Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Имам две любими ЕдСер сцени от последния епизод и реших да си поиграя малко. Пускам две шапки. Ако се харесат, можете да ги ползвате за следващат тема. Wink

Лека нощ, момичета! Nature Moon

# 721
  • Монтана
Страхотни са, Бро! Много добри са всички твои творения!
Красота, излъчваща любов и топлина, както и голям фенски жар за направата им!

# 722
Привет в този късен час,
напоследък съм много уморена от работа и не гледам в събота он лайн епизода, но сега то изгледах  с руски субтитри.
Аз вече май съм претръпнала защото започнах да приемам сериала ни като пародия на моменти. Много сладки моменти с Еда и Серкан не мога да  им се наситя.
Смях се със сълзи на сцената в болница с Енгин.
И на онези трите откачалки Айдан, Айфер и Сейфи - как го бяха вързали Дениз е тук направо си беше пародия.

Коментирали сте дали Еда трябва да каже на Серкан защо му отказва. Категорично "да". Живота ме научи, че хората когато не разговарят и не изясняват ситуациите нещата много се объркват. За да ме разберат трябва да кажа какво мисля, както и другите около мен. Няма как да отгатнеш мислите на хората и за да не си правиш грешни изводи е необходима комуникация.
Но за да има повече епизоди тя вериятно няма да обясни и кашата ще се забърка. Мен това най-много ме дразни в сериалите, тъпите недоразумения и разминавания.
Ако Серкан не е правил "кекс" със Селин всичко ще се изясни на момента, но боговете сценаристи какво ли са замислили?
Поетеситеее, много ви бива. Искрено се забавлявам и разтоварвам като ви чета.

Лека и спокойна нощ! Внимавайте с розовите сънища.

# 723
  • Пришълец
Тъкмо и аз изгледах преведените сцени накуп, тази в дома на Серкан ми хареса много, с песента /която не спрях да слушам през целия ден/. Благодарности и от мен, Алекс.

БРО, супер са. Сякаш втората шапка ми допадна повече лично на мен....

teseto, именно, Серкан най-добре си знае какви ги е вършил и проблема ще се разреши на момента. Тц, за секс и дума не може да става, по студеното отношение към Селин си личи, че там нищо не се е случвало. Или така си мисля поне.
От друга страна защо е така обран откъм емоции и вместо да я постави на място като пристигна на сватбата на Еда и Дениз се спря, за да ѝ поднася извинения.  Хмм. Почнах пак да си противореча Rolling Eyes Joy

# 724
Абе, не си приличат - Ханде и годеницата на Мурат2 , ама с тия маски като нищо може някой да е оприличил едната на другата и оттам да е тръгнал слуха.  За пред феновете обаче, мисля, че интерес ще се подклажда да се твърди че между ГГ има връзка, а не че няма.   Но те пък и нищо не казват.   А това със "отишли на снимки с една кола, Керем бил в нейната каравана"  - ами  чакайте сега,  това не може ли да е по някакъв начин също режисирано? 

Мики, честита племенница!

Фраг, викате, понеделник най-рано.   
Момичета, малко да излезем от матрицата след снощната серия. То каквото ще става ще се случи. От нас не зависи. Гледайте сериала за кеф и разтоварване.
Искам да ви покажа нещо. Не намирате ли някаква прилика между тези две красиви жени?

Едната я познавате, а другата е Елиф Йълмаз.  Това е годеницата на станалият известен Мурат-2.
Та като ги видях и взе, че ми мина една интересна мисъл през главата.
Дали този красавец Кара Мурат не се е опитал да флиртува с нашето Бамби.
Аз съм твърдо зад ХанКер. Харесвам Ханде. До сега тя не се е показвала в светлина на леко момиче. Вярвам че не е имало нищо. Но от негова страна нищо чудно да е имало интерес. Той се слави като плейбой, на когото момичетата не отказват. Приятелката му в момента не е в Турция. Какво му пречи да опита.
То пък другият Мурат от завист взе, че пусна клюка, нарочно преекспонирана. Та така с един коршум удари два заека. Това явно ще стопира мераците на новия Мурат. Историята стигна и до ушите на неговата Елиф. И слава Богу.
Не го приемайте като истина. Просто така си разсъждавам.

