Модни консултации - 53

• 46 576
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Разпознавате ли тези очила (или подобни)?

Мернах много подобни в един филм, обаче при търсене ги откривам само на някакъв китайски сайт за имитации (shopee какво е, нали е нещо такова?)... Много харесвам Alhambra бижутата на Van Cleef & Arpels с тази четирилистна детелина, обаче не мога да си ги позволя. Затова ми е интересно за очилата. Simple Smile Chanel не намерих да имат такива очила.

Това си е точно винтидж модел на Van Cleef. Техни очила попринцип трудно се намират. Не знам защо обаче китайчетата са ги снимали на фона на Шанел.

# 586
Това си е точно винтидж модел на Van Cleef. Техни очила попринцип трудно се намират. Не знам защо обаче китайчетата са ги снимали на фона на Шанел.
Благодаря ти! И като Van Cleef не ги намерих, но щом и трудно се намират... ясна е работата. Money Satisfied

# 587
Като сме на тема маратонки и всякакви подобни затворени обувки за лятото, използвате ли някакви спреьове и други подобни за поддържане на обувките и краката сухи?
Не само за вас, но и за децата.
На синът ми много му се изпотяват крачетата (8г), а винаги е с обувки, сандали от естествена кожа и материали. И въпреки всичко след повече ходене или по-интензивно, краката му са влажни.

# 588
Като сме на тема маратонки и всякакви подобни затворени обувки за лятото, използвате ли някакви спреьове и други подобни за поддържане на обувките и краката сухи?
На синът ми много му се изпотяват крачетата (8г), а винаги е с обувки, сандали от естествена кожа и материали. И въпреки всичко след повече ходене или по-интензивно, краката му са влажни.

Моят е на 4 и от сега му се потят 🤣това е нормално за момчетата.Аз му купувам дишащи обувки примерно адидас и е окей

# 589
А бе.всичко хубаво ама как се перат бели платнени кецове,кожените айде с кърчипка аз за това вземам кожени,понеже платнени бях взела и ги прах на ръка и гихсуших на сянка и пак пожълтяха 😒

Бели текстилни кецове първо напръсквам обилно с обезмаслистел ( Meglio, Cilit) и след това пера на 30 градуса с малки обороти. Суша на сянка. Всички кецове от плат обгрижвам по този начин. Нямам никакви проблеми с петна, пожълтяване и т.н.

# 590

Не нося никакви затворени обувки на голо. Краката ми не се потят, винаги са студени, но кожата ми е тънка и редовно ми се образуват пришки. Такива и лятно време нося с тънък памучен чорап, ако не искам да се вижда, просто си взимам памучни терлички. Даже сандали подплатявам когато мога с разни прозрачни допълнения против протриване на кожата.
Моите синове също винаги са предпочитали да носят маратонките си ежегодно с чорап. Може да е много плитък, но слагат. На бос крак носят само джапанки, т.к. сандали не обуват изобщо.

# 591
Дезодорант за крака ползвам,един охлаждащ на ДМ ми е любим.Аз не мога да нося отворени обувки ,не ми е изобщо удобно.
На босо не обувам,а и маникюристката ми е казала че от триенето на босо се получават мазоли .Памучни невидими чорапи си обувам.

# 592
Аз много обичам отворени обувки, лятото съм само със сандали и чехли.

# 593
  • Street of Dreams
Не ми се потят краката видимо, но затворени обувки никога на голо - от хигиенична гледна точка. Има достатъчно къси чорапчета, които не се виждат.

Модерните мом джийнс наистина оптически разширяват и загрозяват. Днес моя приятелка - страхотна газела - ми изпрати своя снимка с такива - тъмни, висока талия и твърд плат, комбинирани с някакво яке. Цялата й красота и хубава фигура на вятъра - изглежда безформена и много едра.

Шарените маратонки с високи подметки са инфантилни. Имам маратонки с 6 см подметка по модата - красиви са и издължават крака, но нещо пак не мога да ги приема без задръжки.

# 594
Явно е до структура. Аз съм с широк ханш и малка талия и с този модел се родих. Изглеждам много по-слаба.

# 595
Аз съм слаба, тясна костна структура (85/62/85), с дънки висока талия дори и моето дупе става на голям задник Joy

П.П. Благодаря за предложенията за кецове и рокли.
Хм, аз съм свикнала такива лекички роклички само със сандали да нося, но може да опитам и кецове все пак.
Сега остава да мисля чорапогащник, че нали телесният бил демоде Joy

# 596
  • Street of Dreams
Без чорапогащник, с терлички.

Хареса ми розовата рокля от предната страница, чудесна класическа визия в бели кецове и дънково яке.

# 597
Леле, сигурно са модерни, ама не стига, че приличат на кравешки копита, но и през лятото сигурно ще е 60 градуса вътре в маратонките температурата
Вероятно са модерни, защото магазините са пълни с подобни модели, но аз въобще не се ръководя от модата....
Кои магазини ? То верно че при нас магазините са още затворени, но пък не съм ги видяла на краката на никой.

# 598
Без чорапогащник, с терлички.

Студено е още. Аз ако мина на терлички, направо ще сложа сандали.
То, не че чорапогащникът грее чак много, но все пак не е бос/гол крак. По-скоро за пролетно време ми се иска. И топли, юго-западни градове Grinning

# 599
И аз не харесвам мом джийнс,правят дупетата на жените,които съм виждала,облечени в тях,кофти!Мое мнение!

Общи условия

Активация на акаунт