Крем за около очи - тема 11

• 113 273
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Melany99, може ли да споделиш кой е кремът

# 541
Момичета,да препоръчате крем или друг продукт, който да заличава торбички и сенки под очите?
Лошото е,че е и от гена, но от преумора и безсъние, положението е още по зле 😞
От бюджетните ,специално за торбички е много добър този на Garnier vit C.
https://remedium.bg/garnie-vitamin-c-krem-ochi-15ml-073620/p
Леко прикрива тъмните кръгове ,но не прави чудеса ,просто освежава кожата около очите.
Аз съм с тъмни кръгове от хронично недоспиване ,но съм доволна от това кремче.
Много хвалят този на Eucerin.
https://remedium.bg/yutserin-anti-pigment-krem-ochi-ozaryavasht-15ml-075423/p
Мисля да го пробвам.
Както и съм си набелязала и този на Avène Hyaluron Activ B3.
https://remedium.bg/aven-hialuron-aktiv-b3-krem-okoloochen-15ml-069727/p
Имам от тази серия серумът и Аква кремчето и са много добри.
Още на второто намазване имаше разлика кожата. Стана по-жива ,по-плътна ,не се омазнява толкова ,а това ми е голям проблем. Със супер чувствителна кожа съм и ми се отразява добре.
Така ,че мисля и този да пробвам.

И аз ,ще черпя идеи от тук за други околоочни ,които са със сносни цени.

# 542
Mari_qana, не мога да ти дам име, защото в България съм ползвала преди 35 години и не си спомням, а сега не съм в България. Но смятам, че всеки крем за тази цел би свършил работа.

# 543
  • Благоевград
Аз ползвам втори месец Avene B3, доволна съм. Ползвам го като нощен, защото е доста богат и плътен, бавно попива. Сутрин слагам Clinique All about eyes, който попива доста по-бързо. И двата ги държа в хладилника. Не действат Anti age.

# 544
Аз ползвам втори месец Avene B3, доволна съм. Ползвам го като нощен, защото е доста богат и плътен, бавно попива. Сутрин слагам Clinique All about eyes, който попива доста по-бързо. И двата ги държа в хладилника. Не действат Anti age.
Avène Hyaluron Activ B3 са два вида.
Единият е плътен ,а другият е аква гел за мазна кожа като моята.
Плюсът на тези кремчета е ,че освен крем се водят и като нощни маски за лице. Другият плюс е ,че са с пълнител и кутийката е чиста. А може да се купи само пълнителят без кутийката
 Не знаех ,че може да се сложи в хладилник. Аз лично не го ползвам като анти ейдж. Много съм доволна ,защото прави кожата ми бляскава ,жизнена ,не я омазнява дори напротив. Като се замисля ,анти ейдж кремове не съм ползвала и не ползвам. На 43 год. съм.

# 545
  • Бургас
Благодаря ви,за предложенията, момичета!
Записах си ги. Озадачи ме това за крема за хемороиди 🤔

# 546
  • Благоевград
Ето този ползвам за под очите

# 547
И аз като горния-много съм доволна

# 548
И аз - доволна съм, но не е нещо невиждано, следващия път съм решила да пробвам Шисейдо.

# 549
  • Благоевград
Аз го взех, защото нямо ретинол в състава си. За мен това е важно. Въпреки, че имам пачи крак, в момента не ми е препоръчително да ползвам ретинол и производните му.

Иначе за крем за хемороиди - те не са ли с основна съставка Хиалуронова киселина? По тази логика може да се маже Цикатридина и под очите 😀😀😀 Само там не съм го прилагала 😀😀😀

# 550
Аз го взех, защото нямо ретинол в състава си. За мен това е важно. Въпреки, че имам пачи крак, в момента не ми е препоръчително да ползвам ретинол и производните му.
Здравей, а какво правиш за него?

# 551
По-скоро какво прави той за нея. 🤣

# 552
По-скоро какво прави той за нея. 🤣
Joy
Не, аз имах предвид какво тя прави за пачия си крак Grinning

# 553
  • SF
Жената не е казала, че има бръчки в тази област. Може да е на 25 и да иска само свежест и хидратация.

# 554
Момичета, жената е казала "Въпреки, че имам пачи крак" - това ми е достатъчно да мога да попитам какво предприема за него, нали? Или грешката е в моя телевизор... Blush Обърквате ме.

Общи условия

Активация на акаунт