Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 782
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 22

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 496
https://nova.bg/series_movies/video/6818/%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/
Ама като я гледам наистина май е наплашена. Тука мама ми вика "Ми тя няма друга опция. Ако не вземе парите Фотев ще й клъцне пръстчето" 😂

# 497
  • Велико Търново
Може да й предложи по-голям пост в болницата.
Е то не е Минстерството на финансите, че от чиновник да стане зам.-министър. В болница на един счетоводител освен да стане шеф на болницата да му обещаят. Ама не ми се вярва...
Иначе и аз клонях към Мира. Заради пари или страх. Или пък и двете.

# 498
А бе тая Зорка колко още ще я гледаме с коремчето? Smile Ама то и като роди няма да е интересно. Героите нямат "живот" извън болницата и затова я държат до последно.

# 499
  • София
Пореден слаб епизод.
Нищо не ми е интересно, може би само около Нако и Кирилова имам някакво по-особено внимание.

# 500
Мари, благодаря ти! Heart Eyes
Ти знаеш защо...

# 501
Фотев накрая го чакам да полети с Васил от покрива.
A oтносно Мира - тя е най-слабото звено, освен Васил, от всички и правилно се е насочил Фотев къде да удари за доносник.
Димова май ще е поредният герой, когото ще лекуват Grinning
Зорница към последните 5 епизода залагам да роди и да дадат малко от живота им с Марио с бебето.

# 502
  • София
Хи-хи, този сезон не са ги давали в къщи - може да не е свободен апартамента 😉
Майче, не вярвам да пропуснат някоя и друга серия да ни изправят на нокти - ще оцелее ли родилката или бебето 😂

# 503
Ей, всички жени, които харесват Боби, харесват и Фотев Wink
Гледам сериите вече с половин око и слушам с четвърт ухо Wink
Знаете ли дали Евтим Милошев се е заел с нов проект ? Или Любо Нейков? Интересно, че спряха със снимките на два доста дълго излъчвани сериала. Но и доста се изчерпаха и двата сериала

# 504
  • София
Викам да се кротнат малко, да си починат поне две години, защото са изчерпани и уморени. Изключвам Дяволското гърло. Явно там му е сърцето на Милошев в момента и дано се получи интересен втори сезон.
Но след безумно слабия последен сезон, целия екип е хубаво да си починат добре, да презаредят батериите и да мислят нещо ново и съвсме различно.
Сами се докараха до това положение. Това бълване на 2 сезона на година бе чисто прахосничество на талант и пари. Но нямат качествена конкуренция на бедния ни ТВ пазар и това им позволи да узурпират ефира и да се мислят за много велики, а всъщност имат 3, 4 наистина качествени сезона, от които далеч не всички епизоди са за пример и това е. Останалото е плява и пълнеж.

# 505
  • София
Владо Карамазов беше писал, че вече се работи по втори сезон на Дяволското гърло, че основният сюжет е готов, в момента пишат сценария и очаква скоро да снимат.
Аз лично си мисля, че няма да останат само с ДГ.  Преди време Милошев говореше за сериал за Ататюрк, който ще се снима в партньорство с Турска компания. Също споменаваше за политически сериал.
Аз мисля, че Дрийм Тийм ще направят всичко възможно да задържат праймтайма на Нова.

# 506
Аз лично си мисля, че няма да останат само с ДГ.  Преди време Милошев говореше за сериал за Ататюрк, който ще се снима в партньорство с Турска компания. Също споменаваше за политически сериал.
Аз мисля, че Дрийм Тийм ще направят всичко възможно да задържат праймтайма на Нова.

Уау! Това ще е интересно, но не знам турската компания ще се съгласи ли с тукашен сценарий. Wink
Преди няколко години снимаха турски сериал Atlılar тук, участваха и наши актьори, но после не го излъчиха. Не знам какво стана, но май крайния продукт не се хареса на продуцентите.

# 507
  • София
Доколкото помня ще е ко-продукция и ще разказва за голямата, но невъзможна любов на Ататюрк с българка. 😂

# 508
И аз точно затова писах, че турците може да не са съгласни с бг сценарий. Wink Ако правят всичко заедно и всички са доволни ще се излъчи.

# 509
И аз бях чела за плановете за Ататюрк и как мислели да канят Къванч да играе главната роля. Не вярвам да се осъществи. Но ми се гледа нещо исторически насочено. "Дървото на живота" беше чудесен сериал.
Относно Тасев - наистина. Всичките му жени са общи с Фотев(без Верчето). Те с Мирослава имаха само заигравка и не вярвам тя да стигне до леглото на Фотев. Там е друга целта. Но е забавно да. Широко скроен мъж е Тасев. Няма проблем, че приятелките му спят с мафиоти.

Общи условия

Активация на акаунт