АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 19 786
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
  • Denmark
Чай от лайка не става ли?
Иначе аз няма да ти препоръчам нашия, защото е със захар. Иначе е същата марка Sweat Smile
Давам и на хип с копър и анасон(май), но не го обича много.

# 616

Най- обикновен 😂.

# 617
Защо ги давате тези чайове?

# 618
  • Denmark
Аз му давам, защото вода не иска през нощта, а пък аз не искам да му правя мляко 100 пъти по 20 мл.
Но може би трябва да събера сили и да го приспивам по друг начин нощем.. Де да искаше биберон..

# 619
Аз пък направо давам сокчета, които изцеждам и понякога купешки на Слънчо, защото и моето чудовище не иска да пие вода.

# 620
Моят почна да пие вода, че голяма мъка... Чай не съм давала досега. Трябва да пробвам. Засега само с попара съм давала.

Нашият от 2 месеца само една Бабабабабабабабаба повтаря и това е. Толкова го учих на мама, ама тцъ. И последно време и дедедеде, йейейейе и понякога ако е присвил устни излиза мама 😃 за тата пък въобще да не говорим, трудно му е това Тъ 😃 Още караме на 3 дремки, ама ако първите 2 са по-дълги, третата я пропуска. Ама нещо почна да става в 5 и нещо сутрин 😒 Но съм при майка ми и задачата ми е само да го  храня и тя го поема, а аз си спинкам сладко 😂

Бързо оздравяване на Никола. 🤗 Вероятно е от зъбите и скоро ще избият. Аз също не давам лекарства, ама мисля че ако вдигне, не бих рискувала и веднага ще дам. Много ме е страх да не получи някой гърч 😑 Иначе двата му горни зъба са тръгнали, единия си се вижда доста, даже леко прискърцва с тях. 😃 Очертава се да е с дупка между зъбите 😃

# 621
Маджарова споко, с разстояние са само в началото докато не излязат всички зъбки. После се подреждат както трябва.
Явно моя дивак го мъчат горните зъбки, както си заспиваше сам изведнъж иска да го гушкам(люшкам) за да заспи. Само да ме усети че излизам от стаята и започва да реве. Вече непоня какво беше да спа 2 часа непробудно.

# 622
И при Арас има разстояние между централните резци.

Чай не пие, вода също, а упорито предлагам.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 12:34 от Verchy

# 623
Чай не съм предлагала, вода пие от чаша със сламка или от моята чаша.

# 624
Вода давам, но пие по около 80-90 мл на ден. Освен това, правя сокове от ябълка или круша, около 50 мл., та се събират 130 мл на ден. Вижда ми се малко.
Чай не й предлагам, давах преди от копър и анасон заради коликите, но не й харесваше и не го пиеше много.
За думичките - повтаря Да! Да! Или Тататата......, в моменти на вълнение, пищи и се киска Heart Eyes
С това приспиване на гърда, не знам как ще го караме. През нощта нямам сили да люшкам и дондуркам, душата ми спи и като най-лесно, я взимам при мене Disappointed

# 625
Здравейте, всички спят и имам две минути, докато се предам .
Момчето ми стана на 7месеца, на 26ти. Преди дни седна сам, без да съм го подпирала или помагала. А днес пропълзя. Горката му сестра 😄
Изяжда макс 150гр и не иска повече. Реших да не му давам да суче след това и не протестира.
С водата се лигави, аз стискам биберона да тече, той вади език и пие като кученце 😊
Сокове не давам, чай също, много са сладникави.
Успяхме да задържим килограмите му на 11,500. А моите вече падат надолу 😄

# 626
  • Пловдив
Нашата пък пие вода с голям мерак още от самото начало. Когато и да и дам все си пие. Понякога и давам от моята чаша и много се забавлява да опитва да пие, но основно още от нейното шише пие вода.
Вече официално пак сме с две нощни хранения. Изяжда си 180 мл в 12:30 и още 120 мл към 04:30, какво е това чудо не знам.

През нощта освен това вече много шава и пъшка и я намирам постоянно отвита във всевъзможни пози. Добре , че сме с мека кошара, че главата и вечно е забита в мрежата. 😃

Ехеее колко много зъбчета има при вас❤ Аз още чакам първото 😃

# 627
И ние чакаме да избие първо зъбче- вече се е показало.
Колко се чака, докато излезе изцяло- четох м/ у 2 седм. и месец, че може да продължи ?
Не й давам вода, не я иска и тече от устата й ( шишета мрази, от лъжица я плюе ).
Ще почна да давам, несериозна съм с водата.
Хемоглобина й е висок, което ме зарадва, защото не бързам с месото ( вчера й дадох около лъжичка пиле и май го одобри ).
Нищо не й давам за зъбите, засега не е ревала, но сучеше нонстоп 2 нощи.
Имам само Панадол, това гелче на Бочко помага ли ? Не давам излишно лекарства, давам да си гризе силиконова лъжичка -предпочита я пред охладените гризалки.

# 628
Момичета здравейте, малко ви поизпуснах , но при нас имаше големи промени.
Имаме 2 зъбчета, смея да твърдя лесно се показаха. Четири дена мрънка нон стоп и проби 1вия, след 2 седмици и втория.
Работим с консултант по съня вече една седмица, в която изградихме по - разширена рутина от тази , която имахме и нагласихме интервалите на будност. Вече няма дране при приспиването и удължихме спането през деня, за да не спи само по 30 мин на дрямка и да може да си почива. За сега съм мн доволна от това как се случват нещата и получавам супер подробни инструкции всеки ден. Целим да се върне отново да спи в кошарката и да не се буди по 200 пъти на нощ. От няколко дни я водим на люлки и голям кяф. Все още е морж в лазенето, но пък все повече иска да седи права, въпреки че не се усеща мн как да се хване и къде , а само като и подам ръчички. Започва да яде ябълка и банан, най накрая Simple Smile че с плодовете е мъка, а вчера прояви интерес да се храни сама с лъжицата , аз загребвам и я подавам , а тя тика в устата. Предполагам е защото си чеше зъбите, но така ще свикне и да се храни сама някой ден Simple Smile
Дечицата Ви и гледките са прекрасни. Завиждам на всички, които живеят на море.
Ние си купихме апартамент на Банско и често ходим на там. На най - високата част сме, та пада едно голямо бутане на тая количка по хълма, поне мама прави дупе Simple Smile Нямам търпение да е време за басейни или за обяди на полянките там Simple Smile

# 629
ebk_kbe, радвам се, че нещата при вас се подобряват. Какво правите, с какво се забавлявате докато будува?

Общи условия

Активация на акаунт