Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, след трансфер поговорете с лекаря си, ако трябва по-обстойно, какво ви позволява и какво не. Трансфера не означава лежане по цял ден и да не пипаме нищо от домакинството. Има момичета, които  имат по-голямо дете или дори 2, вдигат ги, гледат ги и не ги оставят да се оправят сами.
valya2704, разбирам ти притесненията, но е несериозно да мислиш че торба боклук ще е проблем за имплантацията.

# 301
На мен док след всеки трансфер ми казва -
" Нормален начин на живот "

# 302
Според мен всяка трябва  да слуша тялото си. Ако й се лежи да лежи, ако й се разхожда да се разхожда. Важното е да не се преуморяваме, а това за всеки е различно. Аз също бях решила след трансфера да имам нормален начин на живот, но повече пазя леглото. Като започна да върша ежедневните си дейности и след един час съм толкова изморена, че не издържам повече. Даже и седнала като постоя повече и се изморявам  и лягам. При мен може да се  получи така, понеже още  на другия ден след трансфера се разболях. Но момичета, които се чувстват здрави и енергични в никакъв случай не трябва  да се  насилват да лежат.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 12:09 от Titanka

# 303
За съжаление при мен резултът на ЧХГ е силно отрицателен 8 дни след трансфера- < 0,2. Пуснах и прогестерон и той е само 19nmol, което явно значи , че не го усвоявам при положение че съм от 14 дни на двойни дози сутрин и вечер.

Успех на всички чакащи, дано при вас това е месецът!

# 304
Мексикана, съжалявам за ниските стойности 😞
Какъв прогестерон взимаш?

# 305
Момичета от днес официално се нареждат да чакам с вас! Днес ми беше трансфера на 2 ембриончета надявам се и мойте бебчета. Пожелавам успех на всички ни Heart Flowers Grapes
какво се случи  с останалите ембриончета, колко замразихте

# 306
&quot; Нормален начин на живот &quot;
&quot; Нормален начин на живот &quot;
Според мен всяка трябва  да слуша тялото си. Ако й се лежи да лежи, ако й се разхожда да се разхожда. Важното е да не се преуморяваме, а това за всеки е различно. Аз също бях решила след трансфера да имам нормален начин на живот, но повече пазя леглото. Като започна да върша ежедневните си дейности и след един час съм толкова изморена, че не издържам повече. Даже и седнала като постоя повече и се изморявам  и лягам. При мен може да се  получи така, понеже още  на другия ден след трансфера се разболях. Но момичета, които се чувстват здрави и енергични в никакъв случай не трябва  да се  насилват да лежат.

Титанка, така е.....при мен например има коренна разлика при фреш тренсфер и ЗЕТ. При свежия определено ми се лежи повече и имам болки от пункцията, след ЗЕТ съм много по - енергична.

# 307
Emeralda, Кринон слагах по 2 апликатора на ден.

# 308
Какъв резултат средно трябва да има според вас за прогестерон по време на трансфер, за да върви към успех?
Какво трябва да се прави в случай, че не се усвоява след като се взима двойна доза?
Блаходаря.

# 309
Момичета от днес официално се нареждат да чакам с вас! Днес ми беше трансфера на 2 ембриончета надявам се и мойте бебчета. Пожелавам успех на всички ни Heart Flowers Grapes
какво се случи  с останалите ембриончета, колко замразихте
6 замразихме Blush надявам в близката година да не ми трябват Heart Eyes утре ще си пусна вече ЧХГ и стискайте ми палци да са се хванали и 2ките, които ми върнаха Heart успех момичета на всички Flowers Four Leaf Clover

# 310
  • до най-прекрасния мъж
Успех, момичета, стискам палци на всички чакащи положителен тест. Дано това е чудото, което всяка от нас очаква и за Коледа да гушкаме своите бебенца.

# 311
И при мен всичко приключи 9ден на тридневни 0.10 ипрогестерон 80 nmol.Вече незнам как и какво....Късмет на всички ви

# 312
Какъв резултат средно трябва да има според вас за прогестерон по време на трансфер, за да върви към успех?
Какво трябва да се прави в случай, че не се усвоява след като се взима двойна доза?
Блаходаря.

И на мен ми е интересно и питах моята АГ. Отговор така и не получих.Close
Аз си слагам 3х2 т. Утрогестан. След като видя стойността ми каза, че дозата е достатъчна, но нищо за самата стойност.

# 313
Мисля някъде съм чела, че стойностите в кръвта не са много показателни, когато приемаме външно. През телефона сега ми е теудно да намеря точното и правилно обяснение и не искам да се изказвам необосновано, само споделям.

# 314
Момичета, ходих при личната лекарка, изписа ми Имунокол и Тантум верде. Този Имунокол не е ли противопоказен след трансфер? Нали е имуностимулатор, пък макар и основан на пробиотици в млякото? Звънях до клиниката, те 2 часа не могат да ме свържат с доктора. Ужас! Притеснявам се да не попречат на имплантацията тези лекарства, макар и безобидни. Звънях на моя гинеколог, той каза може. Защо все трябва да има за какво да се притеснявам

Общи условия

Активация на акаунт