Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Пришълец
Слънце, ти и Магия не издържахте, преоблякохте се Sweat Smile Отиват ви аватарчетата.

Която и от нас да прави новата тема, мисля, че е време да изкоментираме пак шапката, че наближава време да пускаме. Бърборанка даде добри предложения Flowers Hibiscus

# 676
  • Плевен / София
СЪЛЗА
Нарисувай ми, художнико, сълза.
Четките вземи, не ми отказвай!
Лека - като капката роса.
Тежка - като капката омраза.
Волна - като безпричинен гняв.
Кротка - като ласката безшумна.
Гузна - като премълчаван грях.
Горда - като обич неразумна.
Ясна - като тихи небеса.
Мрачна - като вихър разбушуван.
Нарисувай ми, художнико, сълза!
Истинска сълза ми нарисувай!
Захвърли палитрата встрани.
От душата ми вземи боите!
Надълбоко с четките бръкни,
не оставяй скрито и покрито.
И изтръгне ли сълзата - зов
даже от душите вледенени
стон от болка или от любов,
знай, че ти си нарисувал мене.
Надежда Захариева

# 677
Ох, много ми хареса тази сцена и си смених аватарчето 💙 и любимото ми синьо за фон.
Аз харесвам шапките на Бро, използвайте някоя от тях. И гифчетата ако са пак в един размер както сегашните става супер. А Бро може да направи и друга шапка от новия епизод, знам ли, имаше доста романтика ако не друго 😀

# 678
# 679
  • Плевен / София
Това е гифчето с нослетата...Някой не го ли търсеше.....

# 680
  • Пришълец
Магия, мен лично много ме улеснява това с гифките в еднакъв размер, актуални са и ги ползвам с удоволствие. Подменям ги за 2 мин. с тези, които са на заглавната страница.Stuck Out Tongue Winking Eye Стоят си неща на Диди, Али е донесла инфо и линк с превени клипове/фрагмани от нейния профил в Ок.ру, шрифта в този цвят който е избрала за мен е перфектен. Оформлението е добро и няма нужда от промени.
В готовност съм да пусна, но ако друг има желание, няма да се натягам Joy

Гости, да, аз питах за същото.

# 681
Това е гифчето с нослетата...Някой не го ли търсеше.....

Мисля че някой наистина пита за него
Много са сладки там,карат ме постоянно да се усмихвам.

# 682
  • Пришълец
И това е хубаво, но онова за което питах се различава леко. Нищо, не ми е важно Sweat Smile

# 683
Веднага фиксирах новите аватари , но забравих да честитя. Честити да са ви , Магийка и Слънчице Heart
Марги , я виж това
https://mobile.twitter.com/OuhPlease/status/1373416559058763778

Аз сега разбрах , че снощи в Германия се е родило още едно българче , моя малка сладка племенница и съм на върха на щастието Heart Eyes дори да видя Селин бременна в 9тия месец няма да се ядосам Joy

# 684
И тук намерих едно с нослета ???

https://twitter.com/wantithatway/status/1373592389739286531

Следобедни новини ! За достоверност не гарантирам.

# 685
  • Плевен / София
Май това беше на снимката и го търсеха на гифче...А дано...

# 686
  • Пришълец
Различават се едно от друго, но всичките са красиви. А, точно това в поста на Слънцето го донесох по-рано днес само го исках по-малко. Разпознах го, защото съм го лайкнала в Туитър. Joy

Микииии, честита радост! Жива и здрава да е племенницата ти Heart
Огромно щастие носят, аз също съм леля и сега като затвориха пак ясли и градини ще се гледаме с нашето девойче Joy

# 687
  • София
Мики,
да ти е честита племенницата! Hug

Хайде и аз да пусна едно откровение - нашата тема ме вълнува повече от сериала в момента. Тук се разтоварвам, откривам съмишленици, смея се с вас, ядосвам се понякога, но емоциите тук са несравними и никога не съм вярвала, че ще ми се случат. Така се подредиха събитията - пандемия, лято, ромком, темата... че някак си от всичко лошо излезе нещо хубаво. Парчетата от пъзела си паднаха на местата. От лятото насам си живея в тази моя си реалност тук и ми е хубаво. Много харесах Ханде и Керем като двойка и поотделно. Със сигурност ще следя развитието им и какво се случва с тях в личен и професионален план след сериала. Дали ще гледам следващи техни проекти зависи от много неща - от жанра, дали историята ще ме грабне и т.н. Не знам кога ще съм готова да ги гледам с нови екранни партньори, да се изключа от образите им на Серкан и Еда, за да ги приема в други. Но... ще поживеем и видим. Още не съм готова да се разделя със сериала, но не заради самия сериал. Не, аз гледам голямата картинка - ще ми липсвате вие, темата, емоциите, които споделяме тук покрай сериала и ХанКер. Не съм сигурна, че ще пиша отново във форума. Друг сериал в реално време няма да загледам със сигурност. Но няма лошо. Чарът на първия път е неповторим. Така че ще се радвам на тази наша лудост, докато мога. После ни чакат нови емоции. И ще завърша с една любима моя мисъл - “не плачи, че е свършило, радвай се, че се е случило”. Heart

# 688
" ... – На жените, които обичах, подарявах залез...
                     – Защо не изгрев?! Символично е, начало... Начало на нов ден.
                     – Защото да подариш залез е обещание. Обещанието, че ще бъдеш до нея в тъмното, което идва.
                       Каквото и да крие в себе си. Обещанието, че няма да се събуди сама.
                       Повярвай ми, всяка жена чака този, който иска да ѝ подари залез.
                       Жените са уморени от изгреви с мъже, с които не са залязвали.
                       Прииска ли ти се да подариш залез на жена, не се питай повече дали я обичаш. ..."
                                                                    "Живот в скалите"  Мария Лалева

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 19:53 от бабче-mp3

# 689
за всички момичета,които пишат в стихове,уникални сте.

Общи условия

Активация на акаунт