В момента чета ... 69

• 48 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Всъщност последната е номер 5. Предишните са "Зовът на кукувицата", "Копринената буба", "В служба на злото" и "Смъртоносно бяло".

# 361
  • Mediterraneo
Не са ли 5 частите?

# 362
  • Ямбол
Аз зарязах "По действителен случай". Не е за мен такава книга.
И когато искам нещо, което със сигурност да ми е по вкуса, залагам на сигурно - Дийн Кунц и "Непознати".

# 363
Всъщност последната е номер 5. Предишните са "Зовът на кукувицата", "Копринената буба", "В служба на злото" и "Смъртоносно бяло".
Да, става дума за "Тревожна кръв" - забравих за "Смъртоносно бяло".

Лиляна, "Силна е нощта" на Делфин дьо Виган е една от книгите, които ми е въздействала най-силно.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 23:34 от Tsugumi_

# 364
  • Ямбол
Тсугуми, стилът на авторката ме дразнеше ужасно. Едно и също мели  страници наред, сама си хвали някаква друга книга, все едно чета някакъв сериал от ония с бавното действие. Искам все пак нещо да се случва. Нямах търпение с този дразнещ стил да проверя нататък, дали няма да е нещо добро.

# 365
Лиляна, на мен също не ми допадна втората й книга (за филма да не говорим въпреки Полански и Еманюел Сение   https://m.imdb.com/title/tt5893264/?ref_=m_nmfmd_dr_2 ). Трудно започнах и първата, но в нея егоцентризмът на авторката е преодолян след средата и не остава скрит, въпреки че централен е образът на майката.
Това е много интимна автобиографична книга за майка й, но е нужно да се стигне до края, който разтърсва.
Само споделям Simple Smile

# 366
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Давам шанс на “Яловата вдовица”....със Стопанката не ми се получи:(
Интересно ще ми е да споделиш впечатленията си!

# 367
  • Варна
Месечинка виторога, "Белязаната жена" е седмата книга от поредицата за отдел Q на Юси Адлер-Улсен. Общо са 8 до момента на български език, а последната е "Жертва 2177".
Аха, ясно. Имам спомен, че беше някоя от последните. На мен "Белязаната жена" ми беше най-малко интересна до момента, в интерес на истината, а "Марко" ми е любимата. Взела съм си и "Жертва 2177", но още не съм стигнала до нея.

# 368
Робърт Джордан - Колелото на времето книга 10 - Кръстопътища по здрач

# 369
  • София
Аз започнах поредицата на Луиз Пени за Инспектор Гамаш . На първата книга съм ("Убийството на Художника") в началото, но не мога да се зачета. Позвам да се разсейвам и да си ровя в телефона, или нещо друго. Какви са ви впечатленията, дали си заслужава?

# 370
Здравейте! С коя книга на Паулу Коелю бихте ми препоръчали да започна? Никога не съм чела негова книга, а ''Хипи" ми е хванала окото. Но не съм сигурна, че точно с нея трябва да започна.

# 371
"Вероника решава да умре". Признавам си, че не съм чела достатъчно негови книги, за да сравнявам, но тази ми хареса, леко се чете и дава материал за размисъл. "Хипи" не съм чела.

# 372
Аз препоръчвам "Алхимикът" на Паулу Коелю. Чела съм още няколко негови но само тази ми се е запечатала .

Едит: добавям и "Захир".

# 373
Аз препоръчвам "Алхимикът" на Паулу Коелю.
С тази започнете
Аз дадох шанс на бг писател с книгата "Трети шанс". Има стил, има и дълбочина, но някак кухо. Не мога да го обясня. Искаше ми се да ми хареса, но в крайна сметка не бих я препоръчала
Ще подхвана "Оцелелите" на Алекс Шулман

# 374
На Паулу Коелю съм чела "Алхимикът" и "Вероника решава да умре", преди доста години, и двете ми бяха харесали. Все пак "Алхимикът" си е неговата може би най-известна книга, започнете с нея.

Общи условия

Активация на акаунт