Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, включвам се с два въпроса:

- за гр. София, в коя лаборатория пускате чхг и излиза същия ден? Преди пусках В Бодимед, сега ми каза че заради натовареност може и до 2 дни да отнеме, а аз ще пускам в петък и искам да знам резултата, за преценя дали да продължавам с лекарствата и през уикенда.

- При изтичане Кринонът има ли розов оттенък, не мога да разбера дали си се окислява нещо или цикълът ми се мъчи да идва и зацапва въпреки прогестеронът?

# 271
При мен беше предвестник на цикъл

# 272
  • Варна
Относно Кринона в листовката пише "Кринон гел може да се задържи във вагината няколко дни. През това време може да получите течение под формата на бежово до кафяви бучки или гъсто бяло течение."

# 273

- за гр. София, в коя лаборатория пускате чхг и излиза същия ден? Преди пусках В Бодимед, сега ми каза че заради натовареност може и до 2 дни да отнеме, а аз ще пускам в петък и искам да знам резултата, за преценя дали да продължавам с лекарствата и през уикенда.

- При изтичане Кринонът има ли розов оттенък, не мога да разбера дали си се окислява нещо или цикълът ми се мъчи да идва и зацапва въпреки прогестеронът?

Аз пусках в Бодимед, излиза същия ден около 15 часа следобяд.
И в клиниката де - там излиза за час и половина Simple Smile

# 274
  • София/Севлиево
Аз си пускам в Цибалаб.И кринонът ми изтича във всевъзможни цветове(дори бледо розов,в почти 11 г.с.съм и все още го слагам).
И съм напълно съгласна с Рончо-няма имплантация на 10-ти ден,ако имаше в старата ми клиника нямаше да ни искат кръвните тестове на ден 7...

# 275
Аз пусках кръвен тест в клиника Малинов и излезе за около час.

# 276
  • София

В Щерев излиза до 1 час резултата.

# 277
# 278
Днес ми е десети ден от трансфера. Много гадни болки в кръста, яйчниците и в корема, все едно са контракции, колкото и странно да звучи. Дали може да се пие магнезий сега или и едно но шпа ще е добре.

# 279
Може до 3 пъти х 2 таблетки но шпа на ден.

# 280
  • Велико Търново
Днес ми е десети ден от трансфера. Много гадни болки в кръста, яйчниците и в корема, все едно са контракции, колкото и странно да звучи. Дали може да се пие магнезий сега или и едно но шпа ще е добре.

На мен след трансфера ми изписаха no-spa 3х2

# 281
Благодаря момичета, дано ме отпусне и да не е предвестник на нещо лошо

# 282
8-ми ден ми е и от няколко дни ме болят яйчниците и кръста, въпреки че пия 3×2 но шпа и 3×2 бусколизин още след трансфера , но болката не е силна. Като усетя и гледам веднага да полегна.

# 283
Относно Кринона в листовката пише "Кринон гел може да се задържи във вагината няколко дни. През това време може да получите течение под формата на бежово до кафяви бучки или гъсто бяло течение."
Здравей, keit, аз имах сериозни проблеми от Кринона, при мен чистенето съвпадна с гъбична инфекция. Две седмици чистих при външни бани с лайка, която някак си го отлепяше. Една седмица падаха бели парчета, на втората - черни....последните буци паднаха с бледо розов цвят. Намерих си турски кринон, за който пишеше, че прави значително по-малко проблеми, но така и не съм го ползвала. Заради възпалението, док ми включи прогестерона само перорално. Не се имам за гнуслив човек, но това с Кринона ми дойде вповече, особено черните "парцали". С кафеникав цвят също ми е падал, което ми обясниха, че е влагалищта кръв и не е опасно. Просно с кринона падат и част от кръвните клетки на влагалището. За мен лично, този кринон е страхотен боклук.

# 284
Здравейте момичета,

Започнах дългият протокол в новата ми клиника

Пожелавам успех на всички

Да първи път съм по този протокол

Дано да е моят

Общи условия

Активация на акаунт