# 725
  • София
Оставям ви една зашеметяваща Ханде Ерчел:

с пожелания за един чудесен, макар и мразовит, мартенски понеделник и успешна работна седмица! Gift Heart

# 726
Момичета, мислех си за Дениз. Според мен той знае, че Селин има план или направо знае, че планът на Селин е да каже, че е бременна от Серкан.

Нали Селин и Дениз решиха, че трябва да намерят начин да седнат на сватбената маса с Еда и Серкан.
Дениз каза на Селин, че не може да контролира чувствата на Серкан и трябва да измисли нещо друго.

След това Дениз запази фалшива дата за сватба. Каза на Селин, че сватбата ще е истинска, Селин се учуди на смелостта му - помисли си, че планът му няма да проработи.
Но това явно и даде идея и май тогава реши, че и тя ще измами Серкан. Thinking

Планът на Дениз проработи, измами Еда и тя подписа. Селин веднага дотича при Дениз... Дениз беше гузен, че е измамил жената, която обича. Ама Селин почна с манипулациите, проми му мозъка, че няма за какво да съжалява, направил го е от любов и в любовта всичко е позволено Rage . Посъветва го да не се отказва от Еда, да не подписва документите за отмяна на сватбата.

Може би дори му е казала какво точно е намислила. Neutral Face

Дениз беше много самоуверен в разговора със Серкан: нали му каза някакви неща от сорта на това, че Серкан не заслужава и грам от Еда, каза му, че скоро Еда ще разбере що за стока е Серкан и че сама ще се откаже от него и че ще разбере, че никога няма да може да бъде истински щастлива с него. Persevere

Дениз явно е сигурен, ч планът на Селин ще е успешен и, че ще откаже Еда от Серкан. Според мен Дениз не се е отказал от Еда. В главата му все още има фантазии, че Еда ще се върне при него. Затова според мен се върна в офиса да иска помощта на Мелек. Иска отново да е приятел на Еда.
Пак старата песен. Пак ще се прави на приятел, за да се сближи и вероятно да измами пак Еда. Rage

Мелек много добре усеща Селин, но няма доказателства. Ферит също усеща, че Селин е зад нещата, но не вярва, че може да наистина да раздели Еда и Серкан, само я предупреждава, че ще страда, още се безпокои за нея. Тя все играе жертва.
Според мен Мелек е права, че Селин има шпионин в офиса, в крайна сметка Селин винаги знае какво се случва в офиса. Разбра за партито за сдобряването на Еда и Серкан и за да попречи - веднага задейства плана си.

Мисля, че шпионинът и е наблюдавал офиса и че е възможно моментът в който "докторът" звънна да не е случаен! В крайна сметка Селин очакваше Еда да се появи и да я пита за бременността. Rage

# 727
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Simple Smile

Мики, честита племенница! Да е жива и здрава и  много да ви радва! Flowers Hibiscus

# 728

Добро утро, момичета! 💙
Желая ви усмихнат и ползотворен старт на новата седмица!
Дали днес ще имаме фрагман? Изгарям от любопитство вече...
Отделно из социалните мрежи срещам мнения на фенове, които твърдят, че това не са нашите ЕдСер, че хармонията и енергията на двойката е променена след амнезията. Има ли нещо вярно някъде там, според вас?
А песента If I love you, която чухме в събота изобщо не е щастлива, а е доста тъжен текстът й. Това пък ме кара да се замисля дали нв ни подготвят за тъжни моменти пак? 🤔
Иначе, аз си мисля, че отказът на Еда не значи непременно раздяла. Те пак може да са заедно, но да не са сгодени просто, докато Еда успее да изясни нещата с бременността на Селин. Много зависи самата Еда как ще представи нещата пред Серкан, но щом снимат в дома му, според нещата са се случили точно така. (Надявам се...)

# 729
  • Пришълец
Добро утро ❄
Колкото и да не ми се иска, нещо ме навежда на мисълта, че Селин все пак е прекарала поне една нощ със Серкан. Иначе няма логика с тази бременност, нали той все някога ще разбере какво се случва под носа му, а Селин с тази плоска лъжа ще стане за срам. Но ако си е легнал с нея, повод за съмнения в такъв случай има.

Новата тема е готова, чакам да минем на 50 стр.

# 730
Марги, дано не си права, защото тогава Еда ще е наистина наранена. И въпреки че е бил без спомени за Еда, не знам тя как би му простила..
Никога не е намеквано за някаква близост между него и Селин, винаги е било, за да се дразни Еда. Ако ни подготвяха бременност от Серкан мисля, че по някакъв начин щяха да го намекнат.  Както намекнаха, че и 100 живота да живее, все в нея ще се влюбва. Не знам наистина...

# 731
  • Кърджали
Не знам как ще се развият нещата след отказа на Еда. Преди и двамата не се отказаха един от друг, въпреки че всеки от тях сложи край на връзката им по веднъж. Но докато уж се разделяше правеше всичко възможно да задържи другият близо до себе си. Но сега Еда повярва на Селин за фалшивста ѝ бременност и не знам, мислв че ще е опитва да държи Серкан далеч от себе си.Друг е въпросът Серкан дали ше е съгласен. Да, жестоко е да бъде отхвърлено предложението ти, но не вярвам да се откаже лесно. Надявсм се оше следващата серия Серкан да разбере причината и да се окаже, че няма повод за такива съмнения (принципно не бих го съдила акоме преспал със. Селин по някое време, на няколко пъти показваха пе те двамата се събират веперта и прекарват време заедно, друг е въпроса че и на няколко пъти показаха, че той е абсолютно незаинтересован от нея като жена) Но се надявам, силно да се надавам Серкан вече да разбере, че у Селин съвест няма и да спре да е така търпелив. Защото вече Селин го докара до положението като Каже Добро утро да гледаш къде е слънцето. То не виждам и какво оше би могла да измисли след този номер.Остава да видим ссмо колко време ще продължи играта ѝ и ако не Серкан (ако има повод да се съмнява че може пък наистина да е бременна), то кой ше я разкрие. Мело ли, Ферит ли? Те двамата знаят и усещат намерениата на Селин, но как да ги докажат...

# 732
За искрата между Еда и Серкан не знам дали може да коментираме дали химията я има или я няма - Керем и Ханде играят това което им е написано.
Ако на някой му се е сторило че химия няма - това зависи от това какво пише в сценария.

Аз лично се радвах на сцените с Еда и Серкан, но ако някой е уловил слабост - не мисля, че това е по-слаба игра, а по-скоро - не е бил доизпипан сценария, оставили са ги да импровизират, което не винаги е добра идея, ама въпреки това ми се струва, че беше добре.

Надявам се обаче тези коментари в интернет да освестят екипа.
(Снощи хем гледат мач, хем - снимат... безотговорни - после защо репликите не са изпипани, защо искрата я няма, защо кадрите са зле монтирани... )

Освен сценария, в който явно са липсвали моменти имаше и грешки при монтажа -  бяха пропуснали да редактират кадър с Джерен и се видя, че е на сватбата с джапанки и чорапи. Някой май беше споделил снимка - сега не мога да я намеря - ама беше с джапанки.

Освен тази грешка имаше и един неоцветен кадър - те нали снимат по нощите - бяха го пропуснали - преди срещата с Кемал в офиса:

Не вярвам разкриването на Селин да го оставят на Мелек или Ферит - те не са най-силните характери. Но се надявам да насочат Серкан и Еда в правилната посока и да им помогнат да се съберат въпреки Селин.

Селин ще е в живота на Еда и Серкан докато Серкан и Еда и позволяват. Трябва да стане нещо много сериозно Селин да си тръгне. Ама засега не се очертава. По-скоро виждаме, че Селин с тази си бременост си гарантира още време до Серкан.

Тя и преди не искаше да ги остави намира. Не спираше да търси начини да им трови живота, докато Ефе не я принуди да си тръгне. Ефе успя да я принуди с изнудване и с това, че застраши да развали положителният й образ , който Селин е изградила за себе си в представите на Серкан.

За да не се изложи - Селин избърза да представи нещата така, че да не я злепоставят, прехвърли вината върху всички и се изниза по терлици  играейки жертва.

Мисля, че не е бременна, но също така мисля, че щом залага на това, вероятно са спали и вероятно има шанс Серкан да се усъмни.
По-интересно ми е да видя как и кой ще установи, че Селин лъже.

Време е обаче някой наистина да разкрие истинското й лице - да видят че е луда, манипулаторка, егоистка, обсебена от това Серкан да е нейн на всяка цена и ако не е нейн да трови живота му и този на Еда.

# 733
Добро утро, момичета! Пожелавам ви хубав ден и прекрасна седмица! 💐 Много благодаря за преводите!

# 734
Къде е това за снимането и гледането на мач? Би ми било интересно да видя..

Общи условия

Активация на акаунт