Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 459
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Красавици, тези дни прекалих с поръчките. Поръчах няколко неща на фенти за контуриране, два нови фдт, фиксиращ спрей.На вълна съм за пробване на нови продукти, нищо че имам вече утвърдени любимци. Та в тази връзка си търся и нова пудра за тестване.Със суха кожа съм, но не пропускам пудрата, знам как да я накарам да работи и да не стои тежка. Сега си търся блърваща и може би лееееко озаряваща пудра. Ще се радвам да предложите нещо.

* Пробвах контуриращия стик на флормар номер 3, но на мен цвета не ми допадна, ако някоя желае да го пробва да ми пише,ще и го подаря( само с чиста четка съм го ползвала веднъж).

# 511
elia, успя ли да намериш нещо за контуриране със студен подтон? И аз си търся сега и ще се радвам да споделиш, докъде стигна с проучванията.

# 512
Illzy, Fenty стикът в цвят amber е страхотен, точно каквото търсех,на моята кожа стои като естествена сянка.

# 513
И аз търся препоръки за бронзант - пудра, предпочитам тъй като не се справям добре с тези стикове.

Макар че съм загледала https://douglas.bg/guerlain-terracotta-highlighting-stick-conf-50338
Теракота стик хайлайтър.

Става ли и за бронзиращ продукт? Дълготраен ли е?
С мазна кожа съм, а и лятото в жегите...

Пудрата на Шанел Les Beiges подходяща ли е ?

# 514
Alethea, стиковете на по-мазна кожа издърждат по-дълго ако са запечатани с пудра, но този стик, който ти показващ е хайлайтър- блестящ, а не бронзант. Ако искаш да е на Герлен, да е озаряващ продукт и да е дълготрайна бронзираща пудра, погледни за това- на мен много ми допада, като не е оранжева, има и леко розовеещ оттенък, без да е студена.

Пудрата на Шанел е за запечатване на ФДТ, но ако си харесаш такъв тип продукт- компактен ФДТ, по-тъмна от твоята кожа, спокойно можеш да я ползваш като бронзър.

# 515
Ния, кой номер е показания бронзант на Герлен?

# 516
За показания- не съм сигурна, намерих снимката на вида в Нотино- https://www.notino.it/guerlain/terracotta-light-terra-abbronzant … nante/p-15675395/
Моят е 03 natural warm, но има най-различни...

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 18:32 от Анонимен

# 517
Момичета, от месец-два кожата ми е много мазна. Не знам на какво се дължи, но няма фдт и пудра, с които да не съм лъснала в средата на деня.
От много време се каня на DW, а сега и с това омазняване.. и мисля да се възползвам от намаленията в момента. Обаче не знам какъв цвят да взема. Светла съм, с неутрален подтон. Преди време бях пробвала Light версията в цвят 1n2 Ecru и ми залепна като цвят.   Не ми се рискува онлайн, а мисля да взема и 2 броя.
Мисля да отида във физически магазин за малко отливка. Знаете ли къде отсипват без проблем?

# 518
В Сефора, в Дъглас Парадайс също.

# 519
Момичета, извинявам се за нахлуването, но искам да попитам за тази пудра на Нивеа https://www.parfimo.bg/nivea-hyaluron-cellular-filler-3in1-care- … id=null&pid=1 , някоя от вас дали я е ползвала? Благодаря!

# 520
  • варна
Аз не знаех това....

Дали се отнася само за ДУ

# 521
Специално тази номерация се отнася само за EL, но не само за ДУ.
zveti81, това не е пудра, къшън ФДТ е, който на мен лично много ми харесва. Лека покривност, озаряващ, стои естествено и чудесно на пори и неравности.

# 522
Специално тази номерация се отнася само за EL, но не само за ДУ.
zveti81, това не е пудра, къшън ФДТ е, който на мен лично много ми харесва. Лека покривност, озаряващ, стои естествено и чудесно на пори и неравности.
Благодаря много за споделеното! Определено ще го пробвам. ❤

# 523
Добро утро, момичета!🌸
Необходим ми е съвет. Последно време пробвах няколко ФДТ, поръчах някои от тях, а друг напълно насляпо взех, обаче ще се затрупам с ФДТ до края на дните си😀
От няколко години активно си използвам ДУ, обаче ми писва от време на време, а си имам 3 пълни шишенца😀
Сега си поръчах KVD Lock it, Charlotte Tilbury Airbrush flawless, обаче днес пробвах и Stay Naked и много ми хареса!
Ще изчакам да видя как се носи през деня, обаче е страхотен засега - леко усещане на кожата, красив тен. Благодаря, че ми насочихте вниманието към него🌸
Сега съм в чуденка дали да не си откажа поръчката на KVD?
Може ли да ме посъветвате нещо, че в тази ситуация просто не мога да взема решение😀😀😀

# 524
KVD на мен грам не ми допадна, стои ми тежко, неествествено и го усещам върху кожата си. Сега в cultbeauty има 20 процента намаление на грим продукти - stay naked излиза много изгодно - около 55 лв. Промоцията ми хвана и четки за грим. Поръчах два комплекта на Морфи.
Поръчах и пудрата на  laura marcier - оригиналната насипна, надявам се да ми допадне.

Общи условия

Активация на акаунт