Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 025
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Магия,
огромно Hands Clap за коментар #660. Преди време бях написала абсолютно същото - сравних сериала с една връзка и етапите в нея, които ти описваш с влюбването. Отчетох факта, че тези хора не са почивали от лятото, като изключим седмицата покрай Байрама. И рискуват всеки ден живота и здравето си в името на нашия двучасов кеф. Та... няма да продължавам. Писала съм го вече, ти също си го казала много добре. Подкрепям! Simple Smile

# 661
Магийке, това искам и аз да кажа, но не мога така като теб.
Понякога сме крайни в приказките си, понякога съдим сценаристи много остро, но трябва да погледнеш и от тяхната страна, за да го разбереш. Не съм сценарист и да искам не мога да им давам акъл как да си вършат работата. Ок, ще помрънкам малко, но ще гледам, защото харесвам героите. Ама това е мой избор, докато в туитър всичко живо е сценарист по професия, с над 200 успешни сериала зад гърба си 🧐

# 662
  • София
Пеперудке, мило момиче, не се притеснявай, не си срещнала твоят човек. Много бързо ще го разпознаеш между всички. Вътрешният ти глас ще ти го подскаже. И тогава ще видиш какво значи истинска, голяма любов. Искрено ти го пожелавам. А до тогава ти не спирай да го търсиш.

Цитат
Лейди, младичка съм, само на 23 Grinning Още съм зелена, но не мога да отрека, че от малка мечтая за такава голяма любов, която да е завинаги, без разни заменяния и захвърляния като носни кърпички. Проблема е, че с който и да съм, химията и романтиката изчезват още след няколко месеца и на мен ми става скучно и започвам да се съмнявам, че мъжа до мен ме обича. Никакви жестове не прави, нищо не е като в началото, и все си мисля, че ще хареса друга очевидно. Темите оредяват, и само си седим един до друг. А аз предпочитам да си говорим много, да си пишем много, да имаме изживявания заедно. Незнам, може и да съм се вкарала във филма, знам ли.

# 663
Колкото сме потребители в темата, почти толкова мнения. Затова и уважавам всяка една гледна точка.  И все пак сц са мозъка на 3дин епизод,те водят хорото. Ритъма е от режисьора и така...
Пеперудке, върна ме в моите 23 години. Ще разбереш когато срещнеш правилния човек, как не знам, усеща се. Добре ти е казала Благавест.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 17:10 от Slawena

# 664
Налбантова, много си лоша, все се сещам за твоето "бррбрббр". Ши ме умориш ут смей...Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледах 35 еп. с бг превод. Серкан задържа колието цвете, дали няма да го видим пак в действие скоро?

# 665
Здравейте и от мен , радвам се , че настроението в темата се е повишило Hug
Писала съм и преди , гледала съм много по-безсмислени и глупави сериали , нервите ми са железни, не могат да ме бутнат Joy определено не смятам , че сценаристите са стигнали дъното, ама да не им давам идеи Joy
Наслаждавам се на всеки епизод и на вашата компания , колкото -толкова , и утре да кажат финал няма да лея крокодилски сълзи. Радвам се , че окрих нови талантливи актьори , чиито проекти да следя в бъдеще , за вас ще ми е по-мъчно , защото повечето не сте постоянни потребители във форума и сигурно ще изчезнете безследно JoyCryHeart

# 666
Mики, аз съм си тук поне. Ще намерим начин да държим връзка някак всички от sck семейството.  Blue Heart Наистина сме си в много добри отношения тук и се надявам това да не приключи с края на сериала един ден.

# 667
Ще изчакам бг суб ,но Кемаль с какви намерения се е върнал ??? И той с отскок във фирмата .

# 668
Ще изчакам бг суб ,но Кемаль с какви намерения се е върнал ??? И той с отскок във фирмата .

Ами сега в последния епизод ще се разбере , Алекс беше превела , че бил разбрал , че Айдан се е развела и явно иска да се събира пак с нея Thinking има и предположения, че може да се окажее баща на Серкан , макар че хич не се връзва логически със семейната история Joy

Откъс от "Първо правило : не се влюбвай"
Скрит текст:
на пейка седят двама възрастни , те са около 80г , той дължи бастун и от това как трепери ръката му бих казал, че има паркинсон. Тя е много слаба и прегърбена като върбова клонка, шалът на главата , който прикрива бялата й коса, прави лицето й да изглежда ощи по-малко, но те се държат за ръце като двама тийнеджъри и изглеждат по начин , за който всички можем да кажем , че са късметлии, за да се гледат така.
От техните бръчки, болки и изтъркани дрехи можем да разберем, че са преживели войни, болести, тежки времена, може би са имали момент , когато не са били сигурни дали искат да са заедно , но са преодолели всичко и сега са тук, държейки се здраво.
В моята емоционална непропускливост до преди седмица тези сцени щяха да минат покрай мен без да ги забележа, но сега не мога да не завиждам на това, което те имат, а аз не. Това е нещо, което не може да се докосне или види, но те го имат.
Имах го и аз вчера и мога да кажа точния момент: на тази пейка в парка , легнал с глава в скута на Силви, която прокарваше пръсти през косата ми. Паркът беше пълен, но сякаш бяхме само ние.
Удивително е как човек прекарва живота си в изграждане на бариери около себе си и тогава внезапен порив на въздух е достатъчен , за да ги събори.

Уникални фенове имаме , вижте как са обработили този кадър

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 17:57 от mikipoli

# 669
Марги не разбрах кое точно гифче търсиш?
https://twitter.com/dizipau31/status/1373396632088236032?s=20
Съжалявам, но днес съм зациклила на целувката!

# 670
Марги не разбрах кое точно гифче търсиш?
https://twitter.com/dizipau31/status/1373396632088236032?s=20
Съжалявам, но днес съм зациклила на целувката!
А това днес го постнах по-рано. Мисля, че докосването на нослетета търси Марги, но още не съм намерила..

# 671
  • Пришълец
Лаура, Магия ти е отговорила:)

Мики, значи правилно съм те усетила Sweat Smile Това наистина все едно са мои думи.
”Наслаждавам се на всеки епизод и на вашата компания , колкото -толкова , и утре да кажат финал няма да лея крокодилски сълзи. ”
Мен също не ме напряга мисълта за скорошен финал. Ще ми липсвате вие - забавни, щури, интелигентни, интересни момичета, чиито постове ме карат да се смея и разчувствам.
Ако трябва да съм честна, не знам оттук насетне ще продължа ли да гледам Ханде и Керем в следващи проекти, вероятно ще ви изгубя следите както и вие моите, но съм щастлива, че точно в този сериал ги открих и имам възможността да го коментирам с вас. Smile

# 672
  • Кърджали
Кемал май иска да се събере с Айдан. Предлага някакво сътрудничество на Серкан, което за Кемал било даже на загуба. когато Атеш го пита за какво настоява да работи със Серкан, след като дори ще е неизгодно, кемал казва " Не всичко е само пари, има и друго." Не знам дали този Атеш знае за миналото наКемал, защото му отговаря "А изгубена любов", На което Кемал отговаря "Няма загубена любов, има  неизживяна"

# 673
Момичета, недейте така, ето къде е юни месец, ще почне друга романтична комедия и пак ще се съберем! 😘😘😍

# 674
Премених се, не издържах. Relaxed
И аз се чудя бих ли ги гледала. Предполагам, че да, но определено не сега. Трябва ми един определен период от време, да се абстрахирам от тях като двойка. Ще ми бъде трудно, да не кажа невъзможно. Живея си в приказка покрай тях от лятото.

Замислям се изобщо, дали да гледам турски сериал в реално време. Предвид как ги спират от днес за утре, по-добре да е приключил.

Нека и днес да си отделя внимание на тази прелест ! Purple Heart

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 19:30 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт