Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:

Селин след фенската любов

Гледам аз, Селин 🧐, чета какво пише slawena🧐, но не чета правилно 😎, прибавям си букви😂 и си казвам: каква френска любов и защо изглежда така неудовлетворена😂, кой и причини това 🤔, дали така не е забременяла 😉😂, представяйки си тази любов 😂.
Ох, извинявайте, ама така го прочетох първоначално 😯🤓😱

Това ми хареса

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:16 от Ninika

# 691
Абе, и аз прочетох за ф(р)енска любов и се чудих защо е тъжна и проскубана нашата Селина, ама реших да си го запазя за себе си 🤪😂😂😂

# 692
Гледам еп 35 с бг буквички и ми направи впечатление тази сцена между Енгин и Пъръл и някак си ми напомни за събитията между Ханде и Керем и Мурат 2

Стори ми се интересно че Енгин нарече себе си първо приятел и после мъж на Пъръл Smiley:

Керем и той твърди, че с Ханде са приятели - не знам сценаристите нарочно ли го правят - ама всяват съмнения сред феновете, че едни приятели могат да бъдат нещо повече от приятели Sweat Smile

# 693
Вярно, че в началото редактора беше написал френска, но добре че го прочетох на време 🤣, че такива глупости реди 🤭
 Нещо за фраг не се ли чува 🙄

# 694
Явно всички имаме нужда от очила Joy и аз прочетох френска , но си замълчах , реших че аз не съм схванала шегата Joy
Снощи четох на децата "Снежната кралица" на Андерсен и искам да припомня и на вас как започва , защото много ми хареса. Предпочитам да вярвам , че вълшебно огледало е виновно хората да зли и жестоки , а не че се раждат такива...
Скрит текст:
Живееше някога много зъл трол , който се забавляваше да прави пакости на хората повече и от самия дявол. Веднъж беше в много добро настроение. Защо ли? Защото измайстори едно специално огледало. То имаше свойството да отразява света гаден и грозен. Всичко хубаво и добро се смаляваше до незначителност, а грозното и лошото се преувеличаваше и веднага се набиваше на очи. Най-красивите хора ставаха безобразни. Ако някой имаше малка пъпчица, тя изглеждаше като че ли покрива цялото му лице. Учениците му от неговото тролско училище за магии разправяха навсякъде за огледалото му като за чудо: "Едва сега могат да се опознаят хората и светът в истинския им вид". Те разнасяха огледалото навсякъде и не остана нито едно царство и нито един човек, които да не бяха се огледали осактени в него. Накрая им хрумна да полетят в небето, та да се огледа  и самото слънце. Но огледалото не можеше да обезобрази това най-чисто и сияйно нещо. То вече се беше уморило от толкова много кривене и гримаси. То така започна да се криви в ръцете им , че не можаха да го задържат , изплъзна се и падна на земята. Счупи се на милиони малки и на милиарди още по-малки частици, ситни като пясък, и те се пръснаха по целия свят.
Те обаче причиняваха много повече беди от самото огледало. Ако такава прашинка попаднеше в нечие око , човекът виждаше всичко преиначено и забелязваше само лошите страни на нещата. На някои хора стъкълце бе попаднало дори в сърцето и то се превръщаше в парче лед. Някои късове бяха доста големи, та можеха да се употребяват за стъкла на прозорци. Но лошо беше човек види ли свой приятел през такъв прозорец , веднага го намразваше. Други парчета пък бяха сложени в очила. Но тежко на ония , които искаха да видят през тях истината и да бъдат справедливи.
А над света продължиха да се носят из въздуха още ситни прашинки и сега ще чуете какво причиниха те...
"Снежната кралица"  Х. К. Андерсен

Тоз Ясин пуснал новина, че Baraj ще прави финал...ама дали е така , кой ще ни каааже хахах  аз лично не се навивам

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:49 от mikipoli

# 695
Изгледах 35 епизод с бг суб. и ми хареса въпреки края. Беше забавен. Но не можах да изгледам 36 епизод до края. Омръзна ми мъката на Еда и Серкан. Милите те, не можаха да се нарадват един на друг. Може би прекалено много се вживявам, но ми действа така.
 Чета ви непрекъснато и си мисля над всичко казано от вас момичета.Рейтинга май се задържа.
Може би ще има фраг понеделник или вторник. Какво ли ще измислят сценаристите?
Сега ще започнем да се питаме кога Серкан ще разбере? Кога Еда ще сподели? Кога ще се съберат отново? Обичам когато са щастливи.

# 696
Не съм гледала дори нямах това време да видим кога ще наваксаме

# 697
Доколкото разбрах Керем е бил показан с кадър от Whisper If I Forget (Unutursam Fısılda) в Teşkilat тази вечер.

И същата енергия казват, че било.

# 698
Добър вечер и от мен. Не успях да се запиша от първите в новата тема, но сега вече се откачих от домашните работи и успях.
Първо благодаря за новата тема момичета кога изписахте предишната направо не усетих, браво на вас.
Относно епизода от вчера добре че имаше малко любовни моменти на Еда и Серкан толкова дълго време ги чакахме, но края не ми хареса изобщо. Тия сценаристи незнам защо правят така малко любов в средата на епизода и хоп с студена вода нещо става в края на даден епизод и хайде пак раздяла. Ами ние не видяхме един два цели пълни епизода с любов между Еда и Серкан все нещо става и се разделят.
Иска ми се Еда да разкрие на Серкан причината за нейния отказ и тогава Серкан да й каже че това е лъжа защото не е имал нищо с Селин. Ама като познавам Еда ще скрие. Дано тогава се намеси поне Мело тя знае къде е била Еда и какво става.

Относно клюките за Ханде уж с нов приятел НЕМИСЕ вярва това пак е нещо жълта клюки от репортерите. Смятам че Ханде и Керем правят така да отклобят журналистте от самите тях да неги разкрият преди края на сериала че в действителност са заедно и са двойка. За да не загубят интереса зрителите към сериала.Това е моето мнение.
А иначе това мисля че е от новия епизод

# 699
Хич не ми се пише за снощния епизод. Определението на Катето 'позитивна 0' е точно в десятката.

Както някой писа, аз не разбирам какво толкова правят сценаристите за да задоволят фенските мераци. Напоследък след всеки епизод интернациналните фенове са разочаровани, а турския рейтинг е вече дори под 4. Минималното покачва е от 0.2 за мен не означава, че епизода е харесван.
Ако наистина сценаристите се опитват да угодят на феновете, амии значи нещо тотално погрешно ги разбират.

Мики, да ти е жива и здрава племнницата! Дано имаш възможност да я видиш скоро!
Относно твоя коментар за децата, ние бляхме 9 години и накрая часовника почна да тиктака, за това така се получи, но ти си млада и имаш време за още Stuck Out Tongue Winking Eye Не е страшно ако имаш възможност да ги гледаш.

# 700
  • Плевен / София
mikipoli, честито....да расте здрава и щастлива....
Скрит текст:
[/b]..."Първо правило...." готова съм за следващата.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
Докато не ми хрумне някаква хубав идея за тема който иска да пуска просто тази седмица ще ми е натоварено пак
Гледам че добре се справяте без мене само архива слагайте
Ще видим кога ще се освободя че да направя нови неща за дизайн защото тези вече ме нервят честно казано...
Защото наистина ми е неудобно,но пък и вие имате хубави идеи....

# 702
  • София
Момичета, малко да излезем от матрицата след снощната серия. То каквото ще става ще се случи. От нас не зависи. Гледайте сериала за кеф и разтоварване.
Искам да ви покажа нещо. Не намирате ли някаква прилика между тези две красиви жени?

Едната я познавате, а другата е Елиф Йълмаз.  Това е годеницата на станалият известен Мурат-2.
Та като ги видях и взе, че ми мина една интересна мисъл през главата.
Дали този красавец Кара Мурат не се е опитал да флиртува с нашето Бамби.
Аз съм твърдо зад ХанКер. Харесвам Ханде. До сега тя не се е показвала в светлина на леко момиче. Вярвам че не е имало нищо. Но от негова страна нищо чудно да е имало интерес. Той се слави като плейбой, на когото момичетата не отказват. Приятелката му в момента не е в Турция. Какво му пречи да опита.
То пък другият Мурат от завист взе, че пусна клюка, нарочно преекспонирана. Та така с един коршум удари два заека. Това явно ще стопира мераците на новия Мурат. Историята стигна и до ушите на неговата Елиф. И слава Богу.
Не го приемайте като истина. Просто така си разсъждавам.

# 703
  • Кърджали
Мики, честита племенница!Да расте жива и здрава, много глезена и обиачана.

Скрит текст:
Серкан: Координатите посочват тук
Еда:Но колата ти я няма тук.
 Серкан : Не се тревожи, знам какво ще направя.
Ердем :Такансе хваща човек , г-н Дениз
Серкан :Това нормално ли е?
Еда :Ти ли го затваряш или само?
Серкан :Автоматично е май. Няма ли копче?
Еда :Какво става?
Серкан :Минутка. Нищо ли няма тук?
Еда :Серкан, Дениз ли го направи
Серкан :Не мисля
Еда :Сигурна съм, че Дениз го направи. Забеляза ни.
Серкан :Не.. Минута
Еда :Какво ше правим?
Серкан :Добре, Еда успокой се. Да помисля, успокой се
Еда :Не мога да съм спокойна, Серкан ! Как да съм спокойна? Не виждаш ли? Сега.. Даже не е ясно колко време ни остана.
Серкан :Еда..
Еда:Заключени сме на място където дори прозорци няма.
Серкан :Първо се успокой. Нека да помисля. Става ли? Трябва да помисля.
Еда :Нишо няма да измислиш! Не беше ли ти този който каза знам какво да направя. Да ни доведеш тук е твоя вина
Серкан :Така ли? Извинявай, ама не аз измислих фалшивата сватба.
Еда :Ако вместо да слушаш Селин, беше послушал мен и аз нямаше да се наложи да играя такава игра.
Серкан :Нали ти казах, че не помних.
Еда :Но аз помня!
Серкан :Добре знам!
Еда :Помня и колко ме нарани
Серкан :Снощи говорихме за тези неща, защо отново ги повдигаш сега?
Еда :Тогава намери решение, Серкан, става ли? Сега на това място без прозорци, затворени в това тясно, дори не мога да дишам. Намери решение тогава!
Серкан : Ако замълчиш за 20 секунди, бъди сигурна, че ще сме вън. Затова штттт
Еда: Съгласи се, че си виновен!
Серкан:Добре
Еда :Извини се! Разбра ли, извини ми се! Трябвашв да мислиш преди да ни вкараш тук.
Серкан :20 секунди, Еда, 20 секунди!
Еда:Ще се съгласиш, че си виновен. Юного е просто.
Серкан:Добре!
Еда :Извини се!
Серкан :Извинявам се, Еда! Извинявам се! Навън ли сме?
Еда :Не може да върне времето назад. 
Серкан :Знам че не може да върнв времето назад Еда .Какво да направя? Каквомда направя, да се самообвинявам ли? Какво да направя? Добре, знам не мога да върна врвмето назад. Ясно ли е? Но мога да те накарам да забравиш всичко преживяно?
Еда :Обещай ми!
Серкан :Обещавам.
Еда :Тогава ме прегърни.
Серкан :Ела

Скрит текст:
Еда:Тук е затворено, тясно, няма прозорци, въздух не влиза... И ние сме тук.
Серкан :Затова трябва да говорим малко, за да не хабим кислород
Еда :Да не се оплакваш от говоренето ми?
Серкан :Ненсъм казал такова нешо, само...
Еда :Не беше такъв.. След като си спомни май почна...
Серкан :Да те прегърна ли? Забрави, забрави, не е така. Честно казано, тук бих останал и цял живот с теб.
Еда :Аааа
Серкан :Хм. Пък и помисли си, имаме имтересна история, която да разказваме на децата си.
Еда :Децата ни?
Серкан :Ами аз искам дете. Ако и ти си съгласна.
Еда : Страх ме е че ще приличат на теб.
Серкан :Във вихъра си си. Но не се притеснявай, по-добре да приличат на теб.
Еда :Да спрем със шегите.. Спорвд нямаме дори и час, какво ше правим?
Серкан :Имаше 1:45 часа.

Следва как А, А и С са хванали и вързали Дениз.

Скрит текст:
Е:Аз щях да попитам къде, но ти вече си почнал гледам.
С:Кое?
Е:Хайде, танго...
С:Хммм, танго. Такова.. Сега ли отиваме?
Е:Сега ще опитаме заедно.
С: Тук ще опитаме?
Е:Да опитаме, какво толкова?
С:Сега такова Еда.. Тангото е танци с много гореща енергия, който иска любов и предизвиква допир
Е:Ако искаш да се допираш с мен, да не фо правим.
С:Не, не казвм това. А само че за нс няма нужда от танго. Може да се допираме както искаме. Но все пак сме в офиса. Ще се подпали
Е :Ако се страхуваме от огъня, няма да се влюбваме, Серкан Болат
С:Хубаво .. Да.. Нямам какво да кажа
Е:Хайде, тогава... Да пуснем хубава музика и да опитаме.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 22:40 от Aлекcандрa

# 704
О, за мен хич не си приличат. Преди бях казвала, че Ханде ми е като Джесика Алба, но тази Елиф ми бие на Дилара Аксюек.
А пък относно мерака на който и мъж да е в Турция, че и където ще да е по света (сигурна съм, че и женски мераци има към нея дори) - ще е напълно оправдано. Ханде е красавица, голяма красавица.. Има нещо в това момиче, освен красотата, което кара хората да я обичат.

Мики, честита радост! Намерихме кумата за сватбата ви с Магийка значи 😆 Не буквално между вас де, знам, че така прозвуча, но нали ще сте си свати. Леле, вие сте Айфер (Ти) и Айдан (Магийка). Ако някъде видите, че се обръщам към някоя от гореспоменатите - за вас говоря 😆

Общи условия

Активация на акаунт