Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета, записвам се и аз към вашата групичка. На 24 март ми беше трансферът на три 3-дневни ембриончета. От тогава здравословно все нещо ми има и съм вече психически не много добре. Все си казвам, че съм бременна до доказване на противното. Но е трудно да задържа само положителните мисли.

Какво точно ти има здравословно?
Стегни се и не мисли негативно. Имаш три ембриона!

# 241
Здравейте, момичета, записвам се и аз към вашата групичка. На 24 март ми беше трансферът на три 3-дневни ембриончета. От тогава здравословно все нещо ми има и съм вече психически не много добре. Все си казвам, че съм бременна до доказване на противното. Но е трудно да задържа само положителните мисли.

Какво точно ти има здравословно?
Стегни се и не мисли негативно. Имаш три ембриона!
Преди трансфера Мат ми беше 440, Тсх-0,01. Един ден след трансфера  започнах да повръщам. Докторът каза , че може да е от черния дроб. Спрях повръщането и започна да ме боли гърлото и кашлям. Днес съм по-добре, но гледам повече да лежа и да си почивам.

# 242
Здравейте борбени мамчета!!!Как са момичетата с трансфер на 22.03?Тест кога мислят да правят?Моя е за 7.04 и незнам как ще издържа,според мен 17 ден е много,но аз мисля да направя домашен тест.Според вас ако има бременост на кой ден най рано ще покаже?Успех на всички !!!

# 243
Здравейте борбени мамчета!!!Как са момичетата с трансфер на 22.03?Тест кога мислят да правят?Моя е за 7.04 и незнам как ще издържа,според мен 17 ден е много,но аз мисля да направя домашен тест.Според вас ако има бременост на кой ден най рано ще покаже?Успех на всички !!!
Моят трансфер беше на 24 март, а кръвния тест ще правя на 5 април.
Според  мен по-добре  направо с кръвен тест, за да не се разочароваш, ако не отчете толкова рано.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 18:59 от Titanka

# 244
Аз винаги на 7 -8 ден от трансфера си правя престо(този трансфер ми е номер 4). Но сега в този опит незнам кога ще направя, страх ме е , но мисля петък кръвен . Иначе от клиниката не ми назначиха конкретна дата и час.
Успех на чакащите

# 245
Момичета, на някоя от вас прокървявало ли е след трансфера? Миналият път ми прокърви при имплантацията на ембрионите и ги усетих много силно. Затова този път съм пак в очакване, въпреки че всяка бременост  е различна и не е задължително кървенето.

# 246
Здравейте, след трансфер съм на 25.03 на 2 тридневни ембриона.
Току що си премерих температурата и е 37,9.. имам и лека хрема, какво мога да пия? Има ли някоя от вас подобен опит?
Имам парацетамол 500мг

# 247
Парацетамол е позволено.

# 248
Току що си премерих температурата и е 37,9.. имам и лека хрема, какво мога да пия? Има ли някоя от вас подобен опит?
Имам парацетамол 500мг
Потърси и лекар. Аз имам много силна кашлица и ме изпраща докторът да си правя  тест за корона вирус.

# 249
Имам парацетамол 500мг
Потърси и лекар. Аз имам много силна кашлица и ме изпраща докторът да си правя  тест за корона вирус.

Аз мисля да си взема тест от аптеката.. мисля, че настинах, но за всеки случай.

# 250
Здравей, Titanka....относно прокървяването...аз имам 3 бременности и трите пъти имах имплантационно кървене, но само първия  път го и усетих. По принцип е рядкост, индивидуално е и не е задължително да се случва всеки път. Успех 🍀

# 251
Привет 5ден след трансфер на 2 триднневни ембриончета леко се притеснявам при слагане на циклогеста вагинално май повече взе да изтича от преди въпреки леженето по 40 минути дали да не пусна един прогестерон

# 252
Atsilara, какво стана с температурата ти?
Примерих си температурата и е 37 градуса. Вече много започнах да се страхувам за ембрионите.

# 253
Примерих си температурата и е 37 градуса. Вече много започнах да се страхувам за ембрионите.

Слагате ли Утрогестан? От него се повишава телесната температура. До 37,5 се приема за нормална и не следва да се стресирате излишно. Важно е спокойствието, а стреса е вреден за ембрионите.

# 254

Меря я през 15 мин, между 37 и 37,5 е от сутринта Sad
И аз много се шашнах..
Пих снощи и сега по един парацетамол и си слагам студена мокра кърпа на корема.

Само prolutex слагам сутрин и вечер и oksapar веднъж на ден.

Общи условия

Активация на акаунт