Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 72

• 44 168
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Ефибуш, още не съм ги поръчала, а досега не съм имала такива и нямам идея колко излизат. Ако мога да ги закача там, ще са с тези размери. Ако трябва да им мисля друго място, ще съобразявам размерите със съответната стена.
(Иначе нагоре питаха - стар соц блок е. Тухла не е със сигурност. )

# 136
Соц.блок на 6 етажа е или тухла, или панел. Много малка е вероятността да е ЕПК.
Ако е панел, забиването на каквото и да било, ще е трудно.

# 137
Здравейте,
То вече ми е неудобно, че така наспамих темата, ама все пак ще питам.
Какво ви е мнението за диван, позициониран не на стена, а да е с гръб към кухнята. Имате ли такова разпределение във вашите холове.
п
Просто стоя срещу стената, която е 4,45 м. и си представям колко хубаво ще стой на нея ТВ, под него камина и аквариума някъдем там. Не че на тази стена няма да стой добре един хубав диван, но тогава не мога да измисля, къде ще е тв-то с камината и аквариума Sad

# 138
Избрахте ли вече от къде ще се влиза в стаята?

Иначе къде може да се сложи ТВ ...

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 11:11 от amy_nka

# 139
На мен ми е супер положително мнението:-)

# 140
  • София
Ние ще слагаме нашия диван с гръб към кухнята. Мисля, че ще изглежда по-просторно така.

# 141
Аму, отказахме се да правим гардероб в коридора, защото се отнема доста място от хола сякаш.
За сега ще затворим стената към колоната, за да стане кухнята на Г.
А може би ще влиза или от сината или жълтата черта Grinning
С приятеля ми вече сме на нож и май ще си викнем интериорен диз. да ни направи няколко визуализации и да ни помогне с разпределението, как ще е най-функционално.
Скрит текст:
Аму с коя програма правите промените по моята схема?

# 142
  • София
Точно такова разположение на дивана - с гръб към кухнята - ще е най-удачно за помещението, според мен.

Скрит текст:

# 143
# 144

Какво ви е мнението за диван, позициониран не на стена, а да е с гръб към кухнята. Имате ли такова разпределение във вашите холове.

Пръсъединявам се към изказаните мнения, че това е най-подходящата позиция на дивана! Браво за решението!

Ние тук не сме ли Ви достатъчни с идеи, че ще наемате дизайнер Simple Smile Единствено Вие двамата можете да си решите как ще Ви е най-удобно, но е естествено всеки да има различно мнение по въпроса... (Подкрепям за триизмерните визуализации - може да се окажат много полезни.)

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:15 от Zizini

# 145
Една глава дизайнер, срещу... колко глави сме тука? Grinning Нека, нека, ама да не забрави да копне после тука решението на дизайнера. Wink

Payla, в детската ще имате проблем с измисленото решение за коридора. Няма да има достатъчно място между леглото и вратата на детската. Ще трябва да преместите леглото по вертикал.

Малкото гардеробче на MaryLand в дъното на коридора защо не го харесахте? Нищо няма да ви изяде от хола метър на 0,60 гардероб, но ще имате място за прахосмукачка, поне. Simple Smile

# 146
Снимката на MayBach много ми хареса, точно и отзад е хухнята на Г (като бъдещата наша).
А за дизайнера, идеята ми е да ми покаже как ще стоят нещата. Ох голяма каша ми е.
Иначе тук сте ми напълно достатъчни от към идеи и съвети Heart

# 147
Леглото може да се сложи изцяло на другата стена и няма да има никакви проблеми

# 148
И аз подкрепям гардероб в нишата в коридора, ъглова кухня и диван с гръб към кухненската част. Това за мен е най- добрият вариант.

# 149
Няма лошо да си вземат дизайнер, за да им направи визуализация на различните варианти. Може също да им предложи и нещо интересно като идея. Не всеки може да си представи идеята само с чертеж, а да тръгнеш да ровиш из нет-а за безплатни програми и да ги разучаваш, да се мъчиш да нагласиш размери на помещенията, мебели и т.н. не е удобно за повечето потребители.
Една подсказка - в темата за кухните преди доста време беше писано, че във Фейсбук могат да се намерят студенти, които да направят визуализация много изгодно. Те си имат професионалните програми за 3Д и няма да им е никакъв проблем. Аз мисля, че студентите са и по-отворени за оригинални идеи от практикуващите дизайнери. Нямам представа как да ги намерите там, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт