Модни консултации - 53

• 46 154
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Аз питах за nikе air max,много благодаря!За бели кожени ,много добре се чистят с камък за чистене.От лидъл взех ,супер работа върши.

# 541
  • София
На мен ми харесват първото ивч второто палто от снимките на агент но на  тези модели риска в че приличат на халат за баня и лично аз не бих посмяла.
Предпочитам да имат копче иначе цвета е супер

# 542
Бих носила първото и четвъртото, другите са масовки Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 543
  • Sofia
Аз питах за nikе air max,много благодаря!За бели кожени ,много добре се чистят с камък за чистене.От лидъл взех ,супер работа върши.
Потвърждавам за Nike Air Max - щерката носи само такива, бели и цветни, единствено пералнята ги изпира хубаво на къса програма и две центрофуги. Слагам в торбичка обаче всеки чифт.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 17:45 от Vesana

# 544
  • Пловдив
Sunn аз бих взела първите.

# 545
Белите Рийбок ми харесват повече.
Палтата в синьо са разкош. Първото е елегантно, бих носила другите, които са по- кежуъл...Якето също е хубаво, имам подобно в млечно зелено, освежавам точно с шалове.

# 546
Момичета дайте идеи за връхно  на тази рокля(нося се монохромно)

# 547
Може ли мнения, ако имате наблюдения към марката? Бихте ли ги носили или изглеждат твърде "съмнителни" откъм качество.... Simple Smile

# 548
Имала съм чанти, ботуши , маратонки и обувки на марката, от естествен велур, кожа или изкуственяци, никога не съм имала оплакване от качеството им.
Навремето разполагаха с  дизайни, които много ми допадаха, обаче вече не .

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 20:04 от Mateah

# 549
Третата снимка е суоер. От къде е?
Някой знае ли код ба 25% в About you. Разни блогъри постоянно пускат, но сега май няма някой познат ми с такъв код
JASI25

# 550
A аз си мечтая за първата  Simple Smile
Кажи сега, че марката няма значение Stuck Out Tongue Winking Eye.
Прекрасен цвят и макар класическия цвят при Макс Мара е цвят камел, бих предпочела това.
Марката не винаги има значение, но точно тази е еталон И за качество И за стил иии... абе остави ме да си мечтая, бре, жено Grinning И върху мен този конкретно цвят ще изглежда по-добре от класическия камел. Сърцераздиращо синьо!

Бих носила първото и четвъртото, другите са масовки Stuck Out Tongue Winking Eye.
Честно да си кажа бих носила и 4-те модела, които показах, все пак ситуации и поводи разни (2 и 3 са в оттенъци на синьото, които на мен не ми отиват, но второто го има в убийствено тъмнозелено!)
Скрит текст:

Изобщо аз си падам по дългите палта... дори синьото е по-ефектно дълго:

А за това какво е масовка...хмммм, има си места където ММ е масовката, вчера гледах разпродажбата на Neiman Marcus и има разни брандчета, които карат ММ да изглежда на сметка, ужас!
https://www.neimanmarcus.com/c/sale-women-clothing-coats-cat5887 … mp;source=leftNav

# 551
Не ми казвай, че от раз не различаваш качеството на първото и четвъртото палто Simple Smile.
За някои неща имам претенции за качеството и не мога да се примиря с “масовка”. Предпочитам да не си купя нищо, вместо да се примирявам с нешо което не отговаря на моите изисквания за качество.
Хубавото е, че има марки които се доближават до иконичното палто на Макс Мара, но нямат същия цвят.

# 552
И да го различавам и да не го различавам някои неща не мога да си ги позволя. Ово е тъжната истина!

Кажи ги сега всички до една марки, които успяват да се доближат до единицата мярка за качество, моля!

PS Лайфстайлът ми няма да се промени, ако се изтупам в ММ палто, но една ваканция на същата стойност го подобрява значително Grinning

# 553
Agent, това зелено ме прободе в сърцето 💘

# 554
Палтата на Jeager са чудесни и когато имат намаление, цените им са в границите на допустимото, така че да не избираш между палто и почивка Stuck Out Tongue Winking Eye.
Лошото е, че сега погледнах в нета и са фалирали май и Маркс и Дпебсър са ги купили. Надявам се това да не влоши качеството на палтата им.
https://www.thread.com/gb/item/jaeger-wool-wrap-coat-camel/17543592
Качеството на плата и изпълнението е отлично.

Общи условия

Активация на акаунт