Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Mikipoli мислех да си редактирам поста с Южноамерикански сериал. В тинейджърските ми години всички сериали от Латинска Америка си бяха за мен под общ знаменател "мексикански". Trollface Така си и остана и от часове съм бягала, за да гледам Моя сладка Валентина.

#büyükaşk
1.54M Tweets

Щастлив фандом 2 милиона.
Недоволен фандом пак 2 милиона.

Изпълнителят на "Голд" постнал хаштагът. Промотира се човека. На гърба на сериала много хора се рекламират, но нека, няма лошо.

https://twitter.com/TolanShaw/status/1373408194513543171

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 01:15 от midnight__sun

# 541
  • Пришълец
Този път мнението ми ще е кратко - като събера малкото хубави сцени с тези, които не ми харесаха и тези, които са ми абсолютно безразлични, получавам позитивна нула Joy
Вече мога да си лягам Joy

# 542

Ханде и Керем даже забравят да играят! 😜🤗😁
Гледам аз, гледам гифчето с целувката и не знам защо ми се струва, че Ханде си муши езика не където трябва! 🙈

# 543
  • Кърджали
Аз не бях ли казала, че Серкан като си спомни, трябва да не губинвреме, ами направо да замъкне Еда да подпишат. Ейнна пак загунинвреме в изненади, пръстеми, предложения и пак отиде сватбата...
Превеждам. След малко ще пусна две - три сцени

# 544
  • Монтана
Алекс, страхотно! Благодаря!
Малко е да благодаря! Бъди здрава!

# 545
  • Кърджали

Скрит текст:
Служителката:Една минута... Станало е недоразумение. Това е истински брак и аз съм официален служител. Тези двама човека са женени законно.
Еда:Моля? Не разбирам, какво значи това?
Дениз: Госпожата казва истината. Тя е истински служител.
Еда :Дениз не говори глупости! Добре, добре, изиграхте  го, беше много добра игра. Много добре играхте, повярвахме ви, но сега може да кажете истината. Може да кажете, че беше фалшива сватба, защото постигнахме целта си. Моля те, Дениз!
Дениз :Еда, виж, знам че е глупаво, но не разбираш... Толкова те обичах. Толкова бях отчаян.
Еда:Значи аз сега съм официално омъжена за теб ли?
Айдан:Не сте. Адвокатите ми много бързо ще оправят положението. Разбира се, ако Дениз ни съдейства. Дениз, осъзнаваш ли, че направеното от теб е наказуемо? Хм.. Не се знае какво ще направят адвокатите ми, за пет минути са те вкарали в затвора....
Еда : Дениз.. Дениз...
Дениз :Разбира се. Разбира се. Извинете. Ще направя всичко за да приключи тази глупост.
Мело:Ох..тогава вече може да празнуваме спокойно този момент, нали? Ура!
Серкан :Минутка, минута... След като всички сте тук, искам да чуете. Еда, повече никога няма да те забравя. Това повече няма да се повтори. Ще те обичам завинаги. Няма да се отделям от теб. Ще бъда винаги до теб. Много те обичам
Еда:Аз повече. Стой тук.. Изчакай ме.. Мело, пусни музика.
Мело:Натисни копчето
Еда:Хайде.
,*****

Скрит текст:
Е:Тинсега се опитваш да ми докажеш, че си си спомнил ли?
С:Ами... И да.. Но в същото време...
Е:Какво?
С: Как да кажа.. Ново начало... Затова на такова място, до Босфора.. Съгласна ли си? Понякога объркан, понякога мрънкащ, понякога като робот, но винаги щастлив живот ще поискаш ли с мен?
Е:С твб съм съгласна на всичко. Обичам те. Много те обичам.
С:И аз много те обичам

Селин :Докато аз съм жива, вие няма да бъдете щастливи

Скрит текст:
С:Влез
Е:Добре че сме дошли. Иначе щяхме да се намокрим до кости
С: Да шяхме да се измокрим, но има и такова нещо, Еда,  аз съм влюбен в теб до  уши (тук това е израз който трудно се превежда на български буквално, но се има предвид лудо влюбен)
Е:Дали пък не трябваше да не си спомняш лошите си шеги
С:Всичко си има цена. Все пак нали си те спомних, сега във връзката ни ще ги има и лошите ми шеги
Е:Може,нямам против
С:Нямаш ли...
Е:До края на живота си мога да слушам лошите ти шеги. И да се смея
С: Хубаво. Добре дошла в дома си
Е:Домът ми.. Домът ми е до теб. Но си мисля
С:Хм
Е:Да се преместим ли от тук? Ново
 начало. Някъде другаде, заедно...
С:Да, добра идея. Нов дом, ново начало. Може би в чужбина или извън града. И бвз това трябва да увеличим семейство Болат. Да. Това ми е липсвало.
Е:Кое?
С:Къщата ми да мирише на теб.
Е:И аз. Толкова се уморих, пе имам чувството, че щв се разболея.
С:Хмм.. Ами.. Да се обадим на тогава на Дениз. Как беше "в болест и здраве", нали?
Е:Защо ми напомняш сега?
С:Еда, ти подписа.
Е:Беше фалшива сватба, аз така знаех. Нали ти казах. Какво да правя пред толкова хора, да им кажа "това е фалшива сватба, затова няма да кажа да" ли?
С:Аха
Е:Ти пък да си беше спомнил по-ранл, Серкан, какво да правя.
С:Сега в моят случай било така че, трябвало да изям малко здрав бой за да си спомня. Затова да бешв ме ударила по главата с тава няколко пъти.
Е:Но като те удрях по време на бокса не си спомни.
С:Не си ме ударила достатъчно здраво.
Е:Е пак толкова не можех да ти посегна.
С:Не можеше ли?
Е:Не можех.
С:Ела
Е:Много ми липсваха тези мигове..
С:И на мен. Много се извинявам, че отново те нараних.
Е:Не го направи съзнателно
С:Всички хубави мигове, цялото ни щастие от сега нататък ще са благодарение на  теб. Ти си героят на тази любов.
Е:Никога не се отказах от теб. Но много се уморих.
С:Знам. Но вече винаги ще съм тук. Винаги ше съм до теб.
Е:Да седнем ли малко? Много ми липсваше
С:И ти на мен. И вече ще компенсирам за всичко, което не съм направил. Става ли?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 14:11 от Aлекcандрa

# 546
Благодаря на Алекс и Али за преводите и на всички останали за включванията. С удоволствие Ви чета.

#büyükaşk
1.58M Tweets

Лека нощ !

# 547
  • София
След поредната прекрасна вечер на разменени мисли, общи изживявания,  споделени размисли искам да благодаря на всички момичета, включили се активно в темата тази вечер и направили я цветна, пъстра, разнообразна! Специални благодарности за Али и Алекс, затова че отново бяха част от нашето голямо семейство фенове на сериала "Почукай на вратата ми" и ни държаха информирани с преводи от епизода!

Щастлива съм, че съм част от семейството от фенове на сериала! Gift Heart
Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 04:27 от nrgmama

# 548
  • София
”Никога не се отказах от теб. Но много се уморих.”

Разбирам я Еда. И фендомът сме така - не се отказваме от сериала, но сме уморени от небивалиците, които гледаме от месеци...

# 549
Ох, извинявайте, ама те толкова и танцуваха 😂.
Скрит текст:
Нинка, тихо тихо, тука си има обяснение, не си мъж , не ти се е случвало , обаче знаеш как става , когато мъж и жена са така близко близко притиснати , не е издържал повече Керем Joy майтап майтап, ама моя мъж винаги се възбужда като танцуваме , затова на сватбата имахме само 1 такъв прилепнал танц Joy
[/spoiler]

Ох, Мики много се смея на историята ти🤗😉🥰 . Знам, знам, че се случват тези работи 🙂🙃🙂. Съгласна съм и му влизам  в положение на Серкан😂

# 550
  • София
Среднощните ми размисли! Flowers Hibiscus

Нямах намерение да влизам повече в темата тази вечер, но прочетох преводите, които Алекс е направила за нас (явно се опитва да се успокои, дано успее и спи спокойно без кошмари тази нощ!) и се ядосах страшно много отново на това, какво правят сценаристите с героите от нашия сериал! Напълно ги съсипват! Извадиха ги от заложените им първоначално характери/образи и ни представят едни други, различни и не особено оригинални герои! Пиша това по повад изречението на Серкан към Еда от сцената в неговия дом:  "Много съжалявам, че отново те нараних!"! Няма извинение, само съжаление! Съжаление и извинение са две думи, които често се бъркат поради сходните значения, които те предават, но които имат коренно различен смисъл! Много ме ядоса, подразни и разгневи това изречение, защото отново ни показват един Серкан, който няма нищо общо с онзи Серкан от началото на сериала! Един Серкан, който очевидно не си е възстановил напълно спомените от последната година! Един Серкан, който не помни и последните месеци, седмици и дни и обидите, униженията и болките, които нанесе на Еда!  Един Серкан, който не намира за необходимо преди да изкаже съжаления си, да поднесе извиненията си! Flowers Four Leaf Clover

Още нещо във връзка с епизода, аз не съм напълно убедена, че между Серкан и Селин не е имало моменти на интимност! Колкото и да е подла, озлобена и решена да отмъсти на Еда заради това, че Серкан се влюби в нея, Селин не е глупава и не би заложила на лъжа с бременност, ако не е сигурна, че това ще предизвика съмнения у Серкан, че може той да е бащата! А за мен това ще е капката, чрез която прелее чашата на моето търпение и напълно основателната причина, за да приключа с този сериал! Ако се окажат верни среднощните ми размисли и подозрения, то тогава не бих се изненадала ако сценаристите са "измислили" в своето творческо безсилие и безпомощност именно такъв вариант, а това означава, че "Почукай на вратата ми" няма да бъде вече моя сериал! Клиширани варианти от други турски сериали (инвитро забременяване, Еда гледа детето на Серкан и Селин и т.н.) не ми се гледат, очевидно е, че няма и на какво да се надявам! Не са този екип сценаристи професионалистите, от които очаквах творчески подвизи! Не са те тези, които биха могли да намерят вариант, логика и достатъчно основателни причини, за да върнат нещата обратно и да ме убедят в любовта между Еда и Серкан, ако Селин е наистина бременна! Колкото и Еда да обича Серкан, не мисля, че ще продължава да се бори за тази любов! В момента в който тя чу новината от Мело, лицето и помръкна, големите й красиви очи се напълниха със сълзи, а любовта й, голямата, силната, незаменимата, непобедимата любов в сърцето й беше за пореден път пречупена! Heart

Оставям ви с пожелание за приятни сънища! Sleeping

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 05:04 от nrgmama

# 551
Добро утро! Грешката на сценария според мен е, че не заложи на житейската правдивост, а на врели- некипели глупости. Няма ръководител, който би търпял Ердем, каквито и добрини да е правил баща му за Енгин, няма жена, която да изтърпи толкова много обиди и унижение от мъж, колкото и да го обича като Еда, не е нормално Серкан след като се състезава с времето, за да спре сватбата, да съблича палто, да се извинява на пилето и тогава да отиде при Еда, не е нормално Серкан да е толкова снизходителен към Селина, след всичките  гадории, някои от които той усети, няма нормална майка, която да се занимава с глупости, когато детето и страда. Сериали като "1001нощ","Аси","Любов под наем" бяха такива, затова бяха успешни.
  Не мрънкам, само разсъждавам на глас и съжалявам за пропуснатата възможност нашият сериал да се превърне в свежо и стойностно произведение на телевизията.:hearts

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 08:37 от Mery18

# 552
Добро утро! И аз съм със смесени чувства от епизода снощи. Повечето от зрителите очаквахме,  че ще завърши така- Еда ще научи за бременността на Селин . Но смятахме, че сценаристите ще измислят друго развитие на събитията.
 Но вероятно това са техните възможности .
Може би трябва да изгледаме серията отново със субтитри.
Дано Серкан бързо да разбере защо Еда му е отказала. Той трябва вече завинаги да изгони Селин от живота им.
И да не забравя да благодаря на Алекс и Али. Благодаря ви момичета!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 07:41 от FBID1679618279013166

# 553
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с положително настроение и усмивки Wink

# 554
Ей,сън не ме хваща след край на серията,шегичка.
Абсолютно съм съгласна с мнението,че съобщаването на бременност е много личен ,интимен ,съкровен момент между двама души.Само че в нашия случай те се оказаха трима,а третият човек е в неведение до момента.Втози смисъл казах,че Еда трябва да обясни отказа си.Може би трябваше да извика Серкан навън и да му каже ,че трябва веднага да разговаря със Селин,нека да научи от нея.Тържествово няма да избяга,а истината ще се разбере.Ама нейсе.
А сега ситуацията ми заприлича на тази от 20 епизод ,когато  Еда разбра,че Серкан е скрил тайната за родителите и и го обвини,че е взел решение вместо нея .Ами сега е същото-Ти трябва да се ожениш за Селин.Сега пък тя реши вместо него.Нали трябваше да си казват всичко и заедно да преодоляват проблемите?Дано след ступора Серкан изведе Еда навън и да поиска обяснение,тя да го хване за ръчичка и право при Селин.Ако обаче Еде врътне и си тръгне без да разговарат нормално-картинката е ясна,този филм сме го гледали.
А сценаристите до край на дните си трябва да посипват главите си с пепел за злото,което  ни направиха не само на нас,ами и на целия творчески колектив.

Общи условия

Активация на акаунт