Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 509
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Kameliq Careva 609999, с теб сме! Успех!!

Tannyaa, пожелавам ти следващият път да е вашия!!

Аз днес съм 12 ден и малко избързах с уринарния, който е твърдо отрицателен Disappointed , но до кръвния в събота няма да губя надежда. Успех на всички които чакат заветните две чертички! Kissing Heart
ако не издържаш, пусни си днес един кръвен, ще покаже🍀

# 481
Здравейте. Пуснах си най-после кръвен тест, 68.30. Този резултат добър ли е? 10 ден на тридневно ембрионче.

# 482
Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !
Не знам дали ще те успокои, но днес говорих с една жена. Тя ми разказа как на 34 години тежала100 кг. , след дълги опити забременяла след 6 месеца пиене на фолиева киселина. Родила 128 кг. Според мен просто не е открит проблемът или не е дошъл точният момент.

# 483
Здравейте. Пуснах си най-после кръвен тест, 68.30. Този резултат добър ли е? 10 ден на тридневно ембрионче.
На мен ми изглежда като за Честито Simple Smile

# 484
Tаня,
Пробвала ли си Кето начин на хранене?

На някои клиники в Щатите е част от протокола жените да минават на това хранене като част от подготовката.
Аз съм в няколко Кето американски групи и постоянно някоя обявява, чв в бременна с “Keto baby”.
Пробвай, освен, че ще отслабнеш, ще се чувстваш страхотно. Може само да помогне. Успех 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !

# 485
Tаня,

На някои клиники в Щатите е част от протокола жените да минават на това хранене като част от подготовката.
Аз съм в няколко Кето американски групи и постоянно някоя обявява, чв в бременна с “Keto baby”.
Пробвай, освен, че ще отслабнеш, ще се чувстваш страхотно. Може само да помогне. Успех 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Аз бях на такъв режим преди 2 години. Резултатът ми беше 15 кг надолу. Така че Tannya, пробвай, но да знаеш, че резултат има след около месец. Иначе щях да си възобновявам режима преди инвитро, но реших, че сега не е момента. Живот и здраве, по-нататък.

# 486
Таня,
Аз не бих чакала и минута да започна.

Щом си пробвала, значи си попрочела нещо преди това.
Препоръчвам ти режима на д-р Бърг (dr Berg, има стотици видеота, вкл. за фертилитет) защото е много лесен за следване и той набляга на зелени салати, хем им е сезонът, хем са пълни с естествена фолиева киселина.
Имай предвид, че е вероятно в началото да да имаш много обилен цикъл (аз кървих 10 дена), но това е защото мастните клетки са пълни с естрогени и като се топят хормоните от тях отиват в кръвта ти. Но след този първоначален период на чистене всичко си отива на мястото.
Можеш да се включиш в разни групи като Keto for Beginners (women only), където има много съвети и помощ. Има вече и много български Кето групи с рецепти и т.н. Щом си пробвала вече знаеш: първата седмица е трудна, после всичко си идва на мястото.
Късмет 🍀🍀🍀

Tаня,
Здравей ! Пробвала съм преди за около месец и тъкмо това мислих да направя. Мотивирала съм се и започвам от днес ! Все пак ще отида пак да пусна хормони или да изчакам малко заради инжекцийте които слагах ?

# 487
Таня,
Аз не бих чакала и минута да започна.

Щом си пробвала, значи си попрочела нещо преди това.
Препоръчвам ти режима на д-р Бърг (dr Berg, има стотици видеота, вкл. за фертилитет) защото е много лесен за следване и той набляга на зелени салати, хем им е сезонът, хем са пълни с естествена фолиева киселина.
Имай предвид, че е вероятно в началото да да имаш много обилен цикъл (аз кървих 10 дена), но това е защото мастните клетки са пълни с естрогени и като се топят хормоните от тях отиват в кръвта ти. Но след този първоначален период на чистене всичко си отива на мястото.
Можеш да се включиш в разни групи като Keto for Beginners (women only), където има много съвети и помощ. Има вече и много български Кето групи с рецепти и т.н. Щом си пробвала вече знаеш: първата седмица е трудна, после всичко си идва на мястото.
Късмет 🍀🍀🍀

Tаня,
Здравей ! Пробвала съм преди за около месец и тъкмо това мислих да направя. Мотивирала съм се и започвам от днес ! Все пак ще отида пак да пусна хормони или да изчакам малко заради инжекцийте които слагах ?

Благодаря ! Ще погледна ❤

# 488
Здравейте момичета. Аз още не сме за тази група, защото все още съм в стимулация ,но ви чета редовно и силно вярвам, че всички ще стигнем до пухкав финал.
Tannyaa аз съм на кето режим от един месец и свалих 6 кг., Но по принцип нямам много за сваляне. При започване  на стимулацията обаче реших да попитам моята лекарка дали е добре да го продължа или трябва да спра, за да не навреди по някакъв начин. Тя беше с две ръце  за. Каза , че щом мога да издържа е супер. хубавото на режима е ,че всъщност си хапваш доста добре и не си гладен. Изключва се изцяло захарта, за която се знае , че е изключително вредна и дори някои лекари я забраняват по време на процедурата.
Пожелавам успех на всички и се надявам скоро да дойда във вашата тема , а вие да не сте тук.

# 489
  • до най-прекрасния мъж
Tannyaa, добре е да свалиш малко кг, поне 10. Ще напиша на две, на три аз как свалих, с уговорката, че съм с ИР. Откакто ми откриха ИР се въртях около 84-85 кг. В последните 2 години, при условие, че пиех Глюкофаж, не слабеех. Имах много трудни моменти и даже качих кг, като миналата зима ударих почти 93 кг. През тази година и половина качвах, свалях,докато не прочетох за фастовете при ИР. Тоест, това е хранене в кратък интервал от време. Например, храниш се между 12-20 ч, а през останалото време не. Или някой се хранят между 8-16 ч. Аз го правех между 18-20 ч., като през останалите 22 часа пиех само едно кафе, сутрин между 7 и 8 ч. Не знам дали това помогна, но съм вече 82 кг и вече втори месец задържам. Спрях заради подготовката за ЗЕТ. Започнах да се храня по-често, но пък спрях всичко сладко. Но, пак повтарям, аз съм с доказана ИР и направих това, за да разбутам метаболизма някак.
Килограми над 80 не са ОК за забременяване, чисто от здравословна гледна точка, заради теб и бебето. Иначе, има момичета и на по 120 кг забременяват и раждат. Съдба...
Късмет ти желая и задължително се стегни с режим, какъвто и да избереш, за да си здрава мама. Успех!
Lady25, добре дошла и дано не се задържиш дълго тук. Успех!
Orhidea8, тихичко честито. От сърце ти желая безпроблемна бременност и до пухкав ревлив финал.
Kameliq Careva, горе главата, момиче. Стискам палци всичко да е наред с теб и скоро да бременееш спокойно.

# 490
Да, и режимът на д-р Бърг е да се храниш в прозорец от 6-8 часа. То в това време каквото и да изядеш организмът ти има време да го преработи качествено. Но тярбва да се махне захар във всичките ѝ форми защото така не се тресеш от глад останалите 16-18 часа, а имаш енергия и не мислиш даже за ядене.
Аз се храня между 11 и 18 ч. Към 15 ч пия протеинов шейк със замразени ягоди/ малини. На яйцеклетките им трябва и протеин. На 47 год имам енергия каквато имах на 24 някъде Simple Smile

# 491
Здравейте момичета...Да се запиша и аз.Днес ми беше трансфера на едно 5 дневно.Дали има и други на които им предстои тест след 14 дни?Дали можете да ми кажете колко трябва да ми е прогестерона преди трянсфер ,защото моя ми се стори доста нисък и след трансфера ми исписаха и инжекции
Желая успех на всички чакащи

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 14:14 от Yolanthe

# 492
Днес си направих кръвен тест на 10ти ден след ЗЕТ на 5 дневен бластоцист и за съжаление резултатът е отрицателен (ЧХГ - 0.2). Пожелавам положителни резултати на чакащите.

# 493
Днес си направих кръвен тест на 10ти ден след ЗЕТ на 5 дневен бластоцист и за съжаление резултатът е отрицателен (ЧХГ - 0.2). Пожелавам положителни резултати на чакащите.

Съжалявам. Понякога просто не е писано. Пожелавам още следващият опит да бъде успешен!

# 494
Благодаря  ти, P123 Simple Smile Аз имам само още един опит и дано, както се казва, от твоята уста в божиите уши. Ако и той е неуспешен, значи така ми е писано. Ще продължа да стискам палци на всички, които се борят да сбъднат мечтата си да станат майки и ще продължавам да се вълнувам и радвам на всеки един положителен резултат.
Svetylka123 и ти днес щеше да си правиш тест. Зарадвай ни с положителен резултат

Общи условия

Активация на акаунт