Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 72

• 43 464
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе, България
Ние вече сме у дома. Показвам спалнята с уточнението, че не съм закачила още картините и нямаме первази. Детската и банята ще покажа малко по-нататък.
Успяхме да се приберем преди Великден, но имаме все още довършителни работи - подреждане, изхвърляне на стари неща, боядисване на терасата... В момента съм в спалнята за пръв път, просто така лежейки на леглото, и й се радвам. Надявам се да ви хареса.
Скрит текст:

Единствено, не мога да реша за тази бяла закачалка. Тя не беше част от първоначалния план, но майка ми настоя да я взема. Малко се блъскат с коша за пране, а пък той ми е нужен и удобен за спалнята, защото четиримата вкъщи генерираме непрестанно мръсни дрехи. Същевременно нямам друго място, където да поставя закачалката. Вие какво мислите?

# 526
Честито.

# 527
Не знам за закачалката, но картините стоят готино, така не закачени:)

# 528
Харесва ми спалнята като цялостна визия. Закачалката си е съвсем на място, по-скоро коша не е. Единственото, което някак не ми седи завършено е натуралния цвят на полилея - бих го омаслила. Абе, хубаво е .. честито и да ви е уютно!

# 529
  • Русе, България
Благодаря ви!
Не зная дали полилеят търпи омасляване - води се бамбуков и май има някакво завършващо покритие, но може и да бъркам. На мен лично ми харесва така светъл, не искам да натежава от тавана. Вече почти свикнахме с него и не си удряме главите. Grin
За картините - освен тези двете имаме и два скицирани портрета (единият се вижда подпрян под тоалетката). Мислех да са над леглото, но май ще стане претрупано. Чудя се още...
Коша за пране и на мен не ми харесва там, но откъм практичност ми е по-важен от закачалката.

# 530
  • Mediterraneo
Страхотна спалня! Полилеят не ми харесва.

# 531
  • Canada
Много сладурска спалня. На полилея можете да му скъсите кабела. Закачалката я върнете на майка си или в мазето. Simple Smile

# 532
  • София
Закачалката е супер акцент, много практичен при това. Къде иначе човек да си метне мократа хавлия след баня например? Със сигурност бих си я задържала.
Кошът... няма ли място до пералнята някъде? Аз предпочитам затворени кошове, особено ако не са в мокро/перално помещение.

Много приятна спалня, браво!

# 533
Закачалката ми харесва, не ми се кара с коша.
Полилея изобщо не се връзва с нищо нито като стил, нито като цвят.
Според мен би било удачно да е в подобна стилистика на нощните лампи.

# 534
Много уютно се е получило, браво!
И закачалката, и полилеят ми харесват. Ако полилеят ви идва ниско - пробвайте малко да му скъсите кабела.
За коша - пробвайте да му размените мястото със закачалката - нея я дръпнете малко към вратата, завъртете ѝ краката така, че кошът да се събира между нея и гардероба. Закачалка е изключително полезна мебел. Не мога да си представя да прибирам и съответно изваждам всяка една дреха в/от гардероба.

# 535
Поздравления! Много ми харесва спалнята. Закачалката си е на място, а и колко работа ще върши! И портретите над леглото много ще пасват.

# 536
  • Sofia
Супер е спалнята! Закачалка е подходяща за еднократно облечени дрехи, които не са за пране веднага. Ако има къде да махнеш коша, ще е идеално. Моят е в банята, за мен е най-удобно да е там, вместо всички да влизат в моята спалня и да хвърлят дрехите си там.

# 537
Честито! Разкошно зелено!
На мен също попилеят не ми се връзва, но пък тоалетката изглежда много добре-красива и практична.

# 538
Влюбена съм в цвета на тази спалня! Дали можете да споделите как се казва този нюанс и на коя марка е?

# 539
  • Пловдив
пижамка,мисля,че си избрала перфектния цвят зелено,за да блендирани зебраното на мебелите.Много неща ми харесват -лампите са чудесни,съчетават се добре,гардеробът,закачалката дори кошът си се слива.
Единствената ми препоръка е свързана с текстила на спалнята(извини ме,но ми е професия).
Чаршафите бели(розовото от стола не е необходимо да се повтаря другаде),малките възглавнички не се вписват,зеленото шалте също е в повече,черно-бялото фигурално да остане.
Позволих си един колаж.

Поздравления за ниско спуснатата ратанова лампа!

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 19:01 от nelina_london

Общи условия

Активация на акаунт