Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
За съжаление при мен резултът на ЧХГ е силно отрицателен 8 дни след трансфера- < 0,2. Пуснах и прогестерон и той е само 19nmol, което явно значи , че не го усвоявам при положение че съм от 14 дни на двойни дози сутрин и вечер.

Успех на всички чакащи, дано при вас това е месецът!
Прегръдки каквото и да ти кажа...

# 316
Момичета дали е проблем че съм взела но шпа комфорт, а не обикновен но шпа. Дали има разлика

# 317
Момичета дали е проблем че съм взела но шпа комфорт, а не обикновен но шпа. Дали има разлика
Разликата е, че комфорт не горчи като обикновения.

# 318
Момичета, ходих при личната лекарка, изписа ми Имунокол и Тантум верде. Този Имунокол не е ли противопоказен след трансфер? Нали е имуностимулатор, пък макар и основан на пробиотици в млякото? Звънях до клиниката, те 2 часа не могат да ме свържат с доктора. Ужас! Притеснявам се да не попречат на имплантацията тези лекарства, макар и безобидни. Звънях на моя гинеколог, той каза може. Защо все трябва да има за какво да се притеснявам

Orchieda8,

Не се шашкай излишно, по-важно е да се закрепиш, това е слаб имуностимулатор, а те не действат мигновено, а с натрупване. Имунната система реагира специфично, знам че при много жени даже изписват лекарства, които  да отслабвят имунитета, но това не означава че трансферът ще е ок. Братовчедка ми  приемаше такива  лекарства и не стига че  трансферът беше неупешен, ами хвана и Ковид в резултат на слабия имунитет. Изчакай си лекаря,  пийни ако имаш чист чай от джинджифил корен, но не билкове чайове. Всичко ще е наред, важното е да си здрава!

# 319
За съжаление при мен резултът на ЧХГ е силно отрицателен 8 дни след трансфера- < 0,2. Пуснах и прогестерон и той е само 19nmol, което явно значи , че не го усвоявам при положение че съм от 14 дни на двойни дози сутрин и вечер.

8 дни е много рано да изследваш чхг. От болницата кога ти казаха да се изследваш?

# 320
Инвитро клиника София- казаха поне 7 дни след трансфер. Реално е достатъчно , това е все едно 14ти ден  след овулация/  5 дневен ембрион, трансфериран на 6-ти ден + 8 дни чакане/, кръвният трябва да покаже поне някакви стойности, ако беше гранично, бих се замислила, но и лекарят каза да спирам лекарствата. За 14 дни и обикновен уринарен даже би трябвало да покаже, така че следващия път,... ще си  пийна поне едно винце, то друго не ми остана Pensive

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 19:15 от mexicana___

# 321

8 дни е много рано да изследваш чхг. От болницата кога ти казаха да се изследваш?
Аз мисля, че ако имаше някаква имплантация, на 8 ден е напълно нормално да покажа ЧХГ, още повече това е кръвен и толкова категоричен, че няма нужда да се заблуждаваме, че с още 2-3 дни ще може да се покачи стойноста.
Съжалявам момичета, че не се е получило, горе главата и успех следващия трансфер.

# 322
  • София/Севлиево
7-8 ден е идеално.Доктор Владимиров процедира тъй-тест на ден 7 ще покаже.Имам 5 опита при него,два с положителен резултат,но без желания край,и три отрицателни и винаги на ден 7 искаше теста.Затова и в новата клиника при втория ми опит го пуснах на ден 8,а не чаках 11.Е,резултатът вече започна да ми личи.Съжалявам момичета за отрицателните тестове.Имате предполагам снежинки,така че ви очаквам съвсем скоро пак тук и този път с положителен резултат ❤️

# 323
Моята имплантация на 3 дневни ембриони беше на 9 ден от трансфера.

# 324
И кога правихте тест

# 325
И кога правихте тест
Още не съм правила тест, на 13 ден ( 5 април) ми казаха от болницата  да направя.

# 326
# 327
Здравейте момичета 🙂
6-ти ден след трансфер на един пет дневен Е съм.
Това ми е трети трансфер и естествено нетърпението ми е огромно.Днес направих глупостта да препишкам един тест и съответно беше отрицателен.Знам,че е рано за уринарен тест,но съм чела за момичета,които са имали втори бледи черти на 6-ти ден.
Знам,че шанса да покаже получило ли се е
,на този етап е нищожен,в същото време леко се сдухах.
Според вас има ли надежда?
Успех на всички чакащи 🍀

# 328
Последният път и аз имах отрицателен на 6 и положителен на 7. Стискам палци, утре пак или кръвен направо.

# 329
Здравейте момичета 🙂
6-ти ден след трансфер на един пет дневен Е съм.
Това ми е трети трансфер и естествено нетърпението ми е огромно.Днес направих глупостта да препишкам един тест и съответно беше отрицателен.Знам,че е рано за уринарен тест,но съм чела за момичета,които са имали втори бледи черти на 6-ти ден.
Знам,че шанса да покаже получило ли се е
,на този етап е нищожен,в същото време леко се сдухах.
Според вас има ли надежда?
Успех на всички чакащи 🍀
Разбира  се, че има шанс. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт