АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 19 813
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
Моето също е на 2 дрямки. От малък не е от поспаливите

# 601
  • Denmark
Аз нищо не налагам, просто между втората дрямка и нощния сън, дори с мляко, не иска да заспи.. Изпива шишето и се разсънва и се хили ИЛИ крещи, понеже го карам да спи Grinning та, така. Затова гледам втората дрямка да е максимално късно, но как да стане като се буди в 6 и 30? Ето - 8 и 20е и вече заспа. Другият вариант е да го оставям за кратки дрямки, за да са 3. Ще пробвам така днес.
Верчи, съчувствам ти за буденето!
Ellocin, и аз съм същата със схемите и часовете, с тази разлика, че на мен не ми се получава Joy

# 602
Kaya9 , радвам се, че има и други като нас. Успокоих се, че не е грешката в моя телевизор. 😀 Да си спинкат дечицата тогава 😊
И аз предпочитам да си се водя от него, но бях длъжна да попитам, че ако аз пропускам нещо ... после да не си удрям главата в стената 😄

# 603
Марая, Минт, Верчи, и Никола си се събужда между 2 и 10 пъти на нощ. Яде и понякога просто иска да спи закачен за мен.
Никола вчера беше с температура - от 37,5 до 38,9 и два пъти дадох панадол Sad И аз съм от тези, които не дават лекарства за щяло и не щяло и ми е криво. Обаче ме е страх от температура и днес ще звънна ма личната. Още няма избил зъб, а венецът е толкова надигнат, че направо мем ме боли като го пипна. С каката никога не е имало темп при излизането на зъби и ми е криво. Спи си при мен...не иска в негово легло. А за дрямките - чрез деня понякога са 2, понякога 3. Лягането за нощен сън е в 20 ч, заедно с каката. Предполагам, че просто свикна лесно. Не, че съм искала на всяка цена да наложа режим, но с две малки деца ако не ги сложа заедно да спят вечер, след като цял ден съм лавирала между тях и дневните задачи, просто ще полудея на втората седмица.🤪
Марая, морето ти е прекрасно! Като сме си във Варна с Никола всяка сутрин ходим рано-рано на разходка там. В началото ставах и излизах, за да спят татко му и кака му до по-късно. После започнах да нямам търпение да излезм сутринта и да видим какво е тази сутрим морето Simple Smile
Ето и от нас една съботна снимка...сега сме пак в София за две седмици и нямам търпение да се върнем...

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:34 от bebiflebi

# 604
Направо ви завиждам за морето. Ма то кой каквото си няма.

Незнам защо но гората не ми действа така релаксиращо като морето.
Нашите спанета през деня също са 2. Мишчицата ми сама се нагоди към тях. За нощното хранене слагах бисквити на плазмон в млякото, после ги махнах, дават вода към 2 ако се събуди, полюшквах, незнам как стана, но вече и вода не пие. Става директно в 5.30/6 за мляко, като вечеря в 8 - около 60 грама каша, 120 грама мляко и в 8.30 заспива.

# 605
При нас няма време за 3та дрямка. Откакто смениха времето, започна да се буди в 7:30-8. Преди ставаше в 6:30. Та дори с две дрямки, пак си ляга късно (късно за нас) - 20:30.

# 606
Охх страхотни гледки 😍

Аз вече умирам за моренце, още един месец и отиваме. С нетърпение чакам да видя как ще реагира малкият на морето и пясъка. Първото му море беше едва на 1 месец и нищо не разбра 😄

Относно дремките веднъж са 2, а друг път 3.

Някой беше попитал дали щипят. И още как 🤨 Скубане, щипане,дране .. пълна програма. И черешката на тортата е да си пробва новите два зъба докато кърмя 😄

# 607
Rrr3, не знам къде си, но предпочитам там, отколкото на море. Страхотно е.

Ние си нямаме ни море, ни планина. И мога само да ви завиждам.

Арас също скубе и хапе, той е с 6 зъба и даже боли. Засега още не щипе..докога ли?

# 608
И Ния щипе и дере. Замахва към лицето и устата ми. Аз само повтарям, че не се замахва към лицата на хората, че се гали нежно и ѝ казвам “ооо-ооо” като погалвам. Спря да посяга към лицето. Grinning
Страхотни гледки наистина.

# 609
Малката през нощта(сутринта) се буди към 4-5, взимам при мен, закача се на гърда и после се разбужда леко към 6-7 и 9ч. Окончателно се събужда към 09.30-10 ч. На тези, които ще завидят, че спим до 10, веднага казвам, че всъщност от 4ч. сутринта до 9 се будя 3 пъти и всяка сутрин мозъка ми е насипен.....
Благородно завиждам на момичетата на морето! Обожаваме го! Тази година доста смело запазихме моренце, в разгара на сезона...... сега се размислям няма ли да е много топло, не е ли опасно....малката ще е на годинка....
Имам опция да анулирам до 10 дни преди тръгване, та ще видим. Ужасно много искам да отидем, мечтая си да живеем на морето, а не в тоя бетонен град-държава.....

# 610
  • Denmark
Bebiflebi, Rrr3, страхотни гледки! Аз обожавам планината, но душата ми жадува за море Grinning

Сега заспа за втора дрямка, май ще се пробваме за 3та отново днес.

ssd_, ние сме запазили за юни, когато малчо ще е на 10 месеца. Изобщо не се притеснявам от жегата, защото ще ходим рано сутрин на плажа до към обяд и евентуално към 17 ч пак, но без къпане.
Нямам търпение да видя как ще е на море с бебе Sweat Smile
Ох, с кърменето и ние спяхме до 9-10, ноооо тези хубави времена са в миналото. Сега 6:30 започва да говори тататтатата и не иска да спи. Трябва да му покажа как работи кафе машината да ми прави кафето поне Joy Шегите ми са тъпи от недоспиване.

# 611
Е и това време ще дойде баткото преди да преоткрие, че може да си спи до 10 ми правеше кафе в 6. В неделя в 6. И размахваше ръка викайки мамооо ставай... Та общо взето незнам някога ще спя ли до 10.😂😂😂

# 612
И моят юнак се буди по няколко пъти нощем и докато не го накърмя няма успокояване. Чудя се  дали ще спи спокойно, ако му дам АМ на заспиване 😔

# 613
  • Denmark
При Ричард не промени нищо смяната от кърма на АМ. Сега му давам и 250 мл чайче и вода и едно шише 150 мл през нощта...

# 614
Точно щях да питам за чайчетата. Какви давате и по какво количество изпиват за днес? Аз давам около 300 мл за целия ден чай от копър на Ганчев. Но ми се иска да го заменя или поне да разнообразявам и с други,но да не са бъкани със захар.

Общи условия

Активация на акаунт