенки. След като ползвах бадемово масло известно време, спрях да ползвам и коректор. Изглажда фини линии чудесно.
Чудеса може би не очаквайте, ако са наистина тъмни кръговете. Но има ефект със сигурност.

# 379
Здравейте !
Моля да ми препоръчате околоочен крем, който да е за подпухналост и тъмни кръгове под очите. На 40 г.
Искам нещо, с което наистина сте забелязали ефект.
Благодаря предварително.

# 380
Здравейте !
Моля да ми препоръчате околоочен крем, който да е за подпухналост и тъмни кръгове под очите. На 40 г.
Благодаря предварително.
Поста над твоя прочете ли?

# 381
Здравейте !
Благодаря предварително.
Поста над твоя прочете ли?
Да.
Търся конкретна насока като марка с впечатления.
Не просто "бадемово масло".

# 382
Никакъв ефект не видях аз от бадемовото масло!

# 383
A аз никакъв ефект от BABOR HSR Lifting Cream, продължавам с опитите да намеря нещо вълшебно Simple Smile

# 384
  • SF
Много го ползвах това бадемово масло миналото лято - и за лице, и за тяло. Никакъв ефект не видях.
Не знам без него дали нямаше да приличам на 80-годишна, но повече не ми се разнася бадемово масло из куфарите, без да има видим ефект от него.

# 385
Да похваля околоочния крем на Веледа с нар. Ползвам вече две седмици. Флуид е, трябва му малко време да се поеме от кожата с лек масаж, опаковката е ужасно неудобна,, но хидратира невероятно добре.

# 386
  • Благоевград
Здравейте!
Отдавна се каня да започна с козметика за очите, но все не се навивах. Та сега съм решила да започна. Имах неуспешен опит с Лореал хиалурон, започна да щипе и пари.
Имам подпухване под очите заради бъбреците тъмни кръгове, пачи крак и линии. На 34 години съм, с чувствителна кожа, алергия към слънце.
Днес в Бюти зоун ми препоръчаха Clarins Total Eye Revive. Дадоха ми 1 мл малко тестерче да пробвам.
Вечер или през деня се нанася? Слага ли се на горния клепач или само на мястото под веждата и отдолу под долния клепач?

# 387
И сутрин и вечер. Ако е веднъж, по-добре вечерта. Аз слагам и под и над окото.

# 388
Мила, щом имаш нещо на бъбреци и алергии, обърни им внимание, не ги маскирай с кремчета. Виж диетата. Красотата е здраве.
П.п. За статистиката, на мен лореал хиалурон експерт изобщо не ми пари и щипе, хидратира ми без да оставя лъщящ филм

# 389
  • София
signora tina, как разбра, че са бъбреци? Какво изследване пусна? Аз съм с перманентни торбички и тъмни кръгове (то и не е като да спя добре). За сега мажа кафеено масло на Икаров и един евтинджос с хиалурон, та се ослушвам покрай вас.

Общи условия

Активация на акаунт