Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 42 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И аз гледах сега,но съм купувала и от нм дрешки които стават на бобчета,и такива които не са мръднали.Ще позяпам още малко,но миналата седмица й купих 16 рокли,къси гащи,поли,тениски,бодита и май се заринах с дрешки.
Едно зимно яке загледах,и ако взема нещо,ще е това.

# 631
Тези 20% на детското дали се комбинират с ваучер за дрехи, някой пробвал ли е?
Чудя се дали да поръчам тъмни долничка за малкия, последно време все вземам сиви, да не избледняват, но ми писна, искам нещо по симпатично. Някой да има отзиви от сините долнички с кантове:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0539357028.html
И тези от най-тъните ли са, като тениските?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0326885057.html

Аз взимам от тези от втория линк, тънки са, да.
Харесвам ги.

# 632
Браян, откажи поръчката - по имейл или на куриера, ако не си платила предварително. Зная, че не си падаш по номерца, но понякога си заслужава да се направиш на разсеяна.
На мен ми пасват размерите на ЕН, имам 3 комплекта памучен сатен, сега пак взех от същата материя. Не мърдат с години въпреки интензивното ползване и пране.
Да факто покрай дистанционното об. дъщеря ми е все върху чаршафите си . 
Благодаря, че споделихте. Сложих кодчето, платих с картичката и ето ти супер цена. Взех спален двоен к-т и две пердета тюлени, дано са читави, да не евтинеят, защото са предвидени за комплектоване с плътни памучни завеси на цветя от любимците ми НМ Simple Smile

# 633
На мен енл. Хоум са ми като Уайкики като качество, поне еднакво. А в х и м имам и много добри попадения, и много зле, и то без оглед на цената. Изненада Wink
За енгл. Хоум как се получава намалението?

# 634
Има код в темата от линка горе е.
Моите завивки са 150/200, та и пликове такива ми трябват, иначе стои грозно и раздърпано, като са различен размер пликовете.
Иначе долен чаршаф гледах, ама доставката 6 лв ли им е, толкова намерих, и то изяжда отстъпката...

# 635
Е, нали са турски марки, приличат си. Може и от едно място да идват нещата.

# 636
Mamma_knows_best, благодаря, поръчах от тях.
Между другото, успях да комбинирам с ваучер за върнати дрехи (15%), намали най-скъпият артикул в кошницата. Доволна съм.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 16:05 от Dari_77

# 637
Става и с дългуч. Smile Преди няколко дни бях направила нов акаунт, но после поръчах от уайкики, та днес му било времето за поръчка от тук. Blush

# 638
Скрит текст:

Ъъъ ми, блея нещо! 😊🤭 От заплес поръчах и два еднакви долни чаршафа за спалнята ни, ама никога не са излишни.
Няма значение! Важното е да сме всички чаршафосани подобаващо! Laughing
Вчера ме пита приятелка, след като и се похвалвам с удара си: Е, кво ще ги правиш всичките тия чаршафи??
После се замислих, че наистина нямам къде да ги прибирам вече! Thinking
Ама верно... Имам неотваряни единични комплекти от Лидл, едно красиво червено шотландско каре и два нови двойни на TAC! И сега от кеф смених чаршафите по средата на седмицата! 😅 Да има!

# 639
Някой да има отзиви от сините долнички с кантове:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0539357028.html

От плътно трико са, но супер олекотени. Единият номер беше добре, другия- избеля много.

# 640
  • София
Камея, платих я за жалост и то без отстъпка от 10%. На конкретният артикул не даваше намаление при плащане с карта. Както и да е, не може винаги да сме на мах в намаленията. Важното е да сме здрави 😊
Успешни покупки момичета и извинявайте за отклонението от основната тема 🤗

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 19:06 от brayan__

# 641
Аз пуснах поръчка от EH вчера един час преди да пуснат кода. Определо ми стана криво, но здраве да е.
Много им харесвам продуктите 😊
Извинявам се, ама къде е това ЕН, аз си виждам нормалното, без отстъпка. Нещо не схващам((

# 642
  • София
Говорейки за чаршафи, видяхте ли, че има допълнително 20% за БГ мама от English Home?
Обзаведох се добре вчера с 2 комплекта спално бельо (плик, 2 калъфки, долен чаршаф + 2 калъфки с чаршаф ) двоен размер за 38-39лв. 10% отделно ако платиш с карта дава сайта. Grinning
Скрит текст:
А направихте ли си труда да цъкнете на линка, който съм дала?

# 643
Направете рекламация. занесете го в магазина и обяснете, че не е качествен.

Онлайн е закупен, не знам дали си заслужава да връщам пратка, която вероятно ще ми върнат след това.
Обадете се и обяснете. Ако кажат, че приемат рекламацията, ще я отбележат в системата.
По съвет тук така направих със сутиен, който се разпадна.

# 644
  • София
Малко офтопик, но в момента има намаление на спално бельо във големите Фантастико - 3 части са 30 лв., а 5 - 50 лв. Не мога да кажа дали е ранфорс, но е мек плат, не като твърдите хасета, които омекват след години пране. Вчера изюрках мъжа ми да вземе, защото беше близо до Скай сити.

На ЕН не ме кефи, че нямат комплект 5 части. Ми не си давам одеялото, ММ и без това не харесва моята олекотена завивка, запарвала го.
Чудех се дали да не взема 2 единични на карета и да снадя чаршафа, но вече взех от Фантастико.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 14:52 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт