АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 121
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
Лайка, Марая, и при нас е същото със спането през нощта..
Кити, при д-р Златко Димитров. Той назначи кръвните след второто ни посещение при него.

# 106
Аз давам на Борис празни въглехидрати, кус-кус, юфка, кисел, каши... Взимам от млечната кухня по 4 бурканчета през ден. В крайна сметка като поотраснат малко и отидат на детската площадка ще хапнат пуканки, солети, вафли....
Аз не съм дала все още сок🙂 скоро ще започна и с това, трябва и кисело мляко да вкарам скоро, мисля си с бисквитки да му направя 😃

# 107
Снощи Арас се събуди 17 пъти, от които 4-5 пъти сукна мляко, останали пъти се върти в леглото като пумпал и мрънка. Приплаква. Какво не му е наред не мога да разбера. Не са зъби, няма Т, не е хремав. За нищо друго не се сещам.

Живея на 150м от Кауфланд, ако не ми е много наложително, не влизам. Винаги е голяма блъсканица. Днес ходихме за вода, набързо разгледах. Взех 2ка бодита за 4лв и 2 шапки за 0.17лв. Огледах се за прословутата прахосмукачка, не видях. Лайка, ако е удобно може ли да я снимаш.

# 108
Разбира се, Верче

Лека е като детска играчка. Щом племенникът чисти с нея оня ден Joy
Обиколниците не успяха да изсъхнат навреме, та сега спи в кошарата и без обиколници. Утре ще ги слагаме и ще ги опознава.

# 109
  • Denmark
Да ги съберем освен да си правят компания, пък ние да се наспим? Expressionless

Лайка, и аз щях да си купя ако бях в бг с такава реклама Joy

Далеч съм от мисълта, че няма да яде боклуци като започне да разбира кое какво е. То аз колко шоколад ям ме е срам да кажа Grinning Дано не се метне на мен, че трудно го деля Joy Ще се радвам само храната вкъщи да му харесва, защото аз обожавам да готвя за другите, така си разпускам. Нищо, че е момче, ще го занимавам като порасне малко да ми помага в кухнята, за да знае това онова. Пък, дай Боже, снахата един ден да ми благодари Grinning

# 110
Ама аз ви казах, че трябва утре да ме посрещнат на входа на кауфланд с още една бонус за рекламата Joy
Да си имам и в спалнята една, че кабелът е къс и не стига Stuck Out Tongue Winking Eye
Другата седмица ще купувам слоукукър за майка ми и пасатор с чопър за мен от Лидл. Да ви ги рекламирам ли и тях Joy

# 111
Даже е 35лв, Минт Grinning Незаменима ми е! Вчера даже племенникът чисти с нея JoyОт Кауфланд трябва поне една да ми датат бонус, че така я рекламирам тая прахосмукачка Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега ще ходя да му взема обиколниците и довечера може и двамата да ревем, ама ще си спи в леглото.
Нощес се събуди и го преместих в леглото.
Заспа, но после се събуди и не искаше да стои там, та пак си го взех.
Ама 3 часа си спах сама на спалнята и много добре ми дойде Sunglasses
Вече до такава степен съм свикнала да спи при мен, че изобщо не ми пречи. Спи сравнително спокойно без да има предишното мятане. Единствено като изтърве бибероната и почва да мрънка, но аз съм сложила 3 биберони на близо и само му ги слагам в устата. Ако спи в леглото си ще трябва да ставам за да му давам бибероната, така че така ми е по- удобно. Все още яде към 1-2, но яде в просъница и без да се буди. Сменям памперса и най- много да помрънка но и това минава за секунди.
Страшно обича хляб! Вечер когато всичко му е омръзнало, а аз съм уморена до безкрай му давам една коричка и така си открадвам малко свободно време .

# 112
Лайка, благодаря.

Marayah ужас е с това недоспиване. Всеки ден му обяснявам, че и мама е човек и има нужда да се наспи, но не разбира Grinning Grinning Grinning

# 113
Ех тази прахосмукачка 😜

Marayah, другия ми син е на 6 години и много помага в кухнята. Никога не съм го карала, просто му е страшно интересно. Гледа си клипчета на таблета (рецепти), като го питат хората какъв ще стане като порасне, казва готвач 😆
Миналия ден го чух да казва на кака си да намаже хляба със масло преди да намаже с кайма (принцеси), направо ми висна чейнето. 😂

Савова, ръфа ли си я коричката? Не ми е идвало на ума да му дам нещо да си гризе сам 🙈 Все минсе струва, че е много малък, но явно не е. Не те ли е страх, че ще се задави?

# 114
Антонио се е научил да си яде кърпата за гушкане. Не мога повече да спя с него, защото ме е страх да не тръгне да лази нощем и да не го усетя. Освен това явно му преча, защото като си легна и се почва с въртенето. Ето сега не се върти така в кошарата, но пак ме усеща като мръдна на спалнята.
Неговата кошара е с дървени пръчки и с колелца. Точно до мен е и само си промушвам ръката за биба или кърпа.
И ние лягаме с две биби и две кърпи.
Сега яде и си държа сам шишето. Досега посягаше, ама не можеше сам. Сега си се наяде сам без да му помагам. Само го гледах да видя дали ще го държи стабилно.

# 115
Винаги го наглеждам когато има хляб в ръцете си. Като му покажа хляб и направо почва да трепери от радост! Ръфа я като зло куче и я смуче Joy. Тази вечер го оставих на майка ми да го гледа а аз да вечерям и гледам че се откъсва едно парче хляб и влиза в устата му и докато кажа на майка ми, той взе че го изплю.
Току що стана на 7 месеца, а до колкото си спомням твоето дете е по- голямо. Преди няколко дена пак му бях дала коричка и то доста суха и няколко пъти проплака докато я ръфаше и на другия ден зъбчето се беше показало. Май коричката помогна за това .

Лайка, до скоро проявяваше интерес да си държи бутилката, но сега лежи и иска да му държа дори бибероната с плод:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 116
И аз му давсм хляб и морков да ръфа.
И му разливам по една две лъжици пюре на табличката на столчето, когато го хранв. Голям кеф да маже по тая табла и да  свива и отпуска юмруци, когато ръцете му са пълни с пюре.

# 117
Стига ми това, че е омазан до ушите, че и допълнително да му помагам разсипвайки пюре на табличката Joy.
Днес така кихна срещу мен и цялата бях в жълто пюре!

# 118
И мъжът ми ми каза да не му давам да се маже, ама на мен ми е хубаво като го гледам колко му е интересно и как открива нови неща. Не е знаел досега, че нещата може да са лепкави като ги пипне Grinning
Савова, ще видиш като се научи да прави бррррр, докато го храниш. Това кихане ще ти се стори песен Joy

# 119
Аз не мога да търпя да цапа.. И с голямото не ми беше хубаво цапането. Добре, че намаля рефлукса на малкото. Вече еднократно ако върне е изненада. Ама е постоянно мокър от лиги. На ден по 2 бандани заминават, отделно че ги смучи.
Моето дете не яде такива неща дето ги казвате по площадките, освен ако не го почерпвт на площадката. Ама си обича макарони, кус кус. Юфка много харесваше като по-малък, скоро не съм му правила.

Общи условия

Активация на акаунт