Модни консултации - 53

• 46 625
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Не ми харесва и идеята да ми се потят краката

Виж, това е проблем, за който дори ежедневното пране на обувки не би ти помогнало. Кофти.
Това не е проблем, а физиология .😅
Не мисля , че лятото на 40 градуса/ и тогава нося кецове/  е нормално да не се потиш в разумни граници. Тогава наистина е проблем.👍

И аз нося кецки и сникърси Sad сандалите са ми много проблемни почти всички ми причиняват мазоли и от 200 лева имам и все тая.

# 511
  • Австрия
Аз имам по-скоро проблем със суха кожа, особено зимата на стъпалата - поне по два пъти дневно мажа с крем. Но.. кецове при 40°C не нося. В края на краищата, всеки си преценява. Аз не залитам в крайности (поне се опитвам) Smile

пп. Толкова ми се иска вече да се постопли, че даже се размислих за летните обувки.. какви са модните тенденции тази година?

Какво носите/ще носите през летните месеци?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 17:38 от DimS.

# 512
Не слагам нищо в мрежа, мятам ги така, само хвърлям в пералнята 2-3 стари хавлии да не блъскат много по барабана. Което излезе невредимо, значи е моето, което има поражения, значи не е моето, аз съм мързелив човек и е абсурд да се занимавам да почиствам подметки с четки за зъби, магически гъби и прочие. Но досега фалове не е имало поне.

Някой пита за Рийбок-а, моделът е Club C 85, цветът се води melted metal, поне моят де. Купих ги преди година и нещо от Метро, пускаха ги редовно, даже бяха и в оферта и 2 на цената на 1.

# 513
Това чисти идеално бели подметки.
Напръскваш или намазваш с четка за зъби, оставяш 30 минути и изплакваш.
Не известлява цветни тъкани или кожи.
https://cleanmarket.bg/product/meglio-obezmaslitel-pochistvasht- … parat-750-ml-2039
Абсурд да пера в пералня естествена кожа.
Текстилни кецове, да, от мързел.

# 514
Никаква обувка не пера в пералня. Пера на мивката с препарат и четка.
Естествена кожа просто абсурд да пусна в пералня.

Лятото ходя 95% със сандали. Няма шанс да обуя друга обувка, освен ако не отивам в планината или времето е студено и дъждовно.
Не знам какви са тези хора и маратонки, на които крака им не се потят при 40С.

# 515
Как бихте носили и съчетали тези маратонки? Освен анцунг и дънки.. С ризки, рокли? Дайте мнение Simple Smile

# 516
Бели кецове може да носиш на каквото си поискаш, рокли, ризи, дънкови поли, дънки, шорти, анцуг... Всичко, което се вписва в спортния (casual) стил. Няма какво да му се мисли толкова.

# 517
А защо вече и на маратонките се казва кецове?
Кецовете не са ли обувка с плоска и равна подметка и по-опростен дизайн откъм шевове и съставни парчета.

# 518
Бели кецове може да носиш на каквото си поискаш, рокли, ризи, дънкови поли, дънки, шорти, анцуг... Всичко, което се вписва в спортния (casual) стил. Няма какво да му се мисли толкова.
Може би, по - скоро се чудя дали тази подметка е "грубичка" за не толкова спортни дрешки.

# 519
Аз имах същия въпрос за "сникърсите" и отговорът е, че защото ние с теб сме изостанали безнадеждно от съвременния български жаргон, bellissima Grinning

# 520
Barbabeau, това, което описваш за мен е платненка. Маратонки за мен са тип обувка за тичане, т.е. с типичния спортен дизайн (състезания, и пр.). Кецове е всичко останало. Това е моето разбиране.

Аз имах същия въпрос за "сникърсите" и отговорът е, че защото ние с теб сме изостанали безнадеждно от съвременния български жаргон, bellissima Grinning

Agent, сникърсите са си баш кецове :Р

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:40 от Dewi D

# 521
Какво ви е мнението за това палтенце?

Напоследък много харесвам това бебешко синьо, а модела си го представям с hoodie, дънки до глезена и маратонки. Дали ще се получи добре спиред вас?
Модела е на Only. Как са им размерите - отговарят ли си?

# 522
Виж, че и манекенката прилича на мечка в това палтенце. Остава и дънки до глезена, които скъсяват краката, да сложиш с него, и си готова за тежката категория борба в свободен стил.

# 523
  • София
Прилича на горнище на пижама.
Толкова  хубави палта има в бебешко синьо.

# 524
Да, наистина дори на манекенката й стои зле.
Голямо НЕ и от мен.
Намери си нещо изящно в този аристократичен син цвят. Цветът е прекрасен, но това нещо - не.
🐳

Общи условия

Активация на акаунт