🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 422
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Испания
Софи - "Каризма"

Къци - Сантра и Любо

Милица - 100 кила и Лора Караджова

Михаела - Силвия Кацарова и Васил Найденов

Поли - Любо, Орлин и Графа

Фики - Братя Аргирови

Рафи - Слави и Годжи

Азис - Алекс и Влади

Много ми харесва, че ще пеят само български песни.

Сега ще се върна да чета, че съм изпуснала сигурно 20 страници.

# 1 126
Съгласна към, че днес предаването беше много тежко и мъчно за гледане. А водещите бяха някакъв ужас, та още по-тягостно го направиха

# 1 127
  • Пловдив
Много се зарадвах, че менторите не гласуваха за Поля, очаквах и те да го направят.
А зрителите направо ме изкефиха колко назад я класираха.

# 1 128
Много беше зле предаването, никак не беше забавно поведението на жури и водещи.

# 1 129
Само да питам по отношение на "интелектуалеца" Фънки, някой тук чувал ли е песните на групата Черно фередже?
Всяка чалга е като ангелска песен в сравнение с тези помии!
И това кюфте ще говори за възпитание, образование и интелектуален багаж... Angry

# 1 130
  • София
Не въпроса кой е Азис и в кой жанр се е развива. Въпроса е, че Рафи направи професионална имитация, а ония дебелия се изнесе, се едно, че не ходи редовно на чалготека при един негов приятел. И затова аз лично одобрявам реакцита на Азис.

Публиката също натри носа на журито и техния фаворит отиде някъде в средата. Журито наистина трябва много сериозно да се замисли за критериите по които оценява, защото то не е на конкурс за балет или оперни певци.

# 1 131
  • Варна
Охххх мнооого тегаво тази вечер, а предни години какъв смях е имало.... Личи си липсата на Рачков и това е! То особено тазвечершното беше ужас!

Радвам се да Рафи и Азис! Фики също ми хареса и Милица! Михаела ми е неприятна още от появяването си на кастинга на фактора. Поли съвсем изтрещя. Тя какво е казала, че не я чух на бутона?

# 1 132
  • София
Такова предаване трябва да носи положителни емоции, а вече не е съвсем така. Това не говори добре за продуценти и сценаристи. Зрителят е доста капризен и чувствителен, за да го пренебрегват. А и почти винаги има сериозни разминавания между зрители и жури, което също е показател

# 1 133
Съгласна към, че днес предаването беше много тежко и мъчно за гледане. А водещите бяха някакъв ужас, та още по-тягостно го направиха
Особено пък Зуека, който пригласяше на Фънки и компания, защото се напъва да си заслужи хонорара като един послушко. Срамота за един актьор с няколко десетилетия стаж да лиже подметки по тоя начин.

# 1 134
Зрителският вот има ли изобщо тежест този сезон? За тези 6 предавания имаше ли изобщо съвпадение между техния победител и победителя при крайното гласуване? Май само първата седмица с Фики.

# 1 135
  • Mediterraneo
Аз само вметвам- Рафи е велик!

# 1 136
Наистина , тегаво предаване, Фънки допринесе за тягостната атмосфера.
Азис ми хареса, като пита музикално-образования интелектуалец Фънки : " ние сме аматьори , така ли" ?
Тъжно ми стана.

# 1 137
Поли как не престана с простотиите. Много елементарно същество. Чак кукиш да покаже е толкова дамско.

# 1 138
  • София
Какво ще се замисля журито?! Те действат по сценарий. Всичко е предварително решено. Тъпо.

# 1 139
  • Велико Търново
Много се радвам, че все пак не спечели Поли. Язък за подбутването!
Не ми харесва временното генерално класиране. Михаела хич не трябва да е на върха му.

Бутона хич не е нагласен, само дето знаехме веднага, че и Любо и Орлин ще дойдат
Още когато се падна дуетът Любо-Сантра, казаха, че Любо ще дойде. За триото добавиха и Орлин. Говорили са с по една от дуетните половинки от дуетите, няма как да го направят иначе. Най-вече пък за Годжи - нали всичко трябва да е уточнено предварително със Слави. Ох... Рафи, милият, на кокили ще трябва да го качат... Grinning

Изключително неприятен вкус остави този лайв. Фънки не стига че прекали, ами и продължи да налива масло в огъня. Явно не е чувал за думичката "извинявай".

А, точно на място KilliBilli припомни за Черно фередже и "великите" им текстове. Паралелът си е направо в десетката.

Общи условия

Активация на акаунт