Крем за около очи - тема 11

• 113 266
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
По-скоро какво прави той за нея. 🤣
Joy
Не, аз имах предвид какво тя прави за пачия си крак Grinning
Ааа, извинявай! Помислих, че е какво прави тя за крема... 🤣😁😁

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 18:06 от cabochard

# 556
  • Благоевград
Имам пачи крак и на двете очи 😁😁😁 Нищо не правя за него 😁😁😁 Оказа се, че за мен към настоящия момент не е подходящо да ползвам ретинол, а от многото четене по въпроса той е най-доброто вещество против бръчки, с такова впечатление останах. Бях си харесала на Шисейдо, но имат ретинол, Филорга също. Та затова сега съм с Avene B3. Ако някой може да препоръча подходящ крем за тази зона и моите пачи крака 😁, който не съдържа ретинол и производните му, ще съм благодарна.

# 557
Имам пачи крак и на двете очи 😁😁😁 Нищо не правя за него 😁😁😁 Оказа се, че за мен към настоящия момент не е подходящо да ползвам ретинол, а от многото четене по въпроса той е най-доброто вещество против бръчки, с такова впечатление останах. Бях си харесала на Шисейдо, но имат ретинол, Филорга също. Та затова сега съм с Avene B3. Ако някой може да препоръча подходящ крем за тази зона и моите пачи крака 😁, който не съдържа ретинол и производните му, ще съм благодарна.
Може ли да споделиш малко повече за околоочният на Avene B3?
Справя ли се с подпухналостта и тъмните кръгове?
На мен ми трябва основно за тези две неща. Хронично недоспала съм и от там се появяват и сенките под очите.

# 558
  • Благоевград
На мен ми трябва основно за тези две неща. Хронично недоспала съм и от там се появяват и сенките под очите.

Тъй като ползвам два различни крема сутрин и вечер, не мога да кажа от кой точно идва резултатът, но двата крема в тази комбинация ми се отразяват добре. Подпухването не мога да кажа колко третират, защото при мен идва от проблем с бъбреците, но тъмни кръгове са почти невидими. Ако 2-3 дни не слагам грижа, започват да личат сериозно.

# 559
Аз използвам околоочен крем на Filorga и съм страшно доволна, от скоро започнах и други техни продукти ,купих и на майка ми и определено и тя остана впечатлена от ефекта.

# 560
Здравейте, момичета!
Чудя се между тези околоочни кремове.

Advanced Night Repair много ли е мазен и тежък? Имам дневния, не е моя, но пък околоочния може да е различен.
Големи суперлативи съм чувала за този на Filorga, но аз не се впечатлих от другите им кремове и не мога да се реша. Сякаш клоня към Kiehl’s или Day wear. Но ако има дами, които могат да ги сравнят и да ме насочат ще съм много благодарна.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 23:56 от tobsic

# 561
Ето този ползвам за под очите

Този крем подходящ ли е за много суха кожа?

# 562
Моля,  дайте съвет за ефективен серум за растежа на миглите. Имах офталмологичен проблем и от търкане на места цели снопчета липсват. Благодаря предварително Blush

# 563
Аз видях ефект от nanolash , но получих нещо като алергия , така че не знам дали в удачно да препоръчвам .

# 564
Ако нямате алергии и можете да ползвате естествени масла, бих ви препоръчала ето това да си забъркате:
https://www.kukuriak.com/hydrating-and-healing-eyelasheyebrow-se … um-majestic-eyes/
Най-доброто и ефективно, възстанови ми миглите за около месец.

# 565
  • Благоевград
Ето този ползвам за под очите

Този крем подходящ ли е за много суха кожа?

Гъст е, мазничък бих го определила, не ми се струва, че изсушава.

# 566
Ами,не знам в коя тема да пиша?😂
Поръчах си този крем.Сами виждате разликата в цената и милилитрите.Дойде и ето това пише.”Not for sale”
Тестер ли е?Няма кутия,само една лепенка отгоре,че не е отварян.Никъде не пише в описанието на Нотино……Странно ми стана.
Редактирам се!
Писах на Валмонт за крема и любезно ми се отговори,че това е разфасовка за спа салоните им.Не знаят от къде Нотино са се сдобили с такива и силно ми препоръчвам да не купувам от тях,защото били в сивия пазар и не се знаело колко е стар крема.Щели да се обърнат към адвокатите си,за да проверят,защо Нотино го предлага.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 20:35 от Alize_

# 567
Каквито и кремове да съм ползвала за около очите най-голям ефект видях от ретинал и спирането на всякакъв специален околоочен крем. Хидратирам около очите с това, с която хидратирам цялото лице + миграцията на ретинала.
Ретинал не мажа около очите, до костта под окото. Някога напред в бъдещето може и да въведа и околоочен с ретинал, засега ми е ок.

# 568

Тъй като ползвам два различни крема сутрин и вечер, не мога да кажа от кой точно идва резултатът, но двата крема в тази комбинация ми се отразяват добре. Подпухването не мога да кажа колко третират, защото при мен идва от проблем с бъбреците, но тъмни кръгове са почти невидими. Ако 2-3 дни не слагам грижа, започват да личат сериозно.
Здравей,може ли да ми кажеш кои два крема в комбинация използваш за да станат невидими тъмните кръгове под очите?

# 569
  • Благоевград
Сутрин съм на Clinique All about eyes, като размазвам със студен нефритен ролер, а вечер Avene B3. Засега съм доволна от тази комбинация.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 13:13 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт