Модни консултации - 53

• 46 613
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Дадох я като пример за curve модел, какъвто е манекена. Възможно е  да е подходяща, ако момичето е стегнато и с тънък глезен, но + няколко кг. Възможно е и да подчертава всички несъвършенства.

# 151
Извинете за въпроса, който повдигам, но вече на няколко пъти се случва и ми е интерсен отговорът Ви. Включвам се в темата с отговор  за пастелните цветове и съответно питам за съвет, включвам се и в дискусията
за сандалите и отново подхващам въпрос - който, обаче, остава напълно игнориран от вас, момичета. Та, нова съм в темата опитвам се да се впиша, но уви - не успявам. Струва ми се, че определени момичета само водите дискусия. Извинявам се, ако това не е така, но е доста неприятно две дами да имаме идентични питания и едната от нас да получава предложения и идеи. Естествено никой на никого не е длъжен да отговаря и помага с идеи и предложения, далеч съм от мисълта, но това ме демотивира да пиша, и предполагам и други момичета са се чувствали като мен и просто стават пасивни читатели.
Още веднъж споделям моето мнение и не желая да засегна никого! 💐

# 152
В момента стреляме на сляпо. Нито знаем как изглежда, нито какво харесва Simple Smile.
Вее едно да ви кажа търся си рокля ква да е?

Ангелова 17, всеки отговаря на това което иска. Никой не е задължен на другия.

# 153
  • Mediterraneo
Ъъъ, загубих нишката нещо.

# 154
Ангелова17, дайте пак. какво сте питала и какво не сме ви отговорили?
И аз нещо не схванах.

# 155
Ангелова, не разбрах въпроса ти? Питаш как да де впишеш или искаш моден съвет?
Повтори питането си и може и да се включат хора Simple Smile) понякога като се заформи дискусия и неволно се изпускат питанки.

# 156
Розово злато сандали с ква чанта да ги комбинира щото с черна чанта не и харесвало.
Пуснала е снимка на мокасини и очаква съвет. Ами след като не сме видели дандалите къв съвет да дадем? Вместо снимка на мокасини е можеш да намериш снимка на подобни сандали.

# 157
сдобих се с нови сандали в цвят Rose Gold.
Цветът е като на тази снимка :

Та, отдавна не съчетавам сандали и обувки с чанта, но в случая тези нови сандали в Роуз Голд  са ми много сложни (оказа се, че всичките ми чанти са черни - и изобщо не ми харесва как стоят с черна чанта)  та... в търсене на нова чанта съм, но се нямам идея какъв цвят 🤔
Не знам.

# 158
Ангелова17, дайте пак. какво сте питала и какво не сме ви отговорили?
И аз нещо не схванах.

В предходната тема не помня. От тази ви споделих блейзър и панталон на Зара в пастелен цвят, подсети ме дама, която беше споделила нейния в пост преди мен. Търсих вдъхновение за съчетаване. Та, в този ред на мисли го написах. Естествено не е единичен случай - още веднъж всеки споделя какво иска - но оставя у мен впечатление, че момичетата, които се “познавате” от по-рано водите дискусията. Може и само аз да съм останала с такова впечатление!

В отговор - да търся моден съвет, но да търся и да се впиша сред Вас!

# 159
Мерси, Савова!
Розовото злато е лек кич, не бих го комбинирала с нищо друго, освен с бяло.

# 160
Зависи, аз не бих съчетала с бяло, по-скоро по-тъмно. Ама казва ли ти някой за какъв тоалет. Започваме наобратно, може пък и да свършим с усмивка и идеи 🙃

# 161
Не е задължително да е кич, но как я посъветваме като бе знаем кви са сандалите. Висок ток? Тънки каишки? Ниски? С дебел ток? Официални? Всекидневни?

# 162
В момента стреляме на сляпо. Нито знаем как изглежда, нито какво харесва Simple Smile.
Вее едно да ви кажа търся си рокля ква да е?

Ангелова 17, всеки отговаря на това което иска. Никой не е задължен на другия.

Савова, това казах и аз! Въпросът ми беше друг, очевидно не го разбирате, а отново тръгвате със заядлив тон на някого, който отправя абсолютно добронамерена дискусия.
Споделям снимка:

# 163
Дай снимка/описание на сандалите + какъв е стилът ви?
На първо четене:
Бих комбинирала с чанта, която комбинира няколко цвята - бяло, нюд, розово... Погледни в obuvki.bg има страхотни модели. Какъв е бюджета за нова чанта? Отново трябва да видим сандалите, за да помогнем и стилово за чантата.
Относно цветовете - моите "топ" за комбинация с розово злато са светло розово (пудра по новому), цвят слива и бяло. За още цветово вдъхновение виж скрития текст.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 08:38 от Анонимен

# 164

Общи условия

Активация на акаунт