Крем за около очи - тема 12

• 2 367
  • 12
  •   1
Отговори
Тема за споделяне какви продукти ползваме за деликатната околоочна зона и от какво сме доволни
С благодарност към всички, които са се грижили за темата до сега!

# 1
А има ли го серума за околоочния контур на Балевски и Киров  с шипка и безсмъртниче във физически магазин?
Искам го тествам, ако има мостри.

# 2
Какво повече да кажа, не знам. Както споменах по-горе - ползвам го повече от две години /май почти три станаха/ редовно и съм доволна. Освен, че подхранва и хидратира кожата, мисля, че има положителен ефект и върху изсветляването на тъмните сенки под очите, които ми се получават от недоспиване. Кожата ми наистина изглежда подхранена и сочна, аз не търся невъзможни ефекти и съм наясно, че като на 20 години няма да стана със сигурност /над 50 съм/. Трябва също да отбележа, че едно от малкото неща, които винаги съм си харесвала са кожата и косата, та... може и генът да допринася за положителния ефект.

Мисля, че го няма във физически магазин, но има промоции през определен период.
Бях загледала нощния им крем от нова серия, но цената от 119 лв. леко ме напрегна и любезно отклоних поканата им за покупка, като писах, че ще изчакам бъдещи промоции.
Бях забравила, ползвам паралелно по няколко крема и не ми беше спешно.
След около 3-4 месеца, собственикът ми писа, предлагайки специална оферта на крема - нощен крем, почистващ тоник, рол-он шипка и базсмъртниче и още някакво масло /не помня точно/. Всичко това за 79 лв., като не устоях на офертата и поръчах. Сега съм запасена стабилно и скоро няма да търся нищо. Нощният крем е наистина много богат и подхранващ, определено е само нощен поради плътната си консистенция. Засега ми действа супер добре, единствен минус лично за мен е ароматът - от кутията е ОК, на кожа леко ме дразни някаква нотка, не мога да определя точно. BlushFlowers Hibiscus

# 3
Здравейте, аз никога до сега не съм полазвала околоочен крем, на 34 съм и определено имам нужда от повече грижа. Сега съм си поръчала околоочен хидратиращ крем с перли на Nutridome, някой ползвал ли е, някакво мнение ?

# 4
Търся хубав околоочен крем за 23 години. Имате ли предложения?

# 5
Аз търся околоочен с анти-ейдж и хидратиращ ефект, но за много чувствителни очи, които се насълзяват, когато се намаже с крем околоочната област. Вероятно раздразнението се причинява от феноксиетанол, затова и отбягвам кремове с тази съставка.

# 6
Аз търся околоочен с анти-ейдж и хидратиращ ефект, но за много чувствителни очи, които се насълзяват, когато се намаже с крем околоочната област. Вероятно раздразнението се причинява от феноксиетанол, затова и отбягвам кремове с тази съставка.

По препоръка на момичетата от тази тема си взех околоочното олио на Балевски и съм доволна. Смъди само ако попадне в окото поради обилно мазане.

# 7
С олио изобщо не бих рискувала. Пробвала съм да се мажа с разни масла, и направо чак на зрението ми влияят дори леко в околоочна зона. Питах чат джипити и ми препоръча един на Лумен и един на Биофреш, които да са по-евтини от 150 кинта. Ще пробвам с тях освен, че поне да не ме е яд, ако не се получи.

# 8
Аз съм по същия начин. Почти нищо не ми понася в околоочната зона. Пробвах на Балевски, пак сълзи. Единствено с Авен и Orjena е ок. Но не знам каква работа вършат, честно казано.

# 9
Novariel, mona11 пробвали ли сте Bioderma Atoderm Успокояващ и възстановяващ крем за раздразнени клепачи? Аз също имам "ужасни" очи, които не търпят почти никаква козметика и след като преживях и една много неприятна алергична реакция заради една корейска козметика и стигнах до Урбазон, именно тук ми препоръчаха този крем и вече почти цяла година ползвам само него, доста добре се чувствам и страхотно хидратира.

# 10
Следя една турска влогърка, която се кълне в този околоочен крем на Биодерма. Тъй като често пробва нови продукти за лице се случва да получи алергична реакция и екзема. Споделя, че само този крем й спасява околоочната зона и че е препоръчан от дерматолог. Показва ежедневни рутини с минимални продукти и наистина кремът винаги присъства. Не е с цел реклама определено.

# 11
Търся хубав околоочен крем за 23 години. Имате ли предложения?

Sensibyo на Биодерма

# 12
В крайна сметка точно този на Биодерма поръчах - Sensibio, да видим ще ми люти ли от него.

Общи условия

Активация на акаунт