Модни консултации - 53

• 46 613
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Палтото не ми допада, грубо и овър- уголемява фигурата, не харесвам такива дрехи.
Полина, много са хубави маратонките, от къде са? Аз бих носила с дънки, памучни панталони... рокли и поли не ми идват като модели, освен тенис- роклички, спортни...
Не пера кожа в пералнята, само текстил. За всичко става дума. Бели подметки чистя на мивката по описаните тук начини. Чанти с петна не съм успявала да изчистя.

# 526
  • Street of Dreams
Никакво палто не е това, някакъв вид риза от някаква пухкава материя. Не стои добре също така.

# 527
Виж, че и манекенката прилича на мечка в това палтенце. Остава и дънки до глезена, които скъсяват краката, да сложиш с него, и си готова за тежката категория борба в свободен стил.
Значи за дънките до глезена, не съм от дългокраките но по- добре ми седят леко къси дънки отколкото закриващи глезена.

Това светло синьото е някакво недоразумение.

# 528
Палтото не ми допада, грубо и овър- уголемява фигурата, не харесвам такива дрехи.
Полина, много са хубави маратонките, от къде са? Аз бих носила с дънки, памучни панталони... рокли и поли не ми идват като модели, освен тенис- роклички, спортни...
Не пера кожа в пералнята, само текстил. За всичко става дума. Бели подметки чистя на мивката по описаните тук начини. Чанти с петна не съм успявала да изчистя.
Фешън дейс Simple Smile

# 529
Какво ви е мнението за това палтенце?

Напоследък много харесвам това бебешко синьо, а модела си го представям с hoodie, дънки до глезена и маратонки. Дали ще се получи добре спиред вас?
Модела е на Only. Как са им размерите - отговарят ли си?

Според мен ще се получи добре. Тия overshirt - и (не е палто) се носят доста в последно време. С дънки, клинове, поли все може да се комбинира.

Може да го пристегнеш и с колан

Давай смело Simple Smile

# 530
Е да де, ама това светло синьото далеч не е като показаниъе от теб.

# 531
Ох, искрено ме разсмяхте. Особено това с мечката. Grinning
Много харесвам цвета и определено докато не си взема нещо няма да мирясам. Другия вариант ми е едно шушляково яке от тези, които се водят преходно. Носите ли такива и как бих могла да го разчупя малко да е по-интересно? С шалове си мисля аз. 🤔

# 532
Цветът е много красив, но аз бих избрала нещо по класическо като кройка. Помня първият тренд на тези ризоподобни якета и палта в началото на 2000  и помня, че отмина ужасно бързо.

Но нещо подобно бих носила с години.... апропо, и шушляковото яке ме харесва за свободното време.

[

# 533
Третата снимка е суоер. От къде е?
Някой знае ли код ба 25% в About you. Разни блогъри постоянно пускат, но сега май няма някой познат ми с такъв код

# 534
https://www.asos.com/us/helene-berman/helene-berman-wool-blend-w … &gclsrc=aw.ds

A аз си мечтая за първата  Simple Smile

# 535

Здравейте. Харесах си тези два модела,но не мога да реша кой от тях да поръчам Sad Бих се радвала да споделите мнение и да ме улесните!!! Simple Smile

# 536
  • Street of Dreams
Първите кецове и първото палто от поста на Агент Heart

# 537
Кажи сега, че марката няма значение Stuck Out Tongue Winking Eye. Прекрасен цвят и макар класическия цвят при макс Мара е цвят камел, бих предпочела това.

# 538
  • София
Всякакви кецове, сникърси, маратонки пера в пералня, като допълнително им пускам и още една центрофуга. Естествена, изкуствена кожа, плат.... всичко. В къщи сме 4 ма, всеки има по доволно количество обувки, за лятото поне 2-3 чифта бели или с бели подметки кецове/маратонки. Не си представям живота ако ще трябва да пера на ръка. След двойната центрофуга излизат почти сухини за една нощ изсъхват съвсем. Имам Адидас суперстар бели от около 3 години, пера го на 2 седмици и изглежда като нов. Някой пита за маратонки с камери, да, и air max пера така. Не обичам захабени, прашни обувки изобщо и в къщи поне веднъж седмично се въртят обувки в пералнята. Имам колежка, която след като и споделих че всичко пера в пералнята реши да пробва, и до ден днешен казва че съм и направила най-голямата услуга. Не робувам на обувки, но и нямам големи фейлове. Единствено на едни еспадрили се надуха въжените подметки и станаха за носене само от дъщеря ми. От тогава не купувам еспадрили, защото не искам да пера на ръка 🙃.

# 539
Някой знае ли код ба 25% в About you. Разни блогъри постоянно пускат, но сега май няма някой познат ми с такъв код
В момента няма, но съм засичала Полина София в Инстаграм да има често код с -30.
Обикновено ги пускат в сторита, онзи ден случайно пак там попаднах на код на някаква блогърка Силвия и веднага го оползотворих.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 12:48 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт