Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 034
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
О, Бобчи, ми то си личи, че тези дънки са много къси.
А пък за теб и Месечинка, съвсем.

# 376
  • София
Някой  друг има ли проблем с логването в сайта в момента?
Изтрих кеша на браузъра и сега HM отказва да сме се познавали някога! Thinking
Така правят... Пусни искане за смяна на паролата и ще си влезеш в акаунта. Аз постоянно въртя две пароли, щото така правят често.
Да, но на телефона се логвам без проблем. Същата парола. Странно. Утре ще проверя през браузъра. Може временен бъг да е било. 🤔

Не е бъг. Нарочно е. Версията в браузър, просто искала по сигурна парола. Предишната беше от 5 букви. С години
 съм така. Смених я. Работи сега без проблем.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 11:50 от kopche

# 377
О, Бобчи, ми то си личи, че тези дънки са много къси.
А пък за теб и Месечинка, съвсем.
Ми викам така като на моделката ако ми е с подходящи кецове ще е супер ,ма не.,страшно късо .Поръчах си от друго място мамски дънки и ако и те са ми къси ,егати тъпото.Защо ги шият толкоз къси,да направят и номерация за високи,както имат за нисички.

# 378
Момичета, миналата година имаше едни панталони от лен с някакви примеси (имам къси гащета от тази материя и са чудесни) в магазин съм ги засичала, бяха около 30 лв., но в момента не успявам да ги намеря в сайта. Ако се сещате за какво говоря и ги "мернете" из сайта, моля за линк Heart

# 379
момичета горе долу за колко време идват поръчките защото съм на кантар дали да поръчам ....

# 380
Последната ми дойде за четири дни.

# 381
За който ще връща - все още е безплатно:  касова бележка от днес с върната стока от поръчка с дата 21.03.2021.

# 382
  • София

Това какво значи?

# 383
  • Варна
Че е подготвена, но още не е изпратена. И на мен ми изглеждаше по същия начин и се чудех защо не мога да я проследя като уж пише Изпратено, че и дата има. Когато реално я изпратят т. 3 се болдва и под нея се появява бутон за проследяване.

# 384
  • София
Охх, трябва ми за събота. Дано я пратят днес.

П. П. Йее, изпратена е! Сега остава да дойде до петък-събота.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 18:43 от Магси

# 385
  • Точно където трябва
За който ще връща - все още е безплатно:  касова бележка от днес с върната стока от поръчка с дата 21.03.2021.
До кога е безплатно и има ли го някъде на сайта? Не го виждам никъде.

# 386
Охх, трябва ми за събота. Дано я пратят днес.

П. П. Йее, изпратена е! Сега остава да дойде до петък-събота.
Аз поръчах предния вторник следобед и в събота пристигна, имам и по- бързи доставки- за три дни само.

# 387
  • Пловдив
Аз пък никога не съм получавала доставка в събота,  освен по Коледа,  когато доставяха и в неделя.

# 388
Редовно получавам в събота , не само от НМ, а и от други сайтове, ден като ден.

# 389
Гошето знае, че адресът е служебен и в събота ме няма Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама веднъж друг куриер ми звъня вкъщи, в събота, за хм-ска доставка..ама отложих за пон.

Общи условия

Активация на акаунт