Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 507
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
13 ден Чхг 450.

# 406
melinda извинявай, но ми се струва малко несериозно да се чудиш дали искаш да си направиш кръвен тест... тук има момичета, които дори не са имали и малката надежда да се надяват. При теб има шанс и го виждам на теста...събери мислите и силите си и веднага си пусни кръвен...няма ли да ти тежи на съвестта, че може би нещата са се случили, а ти си спряла лекарствата?
Искрено ти пожелавам успех🍀

# 407
Честито, до финал !

# 408
  • Велико Търново

Радвам се за теб, Titanka!! Пожелавам ти успех до края!!!

# 409
  • София
Титанка, чудесен резултат!

Съни, не искам да се надявам напразно. Миналия път на 8ми ден имах силна втора черта на престо. Засилих се веднага в клиниката и тест: кръгла нула. Питах док - Ами, продължи още два три дни, но вероятността е минимална. Продължих до 12 ден - пак същото.

И не, на мен не ми искат кръвни в клиниката. Миналия път ходих на 8ми за да се хваля с положителния престо и за още лекарства. Не съм по фонд, знаят отлично колко мъки минах и ми вярват и на пикливите. Но явно престо тогава е бил фалш. Сега сутринта престо нямаше черта. А шуър чек имаше по-късно през деня. Да не се окаже, че и от тях има фалшиви.

# 410
  • Велико Търново
Момичета, денят на трансфера брои ли се? На 27 на обяд ми  върнаха две тридневни точици, та се чудя петък или събота да си направя теста. До сега гледах да не го мисля толкова, но колкото повече наближава, направо ще откача. Искам да си направя тези дни уринарен, но ми е притеснено че може нищо да не отчете. Disappointed

# 411
  • до най-прекрасния мъж
До отрицателен кръвен нищо не се спира. Пиеш до теста, после коментираш с клиниката. Кажат ли, тогава спираш лекарствата.
Titanka, тихичко честито и до финал. Страхотно ЧХГ и май излязох права, че имплантацията не е била на 9ти ден Simple Smile , а по-рано.
Plamingo, денят на трансфера не се брои. Така ми казаха момичетата тук и така пише на 1-ва страница от темата. Ден +/- не вярвам да е толкова от значение, особено за кръвен.

# 412
Мелинда, вижда се добре втората чертичка на тестът. Щом не искаш да правиш кръвен тест ( аз те разбирам, понякога имаме психически блокади заради нещо случило се преди), не се насилвай да правиш. Зареди се със хубаво количество домашни тестове и прави тях във следващите няколко дни.
Аз също не правя кръвни понеже тук няма къде, правя си домашните и се ориентирам по тях пак приблизително добре.
Предния път само със тях забелязах, че ЧХГ не расте правилно.
Във никакъв случай не бързаш да спираш медикаментите. Стискам палци следващата чертичка да е по ясна!🍀🍀🍀

# 413
Разбирам колко много те е страх...тук почти всички сме минали едва ли не през ада, но важното е да запомним, че сме силни, можем да се справим с всичко и накрая (рано или късно) ще ги гушнем тия пухкави мечти 🤗
Не разчитай на пикливите тестове, пусни кръвен. Така със сигурност ще разбереш какво се случва и на база на това вече се взимат решения. Може да е положителен, може само имплантация да е имало...и отрицателен да е - ставаш и продължаваш. Не се отказвай току така. Тези Пренатест никога не съм ги харесвала, за Шуър Чек съм чувала само за фалшиво отрицателни, но не и фалшиво положителни. Тестовете, които никога не са ме подвеждали са Twip, но кръвния си остава задължителен!

# 414
Честито миличка!!! Успех до финала!!!

# 415
Е на толкова ранен етап щом има имплантация тестът е полонителен, сега дали ще е биохимична, дали ще е ранен спонтанен аборт, дали ще е мисед аборт, или добре развиваща се бременност, няма как да покаже кръвния тест. Това са само моментни резултати. Мойте всичките кръвни са все във норма когато съм ги правила ама бебе няма на хоризонта.

# 416
Да да съгласна съм с теб Cinnamon Cookie на 100%, но смятам, че един резултат от кръвен тест е точна информация и на база на тази дори и временна статистика от числа могат да се вземат решения. Просто пиша от своя гледна точка и си мислех как аз бих се чувствала с такава неяснота в ситуацията на melinda.

Titanka честито и лекичко да ти е до финал😊🍀

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 16:15 от TheSunny

# 417
Titanka честито и успешен финал.

# 418
  • Варна
Titanka, чудесен резултат! Успех!
Мелинда, стискам палци, според мен има надежда.

Моят кръвен излезе и е 3.97 на 14ти ден от ЗЕТ. От клиниката ми казаха да спирам лекарствата.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт