Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 409

• 49 877
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

Според агенция SOMERA - най-популярните актьори за времето от 15 февруари до 15 март.
Да припомня, каква е разликата в резултатите между двете агенции SOMERA и DigiLup.
SOMERA отчита само туити в системата си, а DigiLup - туити и ретуити.
Така, че ние каквото и да правим в туитър - те отчитат по тези си критерии.

Ранини отговаря на въпроси за нашия сериал:

Въпрос: Вярно ли е, че "Дъщеря на посланика" е най-високо платеното телевизионно предаване в чужбина?
Отговор: Знам, че се продава много и бързо, но що се отнася до цената, нека кажа, вие какво?

Въпрос: Ще завърши ли "Дъщерята на посланика" сезона?
Отговор: Той има продажби в чужбина, които ще продължат, докато не завърши сериалът.

Въпрос: Ще спечели ли Енгин Акюрек такса от чуждестранни продажби?
Отговор: Ай, какво безкрайно и безсмислено любопитство. Вие какво?

Въпрос: Ако рейтингът на сериал е много добър в чужбина, може ли да продължи?
Отговор: Е, забравихте ли "Мръсни пари и любов"?

# 61
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,мили дружки!
Днес ще пиша за нещо,което напоследък често се дискутира в соц. мрежи,но в последните дни доби застрашителни размери.
Предупреждавам,че постът ми няма да е приятен за четене,затова който иска,е свободен да ме прескочи.Не всеки пишещ или четящ ни,се интересува от “кухнята” и от подробностите около сериала,пък и сред самите нас има момичета,които не искат да влизат в пререкания или да се натоварват.Толкова години съм член на форума,но никога не съм ползвала опцията “скрит текст” и не знам как да го направя.Пък и по принцип не крия нито името,нито думите си и стоя зад тях.
Така,предупредени сте...
Следващата уговорка,която искам да направя,за да няма объркване,е,че аз СЪМ фен само и единствено на Енгин Акюрек!!!Дали ме наричат лелка,зомбирана,ултрас-ка,или с други синоними......ми дреме на шошоните!Аз съм си аз,пиша винаги от свое име,споделям личното си мнение и разсъждения.Правя това на място,където съм намерила хора,със сходни на моите,интереси и разбирания и винаги,винаги припомням,че написаното от мен е видяно от моята череша/маслина/призма ...Обожавам,възхищавам се,подкрепям,следя талантливият писател,великолепният актьор,прекрасният човек Енгин Акюрек!И тук,в тази тема той р абсолютният владетел!
Та да си дойда на думата.....
След наложените промени,между нас,зрителите на ДП,настъпи поредното разцепление.Сякаш ни бяха малко началните изцепки на админите и разделението на публиката.Приемам,че никой не е имал вина и че нямаше умишлено напускане на актьори.Приемам,че Ортилерките,след различни опити да върнат сюжета в правил ия път,разбраха,че не е по силите им и се отказаха.Още помня,как,след епизода със сватбата на Наре и ГАДиз,стоях известно време,чудейки се “Това сега какво беше?Как ще продължи историята?Какво се случва?Спират ли сериала?......”Все такива мисли не ме побъркваха...
След заминаването на Наре,знаете,колко много съжалявах,как преболедувах този неочакван обрат,както и всички вас.
Но сериалът не беше спрян.ДП продължи своя път и аз,си казах,че трябва да дам шанс на новото.Търпеливо изчаквах да видя накъде ще завие историята и как.Никога,никога не съм прекъсвала да гледам сериал на Енгин.За пръв път чаках със свито сърце дали ще мога да приема новата история и новата любов за Санджар- Мави.Не говоря за Туба все още,говоря за Мави- жената,в която Санджар трябваше да се влюби след вечната,изстрадана,любов към Наре....Бях наистина изненадана от чудото,което постигнаха новите сценаристи!Двете серии,чиято тежест изнесе Енгин,ме убедиха,че има шанс.Все още изпитвах съмнения за Мави,но вече започвах да давам кредит на доверие на сценаристите.Стартът на МавСан беше летящ.Интригуващ,вълнуващ,оспорван също така!Аз,обаче,скоро полетях с тях.Дадох шанс,дадох вот на доверие,помъчих се да разбера и приема и ми се получи!!!Бях щастлива,че новите сценаристи са намерили вдъхновение за една абсолютно нова история,която имаше смисъл.Бях щастлива,че старата и новата история се преплитат естествено и плавно.Че намериха логика,с която да ни задържат пред екрана.
Влизането на Туба в сериаласе получи толкова естествено,че чак не можех да повярвам.Изглеждаше,че през цялото време е била на сета....Дали опитът,дали приятелството и многото познанства,дали благодарността на екипа че тя прие ролята и един вид беше “спасението”на хляба им,честно казано не ме интересува,но Туба също сътвори чудо!Изведнъж,като с магическа пръчка,се усети спокойствие от това,което достигаше до нас,виждахме все по-често снимки от членовете на екипа,виждахме усмивки и добро настроение.Това,което цяла година търсихме,молехме,изисквахме да видим с Неслихан Атагюл,ни беше поднесено доброволно и по собствено желание!Ами,аз като фен на Енгин,съм ужасно доволна,от всяка новинка,снимчица,споделен разказ на друг фен,за това,че ме доближават до него,дори само виртуално.Аз като фен на Енгин,съм доволна от развитието на историята,от това,че сериалът ще има достоен финал,от това,че ми бяха подарени епизоди екстра и че продължавам да се наслаждавам на вълшебството на Енгин!Само заради това,съм благодарна на всички,допринесли за щастието ми!Хармонията и химията между Енгин и Туба,е безотказна и неоспорима!!!Сякаш никога не са съществували Йомер и Елиф...
Сега вече идват оплакванията!Повече от  година аз лично търпях всякакви подхвърляния и критики от страна на фенове на други актьори,от страна на гледащи сериала,критично настроени към пропуските в историята,от феминисти,развяващи лозунги срещу насилието над жените,срещу Санджар специално.Търпях не е точната дума.Опитвах се да разбера и уважа другите гледни точки,да видя през очите на критикуващите,да запазя спокойствие и настроение!Горчеше ми,но мълчах!Тези,които следят темата,знаят,че съм човек умерен,толерантен,възпитан.Не се превземам,не се представям за такава,каквато не съм,не страдам от мания за величие.Но чашата на търпението ми преля напълно!Първо бяха нападките над Енгин,после срамният психологически натиск над сценаристите,сега дойде ред на Туба!В последните няколко дни фенове надигат глас на протест срещу нападките върху Туба Бююкюстюн!Хора,къде живеете?В кой век се намирате?Как си позволявате да нападате и обиждате една актриса,защото е приела направеното и предложение за работа?!Същите тези,които наричат нас зомбирани и токсични!!!Прекарват свободното си време в издирване на всяка снимка и пост на Туба и злобно коментират и обиждат абсолютно всичко!От играта,до косата и!ВЪЗМУТЕНА СЪМ ДО ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ!!!
Каква злоба,каква омраза трябва да таиш е себе си,та да я изливаш на вълни 24 часа в денонощието,седем дни в седмицата!!!
Ако не харесваш,не гледаш,като не ти харесват промените- спираш да гледаш!Животът си продължава!Истината е в реалния свят около нас!Всеки сериал е една художествена измислица!Това не е конкурс за красота и не се налага да сравняваш никой с никого!Неслихан започна,разболя се и напусна!Туба получи предложение,което не беше длъжна да приеме,но заради приятелство и от добри чувства,рискува,когато корабът потъваше!
Защо я плюете?Защо я обиждате?Ако е критика конструктивна,добро а мерена,да замълчиш!Ама те изливат то Иве омраза върху жената!На кого е трябвало да иска разрешение Туба?На кого да дава отчет за действията си?Или да моли за прошка?На феновете на Неслихан?На феновете на НарСан?На раьочарованите фенове на Енгин?Ама вие нормални бе,хора?!
Туба Бююкюстюн е актриса със завидна кариера зад гърба си!Сериали,филми,фотосесии,най- добрите актьори са и партнирали,май- известните списания са я снимали!Тя няма нужда да дава обяснения на никого,още по- малко,да търпи болни,грозни нападки и тормоз в публичното пространство!Какви хора са тези,които пишат всичко това?Как спят спокойно?Как със същите уста се хранят и говорят мили думи на близките си?!
А какво стана с всички феминистки лозунги,които развяваха до вчера???Забравиха ли каква каузата на сериала?Или техните обвинения са само за Санджар?!В реалния живот всичко ли е позволено?!Не знам чии генове са и дали са фенове,но постъпките им са долни,подли и престъпни!Тези хора тормозят една жена,която върши работата си с достойнство!!!Знам,че няма да бъда прочетена от много хора,но е време да кажем НЕ НА АГРЕСИЯТА,под каквато и да е форма!Отказвам да се примиря с долни,неподплатени нападки!Уважавам всички партньорки на Енгин Акюрек!Никога не съм си позволила да нападам която и да е от тях по никакъв начин!Тук,в тази тема,това винаги е було правило номер1.
Все казваме “Какъвто актьорът,такива и феновете му!” И се опитваме да сме толерантни.Но аз отказвам да бъда толерантна към насилието върху една жена,било то психологическо,физическо,емоционално!
Толкова е жалко да виждаш постоянно грозни,долни коментари обиди в личен план от хора,които дори не познават човека,който обиждат!
Извинявам се,ако има правописни грешки в поста ми,извинявам се,ако съм ви досадила или ако съм ви прозвучала много феминистка,но ми дойде от сърцето!Независимо на кого си фен,кого харесваш и обичаш,уважението на личното пространство,учтивото и възпитано отношение,в нашето общество са задължителни!На мен не би ми харесало да срещам всеки път злоба и помия,насочени безпричинно към личността ми!
Мен лично,тези неща ме предизвикаха още повече да подкрепям проекта,още по- активна да бъда!Но въпреки всичко,аз не си позволявам да плюя!По никого!Още по- малко да подронвам авторитета на сериала,в който участва или е участвал любимецът ми!Това е безобразие!
Момичета,отново поднасям извинения за дългия пост!

# 62
  • Пловдив

Нуше, от мен за теб. Дано успокоя гнева ти.
Мога да допълня само това: И Енгин, и Туба са силни не само в прекрасното си актьорството, но и в живота си.
Ние ги подкрепяме в довършването на историята, която започна Енгин. Той избира такива персонажи - да провокират, да влезе персонажът дълбоко в него, да го изиграе, както той само може, за да му повярваме. Всичките му герои търпят развитие в положителна посока.
Не случайно първото име за което се пита по тв пазарите е това на Енгин. От жените - на Туба.

# 63

Нуше Two Hearts абсолютно заставам зад всичко което си написала.
Адмирирам Туба за това, което направи за проекта, за хората които работиха и продължават да работят в него, за Ейлем и Енгин.
Това е професионалист, приятел и най-вече Човек!

# 64
  • Варна
Здравейте,мили дружки!
Днес ще пиша за нещо,което напоследък често се дискутира в соц. мрежи,но в последните дни доби застрашителни размери.
Предупреждавам,че постът ми няма да е приятен за четене,затова който иска,е свободен да ме прескочи.Не всеки пишещ или четящ ни,се интересува от “кухнята” и от подробностите около сериала,пък и сред самите нас има момичета,които не искат да влизат в пререкания или да се натоварват
...................................................................
Момичета,отново поднасям извинения за дългия пост!
Нуши Heart Decoration добре, че не съм в течение какво и къде става, явно е ужасно .....това за какви фенове става дума - турски или ? чуждестранни и в какво точно я обвиняват Туба ??
Ами, какво да кажа, малоумниците днес на всяка крачка, имам усещането, че хората с тая пандемия съвсем изтрещяват, а в социалните мрежи се лее всичкия им негативизъм. Много ги е яд тези всичките които цитираш, че сериала продължи, туй е проблемът им........... не могат да го преглътнат.Излязоха техните хора и трябваше да свърши.... и като не свърши, а даже стана по- хубаво ....  е, не могат да го преживеят ... как да си признаят, че живота продължава и без тях и е по-добър .....
Туба е смел човек, доказала се е като актриса и не мисля, че  обръща внимание на простотията ..... естествено, че не е приятно, надявам се обаче продукцията да направи нещо по въпроса ..... досега нищо не направиха, а трябваше ....

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:01 от Аnista

# 65
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=GcOxuqGUPuI

Трейлърът към еп.45.

# 66
  • Варна
Благодаря за трейлъра, Марианка !Мюге пак се появи ...

Гледам епизода с превод, страхотен е !!
Да плюят колкото си искат, дано сценаристите си вършат и занапред така работата,  сериала ни има много смисъл и хрумката да  поставят новата героиня в обувките на старата, но  и да ни покажат двата различни пътя, по които човек може да тръгне и докъде ще стигне по тях  е супер добра. Това всъщност беше идеята на първоначалния сценарий - за силната жена, която променя мъжа до себе си към добро, но Ортилерките не успяха да се справят. Всъщност Мави е Наре, която не можа да продължи заради Неслихан ... това всичкото трябваше да изживее Наре със Санджар, само че не можа и да си призная така ми харесва вече повече Relaxed

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:31 от Аnista

# 67
Здравейте...
Туба - прекрасна актриса, световно   доказана и невероятно красива жена.

Винаги съм си казвала,че с Енгин са чудесна двойка, за в реала имам предвид.. Много биха си отивали,  жалко, че са само приятели..

Почти изгледах епизода, радвам  му се, чудесен е ..

Радвам се на живота, от  злобата и  глупостта, гледам за се отърся, да не обръщам внимание... 
Затова внимателно подбирам с кого общувам..

Blue Heart

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:59 от Nina_richi

# 68
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=CxOu0i1Leq4

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към еп. 45 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 69
Благодаря за преведения трейлър 💐  Дуду ще продължава да се излага и влачи, не разбирам, нали има къща, защо не си отиде там. Абсолютно никакво чувство за срам и достойнство няма това момиче. И аз не мисля, че обича Яхя, нито пък той нея, много първична и сметкаджийска е тук историята  . Да видим до къде ще стигне.
Какво има в розовата папка, която Санджар май не иска да показва и на кого говори Мави по телефона, на Седат ли, звучи малко като заплаха 🤔

Теменужка 💜 точно така, не трябва да се мълчи за арогантността, простотията и агресията. И мен  ме изкарват от обувките. Едно е да плюят Санджар и Енгин, не го харесват, ясно е. Но да нападат съвсем невинен човек, само защото се пръскат от яд, че сериала ще си завърши по график и без Неслихан, и въпреки рейтинга, е много е долно.

Спокойна нощ, бъдете здрави!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 00:17 от araselia

# 70

Привет на всички.
Първо искам да изкажа огромните си благодарности към barisea, Мариана и всички останали за удоволствието да гледам този сериал и да го коментираме.
Не мога да кажа, че съм фен на някой артист - просто ми харесва сериалът. Гледам, когато е в хармония с мен и не гледам, когато нещо не е в комфорт с моето "аз". Не ползвам социални мрежи и така си спестявам негативизма на другите. Опитах да следя още една тема с коментари по сериала, но се оказа, че не е моята и прекъснах. Стремя се в постовете си да коментирам героите, а не актьорите - надявам се да се получава.
Та, по серията. Отново с истини от живота - поздравления за СЦ.

Още първите кадри - Санджар в магазина с бележка в ръка, ме накараха да се усмихна. Представих си мъжа ми с моите бележки в същата ситуация. Колко е простичко - това са нещата от живота. Да, има и художествена измислица, но според мен е по-хубаво да е близко до реалността.
Честно казано, комбинацията Гювен-Седат ме плаши - хвани единия, удари другия. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака, но искам котка да им мине път. Само да не се опитват да навредят на Мелек. Но мисля, че Санджар и Мави заедно ще се справят успешно. "Ако искам да надвия ненормалник като Санджар, трябва да хвърля срещу него поне десет пъти по-голям ненормалник." Гювен Челеби май винаги подценява Санджар. В случая може и да е надценил Седат, ще видим. Фамилията Челеби винаги пращат Санджар в ада, но накрая май те ще се озоват там.
Не знам за вас, но за мен има развитие на образите в положителна посока. Санджар бързо се усети, че е сгрешил и веднага се извини на Мави. "Не съм чак такъв, какъвто изглеждам. Мога да търпя и да чакам." Много ме разсмя Санджар с тези си думи - той да търпи и да чака, като го знаем как пали.
Елван се остави на течението и започна да се отърсва от зависимостта на конака, да стъпва все по-здраво на краката си. И Яхя се усети за какво иде реч, но късно, чадо, мандалото хлопна.

Да престане да прави на майка си напук, а да си живее живота, който сам си избере. Ще съм доволна, ако позволи на Елван да е самостоятелна, щастлива и да се радва на свободата й.Само ме притеснява фактът, че Санджар не харесва Бора, но си мисля, че и това ще се промени към добро.
Хайде сега да я видя Халисе без благородство, достойнство и чест какви ще ги къдри. Милата, опозорена пред всички, какво ще прави сега?
Очаквам красавиците Санджарови да се сработят и взаимно да си излекуват раните от загубата на любими за тях хора. Трогателна сцена при телефонния разговор Мелек - Мави. Милото детенце - "Като разберат, че нямам майка, ще се държат лошо с мен".
Не мога да не отбележа прекрасната игра на всички актьори - малки и големи.
Това е от мен.
Да видим Мюге какви ще ги забърка в следващата серия. За мен все още е на кантар за "голяма бяла птица", но никога не е късно да наклони везните в полза на птицата.
Дано Мави и Санджар са заедно, както се врекоха един на друг.

Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 71
Добро утро! Хубав петък в очаква е на снимки и озет!

Ваня, благодаря за споделеното, добре ми дойде с кафето 🙂 Моя ден за гледане е през уикенда, обикновено всичко сте казали, но ви чета с интерес.

# 72
  • Пловдив

Добро утро от Санджар и мен.
Санджар май му се очертават доста проблеми с които да се справя.
В коната - Халисе, Яхя, Елван...
Седат има подход, който вече разбираме - поднася директно на Санджар неприятните си "козове".
Съобщи му за срещата си с Мави, изпрати му й досието й.
Адвокатски или психопатски маниер на действие.
Мюге - психоложката, дали ще се върже отново на манипулации. Поучили се от тези на Акън или Седат ще успее като него.
Днес ни е ред на снимки и озет.
Успешен петък на всички.

От свидетелството за брак на Мави и Санджар.
Санджар - роден на 28.10.1986 г.; Мави -24.04.1987 г.

# 73
Добро утро,

https://www.youtube.com/watch?v=CxOu0i1Leq4

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към еп. 45 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 74
Добро утро момичета.
Усмивки и положителни емоции днес.
Бъдете здрави.

Имаме си трейлър. Благодаря за превода.

Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт