Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 646
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте, момичета, аз вчера се реших и направих кръвен и отново е отрицателен - 0.10 ми е резултатът. И последните ембриони заминаха... Ще трябва да правим ново инвитро. Извадих късмет и още вчера си записах час при проф. Тимева и ще оправяме документи в Щерев. Явно Майчин дом Варна не беше нашето място. Дано МЦ Щерев да бъде и да станем родители.
На всички чакащи резултат стискам палци и безпроблемна бременност 💜

# 211
Здравейте Момичета, пуснах днес чхг и не мога да повярвам. Чхг 474 на 11 ден от  трансфер на 3 бластоцистта. Надвам се всичко да е наред, в понеделник пускам пак кръвен.
Стискам палци на всички ни!

# 212
Честито!! Супер резултат си имаш Simple Smile))

# 213
  • Варна
Madlen, жалко, но важното е, че вече имаш план. Успех и дано наистина това да е вашето място и вашият успешен опит!

mmmina1, чудесен резултат! Успех в понеделник!

# 214
Здравейте!
8ми ден след трансфер на 2бр. 5 дневни съм.
Трети ЗЕТ ми е.
Снощи прокървих и реших,че е цикъл....такъв рев му ударих,че клепачите на очите ми са цял ден като голи охлюви.
Колежка обаче ми донесе тест и го направих...
Обаче го понапишках повече и първо беше розово голямо петно сега е така:

Правен е с четвърта урина, моля ви кажете ми какво мислите. Чертата все пак се появи ясно след поне 30мин.

# 215
Пусни кървен

# 216
Да, ще пусна, даже след работа отивам веднага, но дотогава ще умра😕

# 217
Успех миличка

# 218
Здравейте момичета!
Днес ми е 7 ден след замразен трансфер на едно уж страхотно бластоцистче и замразихме още 3 добри бластоциста. За първи път ми е.  Не стигнахме до свеж трансфер поради бактерия в микробиологията . Вече започнах да се сдухвам, защото от ден 1 до сега не усещам никаква болка в гърдите, а съм чувала, че това е чест симптом при бременност.
Бия си през ден зарзио и прегнил 100, циклогест 2*1 и неофолик мета 2*1.
Имам болки ниско в корема, пъпки ми избиха по лицето и често уриниране, но предполагам, че това е от терапията.

# 219
Здравейте момичета!
Днес ми е 7 ден след замразен трансфер на едно уж страхотно бластоцистче и замразихме още 3 добри бластоциста. За първи път ми е.  Не стигнахме до свеж трансфер поради бактерия в микробиологията . Вече започнах да се сдухвам, защото от ден 1 до сега не усещам никаква болка в гърдите, а съм чувала, че това е чест симптом при бременност.
Бия си през ден зарзио и прегнил 100, циклогест 2*1 и неофолик мета 2*1.
Имам болки ниско в корема, пъпки ми избиха по лицето и често уриниране, но предполагам, че това е от терапията.
Успокой се, аз имах точно същите симптоми. Мен и досега не са ме болели гърдите.

# 220
Момичета, излязоха резултатите от тромбофилии имам мутация- MTHFR C677T - хетерозигатен носител С/Т , някой с такава, и какво точно значи за бъдеща бременност. Четох че не усвоявам витамини от група В и че тази мутация води до сърдечни заболявания и Ауцхаймер.

# 221
Благодаря Sweety 2019!
Може би трябва да престана да го мисля. От клиниката ми казаха теста да го направя на 1-ви април, но мисля на 29 или 30 да го направя. Ще е 10-11 ден предполагам, че ще покаже.

# 222
Момичета, излязоха резултатите от тромбофилии имам мутация- MTHFR C677T - хетерозигатен носител С/Т , някой с такава, и какво точно значи за бъдеща бременност. Четох че не усвоявам витамини от група В и че тази мутация води до сърдечни заболявания и Ауцхаймер.

Аз имам ѝ тази:confused:Това означава, че не усвояваме фолиева киселина. Ще ти изпишат метилирана. Няма да биеш инжекции.

# 223

Аз имам ѝ тази:confused:Това означава, че не усвояваме фолиева киселина. Ще ти изпишат метилирана. Няма да биеш инжекции.
Аха, то аз такава си пия по принцип 😊
А 5G/5G нормален генотип?

# 224
Записвам се и аз нетърпелива с трансфер от днес на две петдневни ембриончета. Лекарят ми каза да направя тест на 09. 04, а мен от сега не ме свърта 😂

Общи условия

Активация на акаунт