Крем за около очи - тема 12

• 297
  • 3
  •   1
Отговори
Тема за споделяне какви продукти ползваме за деликатната околоочна зона и от какво сме доволни
С благодарност към всички, които са се грижили за темата до сега!

# 1
Разкажете повече за шипковото масло. Траен ли е ефектът или само непосредствено след мазането се вижда? При мен проблемен е клепачът.

# 2
А има ли го серума за околоочния контур на Балевски и Киров  с шипка и безсмъртниче във физически магазин?
Искам го тествам, ако има мостри.

# 3
Какво повече да кажа, не знам. Както споменах по-горе - ползвам го повече от две години /май почти три станаха/ редовно и съм доволна. Освен, че подхранва и хидратира кожата, мисля, че има положителен ефект и върху изсветляването на тъмните сенки под очите, които ми се получават от недоспиване. Кожата ми наистина изглежда подхранена и сочна, аз не търся невъзможни ефекти и съм наясно, че като на 20 години няма да стана със сигурност /над 50 съм/. Трябва също да отбележа, че едно от малкото неща, които винаги съм си харесвала са кожата и косата, та... може и генът да допринася за положителния ефект.

Мисля, че го няма във физически магазин, но има промоции през определен период.
Бях загледала нощния им крем от нова серия, но цената от 119 лв. леко ме напрегна и любезно отклоних поканата им за покупка, като писах, че ще изчакам бъдещи промоции.
Бях забравила, ползвам паралелно по няколко крема и не ми беше спешно.
След около 3-4 месеца, собственикът ми писа, предлагайки специална оферта на крема - нощен крем, почистващ тоник, рол-он шипка и базсмъртниче и още някакво масло /не помня точно/. Всичко това за 79 лв., като не устоях на офертата и поръчах. Сега съм запасена стабилно и скоро няма да търся нищо. Нощният крем е наистина много богат и подхранващ, определено е само нощен поради плътната си консистенция. Засега ми действа супер добре, единствен минус лично за мен е ароматът - от кутията е ОК, на кожа леко ме дразни някаква нотка, не мога да определя точно. BlushFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт