Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Днес има нови модели, но за по-малките. Точно се ядосвам, че за момченцата са пуснали с цветовете на дъгата... Еми, хич не ми е момчешко това...

Да не забравяме, че НМ е Шведска фирма. Simple Smile
Там полове няма.

# 571
Аз редовно срещам розови момИчешки при момчешките.
Относно талоните за рециклирани дрехи сега се сетих да погледна моите още са си с -15%. Взех ги края на март преди да затворят. Валидни са до 01.2022

# 572
Има ли време на деня, по което зареждат изчерпани модели?
Търся този суичър в размер М, на някой ако му е излишен.

# 573
Аз в петък мисля поръчах спалните комплекти и днес пристигнаха, бързи са.
Не съм особено впечатлена. Като четох отзиви в чуждите сайтове точно за тези модели , то..едни хвалби, аз ли не разбирам не знам, не са ми нещо уау. Отговарят си на цвят, не съм ги изваждала, само поотворих да пипна материята каква е. Ама съм доволна, отметнах и това, че отдавна трябваше нещо да взема и подновя.

# 574
  • София
Наскоро някой се оплакваше, че му изчезвали добавените в любими арткули. Някакъв временен бъг ли е или директно да търся всичко наново?

# 575
Не става дума за сайта, но имам един въпрос. Предполагам физическия магазин си има 14 дневен срок за връщане както си е реда? Покрай тая пандемия вече се чудя за най-простите неща Grinning вчера бях във shopping frenzy и съм накупила неща които изобщо не ми трябват

# 576
  • Варна
Не, месец е срокът за връщане в магазин, пише го на касовите бонове.

# 577
Здравейте,
Имам нужда от съвет. Взех си няколко чифта бански, но едно от долнищата ми е доста стегнато и ме дразни как стои впит ластика. За това става въпрос:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0854619003.html
Какви са вашите наблюдения? Дали се отпускат или да взема следващия номер?

# 578
  • София
Аз в петък мисля поръчах спалните комплекти и днес пристигнаха, бързи са.
Не съм особено впечатлена. Като четох отзиви в чуждите сайтове точно за тези модели , то..едни хвалби, аз ли не разбирам не знам, не са ми нещо уау. Отговарят си на цвят, не съм ги изваждала, само поотворих да пипна материята каква е. Ама съм доволна, отметнах и това, че отдавна трябваше нещо да взема и подновя.
Кои комплекти?
Аз имам различни и определено има разлика. Цвят патладжан - ами не е особено мек памук, навремето бяха от най-евтините - 25 лв. редовна цена. Едни на листа са малко по-добри, един памучен сатен за 20 лв. е най-доброто попадение, яд ме е че не поръчах повече бройки.

# 579
  • Пловдив
Здравейте,
Имам нужда от съвет. Взех си няколко чифта бански, но едно от долнищата ми е доста стегнато и ме дразни как стои впит ластика. За това става въпрос:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0854619003.html
Какви са вашите наблюдения? Дали се отпускат или да взема следващия номер?
и аз се чудих, ама си го оставих...

# 580
  • София
Това ми изскочи във ФБ

Обаче пробвах и не става, някой да е чул нещо. 😀

# 581
Сигурно в магазина.

# 582
  • Бургас
Аз пък преди малко прочетох в една ФБ група разяснения относно ваучерите за върнати дрехи: "Ваучерът на H&M за 15% отстъпка може да се използва 2 пъти - първо в онлайн магазина и после във физически магазин на марката". Някой пробвал ли е наистина дали става номера?

# 583
  • София-Младост
Аз пък преди малко прочетох в една ФБ група разяснения относно ваучерите за върнати дрехи: "Ваучерът на H&M за 15% отстъпка може да се използва 2 пъти - първо в онлайн магазина и после във физически магазин на марката". Някой пробвал ли е наистина дали става номера?
Става, когато в магазина не сканират ваучера, а си въведат отстъпката на ръка.

# 584
  • Пловдив
става.

Общи условия

Активация на акаунт