Модни консултации - 53

• 46 126
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
С тези нося повечето си рокли.

# 571
Рокли и поли нося само със converse (от спортните обувки). С маратонки или друг тип кец не ми харесва.
Simple Smile)

# 572
Как да спортните дрехи от Страдивариус, като качество и размер? Набелязала съм си няколко клина и спортни долнища и се чудя дали да поръчам.

# 573
На  мен пък Конвърс ми идват прекалено спортни за рокли и поли, освен ако не си в тийн възраст, имах едни, само прашасваха и ги подарих.
Харесвам изчистени, с по- нежна подметка  и задължително без гумирани муцунки ала Конвърс:
И една визия

# 574
А бе.всичко хубаво ама как се перат бели платнени кецове,кожените айде с кърчипка аз за това вземам кожени,понеже платнени бях взела и ги прах на ръка и гихсуших на сянка и пак пожълтяха 😒

# 575
Аз за това лято съм си взела ето тези маратонки
Които планирам да нося с тази рокля

Леле, сигурно са модерни, ама не стига, че приличат на кравешки копита, но и през лятото сигурно ще е 60 градуса вътре в маратонките температурата

# 576
Аз с малко странен въпрос за About you. Върнах една поръчка, но сега не успявам да въведа банкови данни за възстановяване на сумата. Постоянно ми дава невалиден  BIC код на банката ми. ДСК е, ако това има значение. Някой да е имал подобен проблем?

# 577
  • Пловдив
Леле, сигурно са модерни, ама не стига, че приличат на кравешки копита, но и през лятото сигурно ще е 60 градуса вътре в маратонките температурата
Вероятно са модерни, защото магазините са пълни с подобни модели, но аз въобще не се ръководя от модата, даже често съм много изостанала. Купувам това, което ми харесва и си го нося, независимо, че не е по модата. Всичките ми летни рокли са цветни, пъстри и шарени. Тази точно заради десена я купих. Все още не мога да приема новата мода с широки дънки, скъсани, с висока талия, в които задника изглежда един декар. Както и повечето визии качени тук, въпреки, че знам, че са много актуални. Общо взето съм много назад от модата и затова няма как да ви се разсъдя, че не ви харесва визията 😃 Относно топлината май пак не съм с хората, защото краката ми не се потят и дори през лятото ми е студено на краката и нямам проблем със затворените обувки Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 13:40 от bubanka

# 578
  • София-Младост
Аз с малко странен въпрос за About you. Върнах една поръчка, но сега не успявам да въведа банкови данни за възстановяване на сумата. Постоянно ми дава невалиден  BIC код на банката ми. ДСК е, ако това има значение. Някой да е имал подобен проблем?
STSABGSF това ли въвеждаш? Не би трябвало да им проблем, ако е необходимо им звънни.

Аз имам въпрос за сайт bg.factcool.com
Читав ли е, правили ли сте поръчки? Харесах няколко рокли...

# 579
  • Mediterraneo
Мимси, няма нужда да се обясняваш на никого! За мен съчетанието е повече от нелепо, но щом на теб ти харесва, носи си го, не си длъжна на никого. Вече, ако се чудиш защо се обръщат след теб, да имаш едно на ум.

# 580
Защо пък да се обръщат хората и момичето до има едно на ум.
Нека си носи каквото и харесва. Това че за вас е нелепа дрехата не значи, че за всички хора на улицата ще е такава.
Роклята не е по моя вкус, но това няма никакво значение. Много неща не са ,но и не се обръщам след тези които ги носят.
Всеки изразява себе си, настроението си, характера си, разбиранията си и прочие чрез дрехите си. Нормално е да сме различни Hug

# 581
Аз с малко странен въпрос за About you. Върнах една поръчка, но сега не успявам да въведа банкови данни за възстановяване на сумата. Постоянно ми дава невалиден  BIC код на банката ми. ДСК е, ако това има значение. Някой да е имал подобен проблем?
STSABGSF това ли въвеждаш? Не би трябвало да им проблем, ако е необходимо им звънни.

Аз имам въпрос за сайт bg.factcool.com
Читав ли е, правили ли сте поръчки? Харесах няколко рокли...
Да. Точно този въвеждам. Ще звънна, да. Благодаря!
Едит Разгадах проблема, звъннах им и ми казаха след BIC кода да въведа XXX, главни букви на латински. Получи се. Така ми го прие. Пиша, ако някой друг има подобен проблем.

От Factcool бях поръчала бельо на Агент, всичко си е точно.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 12:33 от goddess

# 582
Разпознавате ли тези очила (или подобни)?

Мернах много подобни в един филм, обаче при търсене ги откривам само на някакъв китайски сайт за имитации (shopee какво е, нали е нещо такова?)... Много харесвам Alhambra бижутата на Van Cleef & Arpels с тази четирилистна детелина, обаче не мога да си ги позволя. Затова ми е интересно за очилата. Simple Smile Chanel не намерих да имат такива очила.

# 583
  • София
Аз имам няколко поръчки от там и съм доволна, сайта предлага обаче различни марки - някой по-качествени, други не чак толкова.
Сега обаче направих за първи път връщане и две седмици - нищо.
Бях писала по-напред в темата да питам как стои въпроса и по колко време се мотаят(не са бързи с доставките никак), но явно никой няма опит с връщането към тях. Ще пиша има ли някакво развитие.

Все още не мога да приема новата мода с широки дънки, скъсани, с висока талия, в които задника изглежда един декар.
Оооо ако нечии задник изглежда декар в дънки с висока талия, в такива с ниска ще е поне декар и половина.

# 584
Най-голям си изглежда з..кът с панталони с ниска талия и впит скъсен и от към крачол панталон.За мен това е облекло - недоразумение за едно 80% от хората.
Най-вталяващ е панталон със средна талия и леко свободни надолу крачоли, задължително до или малко под глезена.

Общи условия

Активация на акаунт