Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Здравейте! Искам да попитам къде мога да намеря информация за ваучерите за предадени дрехи за рециклиране? Или ако може някой да ми каже с две думи Simple Smile Знам, че се предават в магазин,  но не съм давала досега, а имам страшно много, които вече не ми стават, за съжаление. Ще ви бъда  благодарна!
Хвърлете едно око на първия пост на темата, за да прочетете малко по-подробно каквото Ви интересува Simple Smile

# 151
  • Mostly in my mind
Брада,  как си?

# 152
  • Бургас
Скрит текст:
Прескочих трапа, Лоли Blush Не съм 100% ОК, ама чувствително съм по-добре и (пу-пу) надявам се без сериозни последици, че доста познати месеци наред точат симптоми разни Disappointed Мръсна гад се оказа този вирус и от сърце  желая и ти и всички познати и непознати да се разминат от близки срещи с него! HugHugHug

# 153
  • Mostly in my mind
Благодаря, Брада! Пожелавам ти скоро всичко да остане само един лош спомен!

По темата: на мен толкова ми харесаха детските спални комплекти, че днес звънях на националния да попитам ще имат ли наличности. За съжаление не можаха да ми дадат информация. Ще ги следя. Свиркайте,  ако видите наличност. Simple Smile прежалвам и цената им дори, тъй ще ми паснат на интериора. Joy

# 154
Брадичке, стягай се и вече само хубави неща. Ми..трябва да носим, което взехме все пак. Дано всичко е лош спомен скоро. В друга тема срещнах, че писа и си мислех вече си добре-отдавна беше((
Аз докат се начудя май вече кода не работи. Ми нещо малко ми се вижда. Харесала съм си 2 рокли, ама ми скъпи. Дрехи имам да връщам, ама ме мързи да оправям и нося (то и затвориха вече) Май ще си остана с пантофите дето поръчах, ама пак е нещо.
Мисля, ей-така надушвам значи, че скоро ще ни пуснат кодчета)) Няма начин, Фани трябва да вземе поне едното рокле, ама..ще видим.

# 155
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923368003.html
Този сутиен ли беше много хвален в темата преди време когато имаше някакво намаление?

# 156
  • Пловдив
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923368003.html
Този сутиен ли беше много хвален в темата преди време когато имаше някакво намаление?
мх.
Щях да го пускам вчера, ама...във фалит съм.

# 157
Този сутиен имал ли е някога размер 80 D

# 158
С тази кройка от трико си има редовно 80д

# 159
Ех, искам пак да го намалят.

В магазините дали го има?
Че не мога да се ориентирам в размера. Други пъти като съм поръчвала от сайта, уж моя номер, но ми стягаха малко.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 21:29 от fsyyy

# 160
Много бързи този път, утре ще дойде първата поръчка с кода. В петък я пуснах. Вълнувам се, има за мен и децата ☺

# 161
Мега бързи този път. Утре и аз очаквам пратка с кода 😳

# 162
Чакам и аз. Даже не една, а две пратки 😅.

# 163
И аз пуснах две поръчки една в петък, и една в неделя. Днес ще дойде тази от петък. Много са бързи този път.

# 164
  • София
И моята с кода идва днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт