Крем за около очи - тема 11

• 108 575
  • 717
  •   1
Отговори
# 705
  • на последния етаж
Повдигам темата, тъй като търся нов околоочен крем. Почти привършвам Др Дерм с пептиди, преди това ползвах този с авокадо на Kiehl's. Кожата ми е суха, 40+.

# 706
Revitalizing supreme на Estee Lauder е най-доброто, което съм намерила за момента за очи. Преди бях по-доволна от Шисейдо, но нещо не са като преди.
Иначе Биотен с хиалурон заглажда фини линии, но сякаш на другия ден отичам от него.

# 707
Повдигам темата, тъй като търся нов околоочен крем. Почти привършвам Др Дерм с пептиди, преди това ползвах този с авокадо на Kiehl's. Кожата ми е суха, 40+.

Лита, какви са ви отзивите за Kiehl's?

# 708
  • на последния етаж
Много ми хареса крема с авокадо - изключително хидратиращ и подхранващ, богат, но не тежък. Обичам да сменям продуктите, които използвам, иначе бих купила него. Mr. Green

# 709
Много ми хареса крема с авокадо - изключително хидратиращ и подхранващ, богат, но не тежък. Обичам да сменям продуктите, които използвам, иначе бих купила него. Mr. Green

Бихте ли споделили линк, моля?! Blush

# 710
  • на последния етаж

Заповядайте: https://www.kiehls.bg/creamy-eye-treatment-with-avocado/258.html

# 711

Заповядайте: https://www.kiehls.bg/creamy-eye-treatment-with-avocado/258.html

Много Ви благодаря! Kissing FaceFlowers Hibiscus

# 712
Много мазничък, повече от авокадото на Kiehl's, но действа отлично на контура.Линка е само информативен, аз го взех на много по-ниска цена от Stylevana.
https://kocos.bg/MISSHA-Chogongjin-Youngan-Eye-Cream-3-1577
В момента ползвам този, който се купува само от салон. Добре хидратира, разнася се лесно и засега ми харесва:

И  не на последно място околоочния на Фитокод, но в старата версия, не знам новата как е.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 09:24 от Ernestina

# 713
Момичета, ползвам в момента Caudallie resverstrol lift, но търся след него да разнообразя. Хубаво хидратиращ околоочен, без да мазнее да препоръчате?

Какви са впечатленията Ви от него? В момента съм със серума за лице и много ми харесва, обмислях и крема за очи Simple Smile

Извинявам се, че толков късно отговарям. Бях спряла да влизам. Ползвам всичко от тази серия и отново си взвх същия околоочен, може би следващия път ще разнообразя. Харесва ми. Много добре хидратира и попива. Има апликатор и си правя масаж с него. Много е удобен. До сега нямам разочарование от марката.

# 714
Звучи супер, много благодаря за отзива. А усещате ли леко стягане след нанасяне? Така поне усещам серума за лице Simple Smile

# 715
Серума и аз така го усещам, но сякаш околоочния не, по-скоро хидратирана и подхранена околоочна зона.

# 716
Revitalizing supreme на Estee Lauder е най-доброто, което съм намерила за момента за очи.
+1
От няколко месеца ползвам околоочен крем + дневен + нощен от серията - изключително съм доволна.

# 717
Да, и дневният и нощният крем са много хубави. Имаше преди години леко различна формула на дневния крем. С него фини линии изчезваха като с магическа пръчка. И сегашният заглажда, но беше по-добър преди.

Общи условия

Активация на акаунт