Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 555

Добро утро, момичета! 🤍
Желая ви усмихната и спокойна неделя!
Аз в момента нямам желание да гледам епизода със субтитри. Знам, че вече има английски субтитри, но мисля малко да изчакам, за да се успокоя. Епизодът не беше лош, но не ме впечатли, ядоса ме идеята за бременността на Селин, реакцията и скриването на Еда и цялото това гонене на Козела... Знам, че всичко е за да има епизоди и да им се радваме повече, но единствено ме радваха общите сцени на Еда и Серкан, които ние явно повече няма да гледаме. Ще има едно съмнение, чудене.. ама кой е бащата, ама как така? Проточване на драмата, а можеха да ни сервират още малко любов и щастие.
Според мен, Еда трябва да му каже причината, поради която му отказва, нали трябвало да знае. Иначе ще си противоречи с казаното при Селин.
Очаквах, че ще има отмъщение към Селин и Дениз, а видях само "Извини се на Еда" и "Подпиши, това няма да го забравя"... след всичко, което им причиниха само тези думи ли заслужиха тези?
Във фрагманите вече ни бяха разкрили всичко  горе-долу. Според мен, ако бяха спестили сцената с бременността и тъжното изражение на Еда, която върви към Серкан, щеше да има изненада за гледащите. Може и да е неприятна, но аз вчера седнах с нагласата да чакам тези моменти и да разбера какво ще стане. Не ми беше интересно да гледам как гонят Дениз, защото знаех, че се задава по-голям проблем..
Не знам какво да кажа, мислите ми са много объркани, ако има нещо - ще допълвам.
Знам, че няма как да разберем, но би ми било много интересно да разбера какво мислят Ханде и Керем за сценария и случващото се с героите им..

# 556
Добро утро ЕдСер/ХанКер, момичета! Аз снощи не гледах финала, май и днес няма да го изгледам. Така си ми харесва с моментите между двамата. За Ердем няколко пъти съм казвала, не смятам пак да го правя. Имам да дочитам още страници, ще се върна след малко на тях. Виждам, че г-н Вадим е оставил руска озвучка на епизода, много благодаря. В тази връзка се сетих, колко ли добре щеше да му се получи на нашето момче Тодор Байков озвучаването. Представете си да го имахме в групата. Blush Grinning
За хаммилето на Селин, Мело не се ли е объркала, може някое домашно любимче да се е забременяло и това да е имал предвид докторът. Иначе не си представям наш Серкан със Селин да е бил в по-близък контакт от целувка по бузата и да я наметне с нещо да не и` става студено на Селинката. Али и Алекс, както винаги на линия и на ниво, благодаря! Heart Flowers Cherry Blossom
На всички момичета от онлайн срещата, благодаря, снощи заради честите прекъсвания четох много често. Даже съм заспала на отворената ни тема, тази сутрин съм като след напиване, явно прекалих с мобилните устройства. Нямам очаквания за сериала, приемам това, което ни предлагат. Магията я правят ХанКер вече за мен! Прекрасен ден на всички! Heart Heart
Редакция: идвам пак за малко, че се сетих. На финала на сериала очаквам сватба между Ханде и Керем. Всички вече така объркахме плодовете и зеленчуците, че това наистина ще ме зарадва! Пък и най-после двамата ще са отговорили на постоянния въпрос! Flowers Apple Flowers Eggplant
И пак редак за благодарности на всички момичета от Ашкъм за преведения 35 епизод. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 08:29 от Ели-mama

# 557
# 558
Хамиле е сакрална дума на турските сериали. А как забременяват си остава загадка на природата.

# 559
Керем на сета вчера:

Неофициално:
Total / 11 / 3.31
Ab / 7 / 3.47
Abc1 / 8 / 3.80
И официално

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:18 от mi_si

# 560
Добро утро ! Flowers Tulip

Туитването гледам все още продължава. Социалният рейтинг ще е около 1,7 М. Не съм сигурна доколко часа отчитат.

# 561
  • Пришълец
Страхотна музика подбират обаче, поздрав за всички Kissing Heart

# 562
Добро утро, момичета! Hug
Пожелавам ви страхотен ден, изпълнен с прекрасни мигове и топлина!

# 563
Добро утро, момичета!
Аз си мислех, много от вас искат Айше да се върне, но да не забравяме, че тя беше авторът на "битти" и също нелепата Балджа! Уж е ромком, но сценаристите като забравят да си пият хапчетата и драмата избива! Не могат да си контролират биполярното разтройство 🤪
Мери18 напълно съм съгласна с мнението ти! Няма я житейската достоверност в историята! Няма такава любов, току що зародена като при Еда и Серкан, която да издържи на всички тези препятствия! В живота, дори да простиш ти остава един горчив вкус и недоверие!
Тя голямата любов на Еда и Серкан така и не разбрах на какво се крепи, те дори не си споделят важните неща, какво доверие е това между тях!
Пеперудке за поста ти, че и ти искаш такава любов! Не знам на колко години си, но това е само филм и даже не е житейски достоверен! Един мъж не го слушай какво говори, гледай го какво прави! Това и за Еда се отнася!
Писах в стила "семейни отношения", ще ме прощавате! 🤗😁

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:32 от lady laura

# 564
Страхотна музика подбират обаче, поздрав за всички Kissing Heart

Страхотна е и не спирам да я слушам. Няма песен от сериала, която да не ми е харесала. Revolving Hearts

# 565
  • Кърджали
Сценаристите може никакви да ги няма, но този, който подбирс музиката жив и здрав да е.
Я, има стрелки в зелено.

# 566
Докъде се докарахме Wink "Снощи хора от Фокс са успокоявали бесни фенове, че ще върнат посоката на сериала в правилната посока, само да имат малко търпение ... Wink Ще имаме много ЕдСер моменти Wink "

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:43 от mi_si

# 567
Как така имаме зелени стрелки не знам..

# 568
Ето го и социалния Wink

# 569
  • София
Значи... убеждавам се, че турският зрител е тотално сбъркан. Дадеш ли му хубав, динамичен, интересен епизод - не гледа. Дадеш ли му безсмислици, сеир, интрижки и драма - гледа. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт