Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 219
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Магия, само ако имаш възможност Kissing Heart

Алекс, на мен лично ЕдСер моментите ми стигат.

# 646
  • Плевен / София
Гости, ама пропускаме един фактор, който оказваше влияние върху Серкан, за да изкаже тези думи - Селин. Всички знаем, че тя му наговори неща против Еда. Логично е, че Серкан ще се пази от нея. Няма как физически, за това го прави с думи. Вярно е, че са гадни и тежки думи, но защо не се държим така и за другите неща, които той изрече на Еда, а помним само лошите?
Сто пъти да идвал на този свят, сто пъти ще се влюбва в нея.
Спази ли тези думи? Спази ги, въпреки всичко друго, което се случваше около тях.

Струва ми се, че драмата в Темата е по-голяма, отколкото в сериала.
За мен не е драма...Търся логика в това, че се сърдим на Еда, че искаше той да си спомни за любовта им, а прощаваме на Серкан отношението му към нея докато е в амнезия....Той тези думи ги спази, но ми горчи, че преди да отиде да я прегърне и да и каже, че я помни, отиде първо при Селин да и се извини...За какво...че се опита да му открадне живота с Еда ли...а тя и не смята, че е сгрешила..."просто се борила за любовта си"...А Еда какво правеше през това време....

# 647
hope,  може ли да си открадна това  gif-че за аватар, точно нвщо такова си търсех на Керем/ Серкан?
Разбира се Heart

# 648
Истината е ,че Селин подходи много по-правилно ,за да спечели Серкан -за  сега - но ще си го получи  и то на много висока цена .
А как Серкан да повярва на "една манипулаторка , взела част от фирмата му , не искрена ,докопала се до него "- все "качества " ,които Серкан Болат много , ама много "харесва " ?!?!

# 649
А какво остана от образа на стария Серкан Болат, от времето преди инцидента?
Селин печели отделни битки, но войната все още не е спечелина. А и максимата, че на война всичко е позволено,явно добре я ползва. Да му мисли Серкан и Еда донякъде.
Докато съм жива, дали пък няма да претърпи някой сериозен инцидент Селин....

# 650
Магия, само ако имаш възможност Kissing Heart

Алекс, на мен лично ЕдСер моментите ми стигат.
Марги, от тази сцена за момента намирам само това:

И това:

, но ще продължа да търся за този конкретен момент, за който ме пита. 💙

# 651
  • Плевен / София
А какво остана от образа на стария Серкан Болат, от времето преди инцидента?
Ето това се питам и аз...Къде отиде аналитичния и логичен Серкан....Защо вярваше само на Селин и на никой друг не....Все едно Селин е най...най....А тя винаги скриваше това, което не беше в нейна полза, а другите неща ги извърташе както и е удобно за нейните цели....Абе ПР....какво друго да кажа....Моля професионалистите да не се обиждат....говоря за ПР Селин....не обобщавам....

# 652
Добре де, поставете се и на двамата на мястото за малко само. Какво ще направите?
На Серкан действията са напълно логични за човек, загубил паметта си. За Еда е същото - ще се бори до край, защото познава Серкан. Естествено, че ще му прощава. Може да я боли от това, но когато обичаш някого толкова много и знаеш, че срещу теб стои една гъба, ще правиш всичко по силите си, за да го върнеш обратно. Еда знае, че онези думи не са истината за Серкан.
В крайна сметка всеки е прав за себе си.

Относно драмата - друго имам предвид.
От известно време наблюдавам, че все не сме доволни от сценаристи, китки и фитки. Ама не си даваме сметка, че от днес за утре не може да се измисли нещо феноменално. Също така и че тези хора не са почивали изобщо, докаго ние си стоим по диваните и коментираме какво можело да се измисли. Не визирам никого, обобщено го казвам. Сменят сценаристи, сменят не знам какво си, но на тези хора им трябва малко почивка, за да си съберат акъла и да измислят хубави неща, които да ни радват.

# 653
Добре де, поставете се и на двамата на мястото за малко само. Какво ще направите?
На Серкан действията са напълно логични за човек, загубил паметта си. За Еда е същото - ще се бори до край, защото познава Серкан. Естествено, че ще му прощава. Може да я боли от това, но когато обичаш някого толкова много и знаеш, че срещу теб стои една гъба, ще правиш всичко по силите си, за да го върнеш обратно. Еда знае, че онези думи не са истината за Серкан.
В крайна сметка всеки е прав за себе си.

Относно драмата - друго имам предвид.
От известно време наблюдавам, че все не сме доволни от сценаристи, китки и фитки. Ама не си даваме сметка, че от днес за утре не може да се измисли нещо феноменално. Също така и че тези хора не са почивали изобщо, докаго ние си стоим по диваните и коментираме какво можело да се измисли. Не визирам никого, обобщено го казвам. Сменят сценаристи, сменят не знам какво си, но на тези хора им трябва малко почивка, за да си съберат акъла и да измислят хубави неща, които да ни радват.
Ех, че хубав чаршаф си изкарала, Налбантова! 🤩Споделям мнението ти напълно, права си за всичко.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:49 от Есенна магия*

# 654
  • Плевен / София
Има професии, за които умението да работиш под стрес е задължително условие за успех....

# 655
  • Пришълец
Магия, супер са, мерси.
Имаш право, Налбантова - сценаристи сменят, новите се разминават във вижданията си със старите; от времето са притиснати, за продължителността на епизодите въобще не ми се започва.... като цяло не им е лесно на екипа.

# 656
Това ,че работят като  СЦ си е техен избор и природна даденост .  Много са наясно с трудовите условия  на професията  и са ги приели .
В творчеството компромис няма  по принцип . Или го можеш или не .

Този ,които спаси  Еда и Керем са с еднакви прически ,само че на Керем е по-непослушна .

# 657
Скрит текст:
Добро утро, момичета!
Аз си мислех, много от вас искат Айше да се върне, но да не забравяме, че тя беше авторът на "битти" и също нелепата Балджа! Уж е ромком, но сценаристите като забравят да си пият хапчетата и драмата избива! Не могат да си контролират биполярното разтройство 🤪
Мери18 напълно съм съгласна с мнението ти! Няма я житейската достоверност в историята! Няма такава любов, току що зародена като при Еда и Серкан, която да издържи на всички тези препятствия! В живота, дори да простиш ти остава един горчив вкус и недоверие!
Тя голямата любов на Еда и Серкан така и не разбрах на какво се крепи, те дори не си споделят важните неща, какво доверие е това между тях!
Пеперудке за поста ти, че и ти искаш такава любов! Не знам на колко години си, но това е само филм и даже не е житейски достоверен! Един мъж не го слушай какво говори, гледай го какво прави! Това и за Еда се отнася!
Писах в стила "семейни отношения", ще ме прощавате! 🤗😁

Лейди, младичка съм, само на 23 Grinning Още съм зелена, но не мога да отрека, че от малка мечтая за такава голяма любов, която да е завинаги, без разни заменяния и захвърляния като носни кърпички. Проблема е, че с който и да съм, химията и романтиката изчезват още след няколко месеца и на мен ми става скучно и започвам да се съмнявам, че мъжа до мен ме обича. Никакви жестове не прави, нищо не е като в началото, и все си мисля, че ще хареса друга очевидно. Темите оредяват, и само си седим един до друг. А аз предпочитам да си говорим много, да си пишем много, да имаме изживявания заедно. Незнам, може и да съм се вкарала във филма, знам ли.

Съвета ти е много правилен! Благодаря ти! Heart

# 658
Привет момичета, днес успях да изгледам серията с руски субтитри.
Та каквото си казахме снощи и днес няма с какво да се допълни много, някой сцени даже ги прехвърлих с мишката както често правя напоследък. Замислих се просто за Биге, която изживява много труден за нея момент в личен план и затова как би се развила героинята и по нататък. Че не е бременна  е ясно на всички и ми е интересно това момиче /Биге/ как би се събрало и как би изиграла евентуална сцена с разобличаване и отхвърляне от Серкан и останалите. Другото, което исках да ви споделя е следното - не мога да цитирам кой точно беше писал, че феновете определят "наклона" на сценаристите. Е не мога да се съглася с това. Заради  нашия сериал си направих профили в туитър, инстаграм и руските "контакти". Никъде, ама никъде не видях феновете да искат продължение на амнезията, разделени ЕдСер, бременна Селин, психично-обсебен Дениз. Даже напротив - феновете искаха много любов, ЕдСер заедно преодолявайки други проблеми, но единни както и бременна Еда и загрижен  Серкан

# 659
Напоследък дори ние, тук в темата, си позволяваме постоянно да критикуваме и да намираме надостатъци на сериала. Намирам го за напълно нормално, разбира се. Имаме някакви очаквания, които не се покрити, използват се плоски клишета, заучени фрази и повтаряне на едни и същи линии, но и те много вдигнаха летвата с оригиналност в началните епизоди, а именно те ни залепиха за екраните. Просто искаме да изживеем същата магия като тогава. Но ако трябва да сравня сериала с нещо, то ще е влюбване. В началото всичко е прекрасно, всичко е розово, уникално и няма друго като него. Искаме още, още и още от всичко. С времето започваме да свикваме, настроението става спокойно, вълнението не е същото, приема се всичко равнодушно и започват да се намират недостатъци, да се търсят забележки, да се правят компромиси. Вариантите винаги са два: продължаваш, защото обичаш или спираш, защото не можеш да търпиш. (Пеперудке, това е за теб направо) Същото е и със сериалите. Тези, които обичат Почукай на вратата ми и Еда и Серкан, остават независимо от всичко, а тези, които не могат да приемат промените, отказват да го гледат. И двете ги намирам за нормални и не съдя никого, но не бива да забравяме, че тези хора, които работят за нашето удоволствие наистина не са почивали. Съобразяват се с заложените линии, с турската аудитория, с международната аудитория, със СЕМ Турция, с продуцентите, с Фокс и с кой ли още не. Е, няма как да се огрее на всички фронтове и нещата трябва да се приоритизират и те се опитват наистина. Поне аз виждам това, неслучайно един епизод се харесва на нас, един на комшиите, един на продуцентите. Мисля, че трябва да стиснем зъби и да проявим разбиране. Аз също виждам пропуски, неведнъж съм ги отбелязвала, но като цяло не е имало епизод, за който да кажа "не, не ми хареса", защото за мен, подчертавам за мен, това значи, че не уважам техния труд и старание да могат всяка седмица да ни зарадват с епизод над 2 часа и половина. И това вече почти 40 седмици.
Марги, ще продължа да търся. Тези намерих сега, но знам, че ще излязат още. Фенските очи забелязват всеки момент, все пак. Blue Heart
Редактирам се към Бътърфлай. Не си във филма, просто филмите са недостоверни. Няма как любовния живот да е толкова динамичен. Вземи Еда и Серкан, 3-4 предложения за брак, 2 сватби, 2 пръстена, луди бивши, вманиачени приятели и това всичкото за няма и една година. Аз лично не искам такава любов, мерси.  Нормално е нещата да се успокоят в един момент, още повече ако живеете заедно. То не са битовизми, работа, ангажименти. Темите се променят, опознават се навиците, свиква се с тях.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:59 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт