Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 42 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
Получих си пратка от H&M и нещо се загледах в етикетите, видях, че на вътрешните тези от плат етикети на две от нещата са надписвани на ръка с молив някакви цифри?!? Това не бях виждала, нещо при шиенето ли си отбелязват знам ли, друг път има залепени кръгчета с цифри, това съм виждала, ама на ръка драскани върху вътрешен етикет? Случвало ли ви се е?

# 646
Как да приготвя старите дрехи за предаване - ще ги нося тази седмица, но по колко да сложа в плик? Колко е нормално?

# 647
  • София
Торбичка тип била е ок.

# 648
Запълвам ли я догоре, или да сложа само 2-3 неща?

# 649
  • София
Ами хубаво е да е пълна, няма нужда да прелива, де. 😀

# 650
Аз лично съм ги натъпквала, че едвам ги носех. Имаше преди по 2 торби някакви повече талони, та се бях въодушевила.
Виждах обаче хора да връщат до половина пълни и не им правеха забележки. Но това където аз връщах, на други места може да е друго.

# 651
Всъщност, колкото и да са дрехите получавам един ваучер, нали така? Аз и без това не съм сигурна дали ще ползвам повече от един в близко бъдеще, но си мислех, че някой допълнителен може да ми свърши работа...

# 652
  • София
Последно можеше до две торби на човек- за всяка торба 1 ваучер, но сега не знам дали има промени.

# 653
Да, май за торба получаваш един талон. Можеш две да връщаш наведнъж , не повече и получаваш два талона.
Имаше преди някаква промоция или какво беше на торба два талона даваха и като занесеш две торби ти дават четири талончета, ама..беше за малко време и бяха с 15% тогава.

# 654
До 2 торби на човек на ден, аз лично нося лидлска торба

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:41 от yanna777

# 655
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0967417002.html
Забравих да пиша- получих този мъжки къс панталон, наистина е леко умален, но много приятен и мек и най- важното - не се нуждае от гладене. Поръчах още в по- голям размер.

# 656
Здравейте,
Получих си пратка от H&M и нещо се загледах в етикетите, видях, че на вътрешните тези от плат етикети на две от нещата са надписвани на ръка с молив някакви цифри?!? Това не бях виждала, нещо при шиенето ли си отбелязват знам ли, друг път има залепени кръгчета с цифри, това съм виждала, ама на ръка драскани върху вътрешен етикет? Случвало ли ви се е?
Да, много пъти. Не се притеснявай. Мисля, че шивачите си отбелязват нещо.

# 657
  • Точно където трябва
Четох, че не може да се връща бельо. Нещо друго има ли, което да не приемат?
И там вадят ли ги да проверяват?

# 658
  • Варна
Може да се връща бельо, поне преди можеше. Къде пише, че не може?

# 659
Сутиени съм връщала без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт