Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, искам да ви питам възможно ли е да се развие нормална бременност при резултат от чхг на 9-ти ден от трансфер на бластоцист 34,62 и чхг на 11-ти ден 39,12? Благодаря

# 256
Здравейте, искам да ви питам възможно ли е да се развие нормална бременност при резултат от чхг на 9-ти ден от трансфер на бластоцист 34,62 и чхг на 11-ти ден 39,12? Благодаря
Според мен чхг е много ниско, но винаги има шанс да започне да се качва. Най-добре изчакай и прегледа при гинеколога.

# 257
Благодаря ви, от болницата ми казаха да направя още 1 тест и ако чхг е започнал да пада да спирам лекарствата.

# 258
  • Велико Търново
Момичета, вие как сте със съня? Защото на мене изобщо не ми се спи. Аз съм с хрема, може и тя да оказва влияние, но си лягам в 1 през нощта, ставам в 7-8 сутринта, и през деня не ми се спи, а никога съм нямала проблеми, даже напротив обичам да си поспивам. Или вече напълно откачам Joy Joy

# 259
Момичета, вие как сте със съня? Защото на мене изобщо не ми се спи. Аз съм с хрема, може и тя да оказва влияние, но си лягам в 1 през нощта, ставам в 7-8 сутринта, и през деня не ми се спи, а никога съм нямала проблеми, даже напротив обичам да си поспивам. Или вече напълно откачам Joy Joy
Отпочина ли съм и затова нямам нормален сън, а и от нервите не спя спокойно.

# 260
Аз открай време имам проблеми със съня...

# 261
Здравейте. До сега само ви четях и стисках палци на всяка от вас, чакаща своя +. От днес вече и аз съм от чакащите и ще се радвам да ме приемете във вашата група, пълна с подкрепа, кураж и надежда.

# 262
Здравейте Момичета, надявам се че сте добре и да ви чакат само хубави новини.
Аз пуснах пак кръвни днес, за статистиката след ЗЕТ на 5 дневни:
Ден 11 чхг 454
Ден 15 чхг 3466
Доста е висока стойността, мисля си да не са се хванали две.

# 263
Честито mmmina1, много се радвам за теб. Аз не съм запозната със стойностите на чхг но нищо чудно да са две 🥰

# 264
Милички тея дни минават изключително бавно... днес ми е 6 ден след трансфера на 2 тридневни ембриончета ... Heart Eyes дали ако в събота пусна един кръвен дали ще покаже нещо. Успех на всички ни и само +тестчета Heart

# 265
Милички тея дни минават изключително бавно... днес ми е 6 ден след трансфера на 2 тридневни ембриончета ... Heart Eyes дали ако в събота пусна един кръвен дали ще покаже нещо. Успех на всички ни и само +тестчета Heart
По-добре  си изчакай датата, за да си спестиш излишни нерви, ако чхг не е достатъчно  високо толкова рано. Четох в нета, че понякога имплантацията ставала през 9 или 10 ден.

# 266
Аз правих кръвен тест на 12-ти ден , така ми беше написано от клиниката, но заради моето любопитство препишках тест на 10-ти ден.

# 267
Здравейте! И аз чакам, нямам търпение.. Днес съм 6 ти ден след трансфер на 1-но 3 дневно. Предният път почнах с тестовете на 9-ти ден и честно казано - голяма грешка Confused Толкова ме отчая отрицателния резултат, че пропуших, започни с физически натоварвания... И накрая усетих как нещо все едно се откъснат от мен.. Може и внушение да е.. Но така го усетих някъде към 11 ден. След това на 16 ден, както искаха от мен в клиниката, пуснах за всеки случай и беше пълна 0. Затова тоя път съм решила да чакам до края. Успех на всички ни!!! Heartpulse

# 268
Аз правих кръвен тест на 12-ти ден , така ми беше написано от клиниката, но заради моето любопитство препишках тест на 10-ти ден.
И показа ли ти на 10 ден?

# 269
По-добре  си изчакай датата, за да си спестиш излишни нерви, ако чхг не е достатъчно  високо толкова рано. Четох в нета, че понякога имплантацията ставала през 9 или 10 ден.

След дългогодишния ми опит мога да ти кажа, че имплантация на 9-10 ден няма. Успех момичета.

Общи условия

Активация на акаунт