Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 42 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Излезе ми банер за 20% отстъпка на детската колекция за суми над 60лв. Поразгледах и повечето неща, които опитах да сложа в кошницата ми ги дава неналични 😉

# 616
Еми... изчерпали са се. На мен си ми ги дава налични.

# 617
  • София
Говорейки за чаршафи, видяхте ли, че има допълнително 20% за БГ мама от English Home?
Обзаведох се добре вчера с 2 комплекта спално бельо (плик, 2 калъфки, долен чаршаф + 2 калъфки с чаршаф ) двоен размер за 38-39лв. 10% отделно ако платиш с карта дава сайта. Grinning
Скрит текст:

# 618
Направете рекламация. занесете го в магазина и обяснете, че не е качествен.

Онлайн е закупен, не знам дали си заслужава да връщам пратка, която вероятно ще ми върнат след това.

# 619
Радвам се, че не избързах вчера и днес вече излезе банера за намаление на детското в сайта.
Взех тениски за децата, доволна съм 😊

# 620
Ambrosia, струва си. Аз връщах едни боти, които оцветяваха.Не е имало проблем от тяхна страна, върнаха ми парите.

# 621
Супер, благодаря!

# 622
kopche, за English Home освен тези 20% имаш още 10% отстъпка за плащане с карта.

# 623
  • София
kopche, за English Home освен тези 20% имаш още 10% отстъпка за плащане с карта.
Да, де! И аз така казах! Smile

# 624
Ъъъ ми, блея нещо! 😊🤭 От заплес поръчах и два еднакви долни чаршафа за спалнята ни, ама никога не са излишни.

# 625
  • София
Ъъъ ми, блея нещо! 😊🤭 От заплес поръчах и два еднакви долни чаршафа за спалнята ни, ама никога не са излишни.
Няма значение! Важното е да сме всички чаршафосани подобаващо! Laughing
Вчера ме пита приятелка, след като и се похвалвам с удара си: Е, кво ще ги правиш всичките тия чаршафи??
После се замислих, че наистина нямам къде да ги прибирам вече! Thinking

# 626
Направете рекламация. занесете го в магазина и обяснете, че не е качествен.

Онлайн е закупен, не знам дали си заслужава да връщам пратка, която вероятно ще ми върнат след това.

Оф, малко обърках темите, мисля че съм в лидълската.

Нищо, пак е същия съвета - върнете с кода за раздърпване и пр. Напишете на английски също на талона за връщането. Ще ви върнат парите предполагам, без да плащате 4.90 лв за връщането.
Връщах така пуловер заради неотговарящ цвят.

На инглиш хоум много са им странни размерите на пликовете нещо. Не ме кефят. 150 на 200 не виждам...а и доставка като сложиш, не излиза изгодно. пас съм.

# 627
  • София
Аз пуснах поръчка от EH вчера един час преди да пуснат кода. Определо ми стана криво, но здраве да е.
Много им харесвам продуктите 😊

# 628
Е, не можеш ли да я откажеш и да пуснеш нова? Мен би ме било яд и бих звъняла/писала, където трябва.

# 629
Тези 20% на детското дали се комбинират с ваучер за дрехи, някой пробвал ли е?
Чудя се дали да поръчам тъмни долничка за малкия, последно време все вземам сиви, да не избледняват, но ми писна, искам нещо по симпатично. Някой да има отзиви от сините долнички с кантове:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0539357028.html
И тези от най-тъните ли са, като тениските?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0326885057.html

Общи условия

Активация на акаунт