Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 735

Къде е това за снимането и гледането на мач? Би ми било интересно да видя..

# 736
  • Пришълец
Новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1317504.new&nomobile=1

Подзаглавието е закачливо, ако не ви допада ще го премахна.
Приемам мнения и предложения, имаме достатъчно време за редакция.Kissing Heart

# 737
Добро утро! Blush
Тук вали такъв сняг, какъвто не е валял цяла зима!
Дано Първа пролет бързо се справи с него, защото природата вече започна да се събужда с всичките се  багри и сега може да бъде попарена!
Така както сме попарени и ние от заявената бременност на Селин, колкото и да ни се вярва! Децата са най-хубавото нещо на този свят и дори когато са заченати от нелюбов, няма общество което да не застава в защита на живота, всъщност.
Аз много неща в серията прощавам, дори когато крайно не ги харесвам, но бременността ме хвърля в абсолютно друг жанр на киното. Ако това е истина, нищо не може да я заличи, дори загубата.
Затова, по-скоро по силата на логиката, ми се иска да не вярвам в подобно развитие в един ромком.
Скрит текст:
В паралелно гледанана от мен драма ДЕК, всъщност тук сме много, моето лично убеждение е, че неприодолимият разрив между Мехди и Зейнеп започна точно с бременността на Бенал и беше безалтернативен, независимо къде живее Бенал. Няма жена, която да погледне на този въпрос повърхностно, признава ли си или не.
Че филмът ще го гледам докрая, това за мен е ясно. Само че, аз вече всеки следващ епизод го очаквам с притеснението "какво лошо ще се случи". Не това е посланието на ромкомите. Не се жалвам. Но както каза БРО , вече сме в ситуация на промяна  на цикъла "първо лошо - после хубаво" в друг вид: "първо лошо - после още по-лошо".
Повтарям вече написаното от мен притеснение относно фразата на Селин: Докато съм жива, няма да позволя да са щастливи. Лошите герои в ромкомите също имат някаква граница, те не са чак такива злодеи. В този смисъл смятам, че още в следващата серия този проблем трябва да се реши положително.
Разбира се, че сме влюбени в ГГ.  Тяхното лъчезарно присъствие озарява по някакъв начин и нас.Хубавото е, че житейски актьорите са свободни и в тази протичаща повече от година снимачна дейност нямат притеснението за чувствата на любимите си хора не само заради голямата любов, с която са "заети", но и заради почти денонощното отсъствие от дома.
Така че вече очаквам фрага. Повече от друг път.
Желая ви приятна седмица с всичко, което се случва при вас и...тук!

# 738
Добро утро ❄
Колкото и да не ми се иска, нещо ме навежда на мисълта, че Селин все пак е прекарала поне една нощ със Серкан. Иначе няма логика с тази бременност, нали той все някога ще разбере какво се случва под носа му, а Селин с тази плоска лъжа ще стане за срам. Но ако си е легнал с нея, повод за съмнения в такъв случай има.

Новата тема е готова, чакам да минем на 50 стр.

-----------------------
Да бе Селин толкоз време живя с Ф и не забременя и сега от раз за една нощ бременна....блажени са вярващите...

# 739
  • Пришълец
За нуждите на сценария може всякак, неведнъж са го доказвали. Пък и чудесата на турската медицина, както и оплодителните способности на мъжете по сериалите са всеизвестни Joy

# 740
  • София
Наречете ме романтичка и идеалистка, такава съм, може в реалния живот да няма перфектни хора, мъжете да изневеряват, да не стоят на сухо, да няма мъже като Серкан Болат, които се променят до неузнаваемост и карат коленете ти да омекват, когато ти се усмихнат...
Мисълта ми е, че не искам Серкан да е бил със Селин. Не говоря за миналото, когато не е познавал Еда. Говоря за тези безпаметни за него два месеца, в които може и да не е помнел Еда, но Еда помнеше него и любовта им. Ще е предателство в моите очи. Поредният удар по тази легендарна любов. Сценаристите и без това съсипаха магията на тази любов със загубата на памет и грубото Серканово отношение към Еда. Това е ромком, м@мка му! Нека не стигаме дотам да си представяме сцена, в която Серкан прави кекс със Селин... Лютван! Не мога да го приема. Сори. Но не мога.
И наистина се надявам цялата ситуация да е поредната интрига на Селин, която ще се разкрие съвсем скоро. Даже да ви призная, няма да се учудя, ако е само за кофти финал на серията, че да ни държи в напрежение до следващата. Забелязала съм го това. Серията приключва адски скапано. Ние цяла седмица се чудим какво/що, а после те го решават в рамките на 5 минути и действието продължава в друга посока. Давам и примери - картината с умряла съпруга на принца; отвличането на Еда във вечерта на къната; предложението за брак на Серкан към Селин. Wink

Общи условия

Активация на акаунт