🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 558
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 870
Къци тениска с Генерал Венци ли носи?

# 871
  • София
Какви са тези хвалби към Поли. Рафи се справи великолепно, а за него има само тъпотии

# 872
Поли даже не трябва да се опитва да пее и да танцува едновременно.

Най-добре да не прави нито едното, нито другото.

Еее, нищо не разбирате! Най-трудната имитация тая вечер и перфектно направена! И аз в групата на нищо не отбиращите.......

# 873
  • Испания
Как няма да има самочувствие, като не се усеща, а и никой не ѝ казва истината.

Хайде, и тоя сега започна с оплакване. Стой си вкъщи бе, Кръстю!

# 874
  • София
Поли си пее като себе си...

# 875
Честно казано се надявам чернокожите отново да обвинят предаването в расизъм и тоя път да нападнат любимото Поли. Smiling Imp

# 876
Е те й излизаха подметките на Поли.

# 877
Фънки в началото пита Азис да не би да е сменил стимулантите. Друг път бил убитак. Фънки пък не ги сменя, всеки път е убитак.

# 878
Охх, Къци имал рокерска природа, авто-ирония ли беше ,или си вярва...мамин сладък, свръх-амбициозен, cringe

# 879
Поли освен самочувствие,  нещо е хипер активна днес...
Опитва се да имитира Люси Дяковска. Безуспешно.

# 880
  • Испания
Охх, Къци имал рокерска природа, авто-ирония ли беше ,или си вярва...мамин сладък, свръх-амбициозен, cringe

И детето да пробутаме... Нищо, че пускат синбек.

# 881
Тъкмо стигам до Поли
Ми тя почти засенчи Софи Маринова. Софи поне има оправдание- болна, без помощ. А Поли??? Какво оправдание има?

# 882
Тъкмо стигам до Поли
Ми тя почти засенчи Софи Маринова. Софи поне има оправдание- болна, без помощ. А Поли??? Какво оправдание има?
Самочувствието

# 883
И аз гледам назад

1. Азис - перфектен беше. Жестоко изпълнение, много хъс и енергия. Този човек може да пее рок толкова добре, колкото и чалга. Че даже и по-добре

2. Сафи - явно беше болна, защото въздух намаше. Не съм вярвала, че Софи няляма да може да пее

3. Мишето - изпя добре песента, но си беше тя. Много далече от Ваня

4. Рафи - жестока имитация. Но не пя, като Азис. На моменти малко му избяга тона, но иначе беше страхотен.

До момента фаворит ми е Азис

# 884
  • София
Къци ще се провали на тази песен. Нещо много от звездите в това предаване са с огромно самочувствие без кой знае какво покритие

Общи условия

Активация на акаунт