Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 616
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Габи, днес ти е 7-ми ден. Денят на трансфера не се брои.
Момичета, тестът ми е назначен за сряда официално и тогава мисля да го направя. Само да кажа , че май ми се възвърнаха надеждите. Не спирайте да ми стискате палци Kissing Heart

# 136
 A след колко дни може да пусне най-рано и да се очаква  реалистичен резултат? От клиниката казаха 12, виждам че някои момичета пускат на 7-ми или 10-ти ден?

# 137
A след колко дни може да пусне най-рано и да се очаква  реалистичен резултат? От клиниката казаха 12, виждам че някои момичета пускат на 7-ми или 10-ти ден?
Първо зависи колко дневни са ти ембрионите, а според мен и дали е СЕТ или ЗЕТ . На първа страница пише кога чхг започва да се открива в кръвта и за 3-дневни, и за 5-дневни. Ранно тестване показва дали е имало поне опит за имплантация.

# 138
Така е!Аз след моя неуспех сега,жестоко съжалявам,защо не напраеих тест и в по -ранните дни,за да се знае поне имало ли е опит за инплантация.
Първо зависи колко дневни са ти ембрионите, а според мен и дали е СЕТ или ЗЕТ . На първа страница пише кога чхг започва да се открива в кръвта и за 3-дневни, и за 5-дневни. Ранно тестване показва дали е имало поне опит за имплантация.

# 139
За Момичета, които днес ще пускат тест, успех и чакаме чудесни новини 😊
Аз съм днес 7ми ден на петдневни, имам чувство, че се отчайвам повече с всеки изминал ден като се приближавам към тестта.
Мина, ти кога мислиш да пускаш? Не се отчайвай. Стискам палци за положителен резултата.
Много хубави новини, Fairytale 😊 стискам палци..
Мисля да пусна в петък на 26ти, ще ми е 11 ден, без да броя дата на трансфера.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 14:05 от mmmina1

# 140
Мина, на 11 ден ще ти отчете със сигурност кръвния.

Ирен, стискам палци!
На всички очакващи момичета също.

# 141
  • София
Записвам се в редиците на чакащите след днешния ми ЗЕТ. Успех на всички чакащи!

# 142
Записвам се и аз сред чакащите,днес ми беше ЗЕТ успех на всички😊😊😊

# 143
Елислава,здравей
Би ли ми казала от коя седмица ти започна зацапването и беше ли придружено  с болки?
Да.Вчера се срещнах с докторът ,който ще ме поеме до края и ще ми направи секциото и още с лягането на кушетката го видя.А аз бях изпаднала в паника с това мое почти постоянно зацапване и леко кървене.За щастие бебо е добре няма изоставяне в растежа и проблемът е разрешим.

# 144
Shannelнадявам се, че всичко е наред и имаш хубави новини..
Честито Fairytale11,и аз дадох и чакам.Вътрешно усещам ,че не е станало.За 4-ри трансфера вече си познавам тялото и организма и съм сигурна.Но няма да се отчайвам .Имам още замразени.Моето ще излезе следобяд .

# 145
Вито, как мина първия преглед ?🤗
Успя ли да уредиш въпроса с болничния при Шефк? Фраксипарина от кога ри го изписа? След трансфер или след + тест
Мина, на 11 ден ще ти отчете със сигурност кръвния.

Ирен, стискам палци!
На всички очакващи момичета също.

# 146
Успех бъдещи мамчета! ❤🙏

# 147
Аtacama, вчера мина добре прегледа. Сака е в матката:confused:сега съм след 2 седмици на преглед. Говорих с нея за болничен, предвид Ковид /най-вече/, но жената ми обясни, че може най-рано в 12 гс от АГ.
Шефкетова иска да се бият инжекциите, след +тест за бременност и извършен преглед /за да се увери, че е в матката/.
Аз от днес ще бия Клексан, не Фраксипарин. Шефкетова ми написа рецепта за него, защото след консултация с проф. Ива Паскалева се установи, че светлите жени развиват алергия към Фраксипарина. Професорката каза направо да започна с Клексан, като дозата е тази, която ми определи Шефкетова.
Ти как си? Как се развиват при теб нещата?

# 148
Аз от днес ще бия Клексан, не Фраксипарин. Шефкетова ми написа рецепта за него, защото след консултация с проф. Ива Паскалева се установи, че светлите жени развиват алергия към Фраксипарина. Професорката каза направо да започна с Клексан, като дозата е тази, която ми определи Шефкетова.
Много хубави новини. Ама това за Фраксипарина и светлите жени ме разби. На моята рецепта си пише фракси или клексан и аз избрах фракси, защото и предния път слага от него. Вече втора опаковка слагам, ама освен бучки и синки друго не съм забелязала. В какво се изразява тази алергия?

# 149
Благодаря ти Ирен:heart:
Истина е този факт. По обяснение на една жена пред кабинета на професорката видими признаци на тази алергия нямало. Тя също ми сподели,че е развила алергия и това се е установило чрез кръвни изследвания /някои от стойностите го показвали това/. Сега пиела други лекарства заради алергията и преминала на Клексан. Даже моя отговор беше, че сигурно е предразположена към алергии, но жената ме обори. Озадачих се от чутото. След още една пациентка влязах аз и тогава професорката ми го обясни същото. Нямаше как да я разпитвам в детайли, тъй като за нея чакат много жени. Разбра, че имам 3 бр Фраксипарин 0,4 и каза, че от три нищо няма да стане, но после задължително да премина на Клексан. Прецених, че не е необходимо да правя смяна щом е възможно да развия алергия и направо от днес започвах Клексан 0,4. Аз на 30ти имам отново час, за да ме изследват.

Така, че при мен има свободни три броя Фраксипарин 0,4. Ако някой има нужда да пише на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт