Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 54 290
  • 728
  •   2
Отговори
# 495
Няма покритие никакво. Не го усещам на лицето си и много го харесвам.

# 496
  • софия
Дами, осмелявам се да, споделя нещо и да поискам мнение от безкрайно компетентната аудитория:blush:
Гледах аз един уебинар и стана дума за цветни бази. Според нея, розовата база неутрализирала  кафяви петна. Понеже аз имам такива дифузно, не много тъмни, но разпръснати и трудни за корекция поединично. Ако сте съгласни с това мнение, бихте ли препоръчали такава розовееща база.
Мерсиии...

# 497
Преди малко се качих в темата за грим с МАC face and body- много лека покривност, изравнява чудесно тена обаче и стои сочен. Издържа докато не го свалиш, но няма абсолютно никакъв шанс да скрие нещо.

# 498
  • Бургас/Пз
Много благодаря. Този е нали??
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-litse-fon-dio-teni/stu … foundation-642834

Денси, кой номер цвят ползваш??

# 499
Този е, ако случайно не си уцелиш цвета няма огромно значение с тази покривност. Виж подтонът да ти е точен. Това е любимият ми ФДТ за смесване.

# 500
  • Бургас/Пз
Благодаря, Ния, обикновено залагам на N и май го уцелвам.
Кой бютиблендър да взема

Или този

# 501
Втория Simple Smile
Какво става ако смесим Фенти eaze drop и Мак face and body- пресича се, ама по начин, който дава покривност и заглажда. С пудра отгоре (ШТ, която иначе ми е суха) не мръдна. Ако имате и двата- пробвайте.
Видях си снимката- ще вадя автобронзиращи...

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 19:10 от Анонимен

# 502
Много благодаря. Този е нали??
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-litse-fon-dio-teni/stu … foundation-642834

Денси, кой номер цвят ползваш??
Ползвам С2. Подарък ми е, но цветя е добре за моя изненада, защото и аз съм N.

# 503
Мацки, имате ли впечатления от ФДТ на Guerlain lingerie. В Douglas взех мостра от него и от L'essentiel, но май lingerie - то много ми хареса, а бях скептично настроена защото ми обясниха, че не бил толкова покривен като другия

# 504
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фон дьо тен, който да е с хубава покривност, матиращ, понеже моята кожа е комбинирана, и да не се събира във фините бръчици.

# 505
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фон дьо тен, който да е с хубава покривност, матиращ, понеже моята кожа е комбинирана, и да не се събира във фините бръчици.

Аз си купих на Shiseido по препоръки на момичето в магазина и съм толкова доволна. След цял ден стои много добре и естествено.
Моята кожа е нормална, но в жегите се потя, слагам малко матираща пудра, мнооого малко.
Но най съм доволна ,че не оставя бръчки.

Не е евтино въобще, но аз го ползвам много време.

# 506
Дами, някой ползва ли Chanel Lе teint ultra ultrawear flawless foundation luminous matte finish? Вчера си взех отливка, но ми се иска да чуя нечие друго мнение.

# 507
  • Бургас/Пз

Аз си купих на Shiseido по препоръки на момичето в магазина и съм толкова доволна. След цял ден стои много добре и естествено.
Моята кожа е нормална, но в жегите се потя, слагам малко матираща пудра, мнооого малко.

Ели, кое Шесейдо точно??

# 508

Ели, кое Шесейдо точно??

Хвърлих му кутийката. Ето така изглежда.

# 509
В момента в дъглас има много добро намаление на Day wear,който го ползва...40%.

Общи условия

Активация на акаунт