Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 050
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пришълец
На рейтинга му хвърлих едно око, ама не го мисля - заета съм с това да се прехласвам по Ханденце и Керем. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лаура, точно различните гледни точки са интересни и тези в стил ”семейни отношения”. Има си нелогични и недостоверни неща около любовта на Еда и Серкан -много бързо се случват нещата, а те всъщност не се познават толкова отдавна, че да си вярват сляпо и обичат безусловно. Връзката им е крехка, защото са едва в началото на пътя, по който са поели. В този смисъл някои неща ми идват преувеличени, но си напомням, че е просто филм и всичко може.Joy И как бързо препускат от един етап в друг - за годежи, сватби, бебета се говори. Енгин и Пъръл и те така, не си губят времето  Joy

Пеперудка е много млада. Grinning На моменти се вкарваме във филмите, които гледаме, романтични души сме все пак, но е хубаво като някой ни приземи.
Накратко - любовта, която пресъздават е колкото красива толкова и нереална. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 571
  • София
Марги,
съгласна! Hands Plus1

Още нещо си мисля - колко пъти Серкан ще предложи на Еда и Еда - на Серкан? Колко пъти ще се сгодят и разделят, колко още провалени сватби ще видим преди хепи енда? Чудя се... Ако не друго, поне рекорд за годежи и провалени сватби можем да поставим. Joy

# 572
  • Кърджали
Как така имаме зелени стрелки не знам..
Збаеш как.. Обратната зависимост - ние - не, те - да

# 573
  • Плевен / София
Как така имаме зелени стрелки не знам..
Гледам и не вярвам на очите си...

# 574
  • София
Керем и Ханде не са глупави хора... Съмнявам се, че им харесва в какво се превърна сериалът и историята на техните герои. Но се надявам да не им писне да се снимат в сериал с толкова нелеп сюжет. Надявам се да бъдат професионалисти докрая и поне те да ни радват с присъствието си. Всичко в момента се крепи на тяхната магнетичност. Тази на Еда и Серкан отиде в канала, но Ханде и Керем още ги има. Simple Smile

# 575
  • София
[quote author=Slawena link=topic=1316373.msg42533979#msg42533979 date=1616279448

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
- Серкан,  чакам бебе от теб!
- Ама как, Селин... Ние още не сме спали с теб?!
- Ако знаеш пък аз как съм шокирана?!

-Селин ти си приятелката ми от детинство,и аз много държах на теб.На теб съм прощавал,загърбвайки моите желания,дори на баща си не простих,а на теб пренебрегвайки Еда и дума не казах ,че унищожи холдинга,че се месеше в отношенията ни с Еда ,Но стига вече Селин.
  - Серкан ,но аз те обичам ,ето дори съм бременна от теб.
  -Селин ,явно има големи пропуски в моето образувание.Не са ме учили ,че без физически контакт или мои донорски  клетки мога да забременя когото и да е ,дори детската си приятелка като теб.
  -  Серкан ,не ме разбиращ ,моите фантазии са така истински,толкова реално съм  ги изживяла ,та на случи се ЗАБРЕМЕНЯХ.
-Селин всичко което стори на мен и Еда простих,но аз имам само 1 живот а ти искаш и него да ми вземеш.Дори не помнейки Еда,дори предложил ти брак и знаейки само теб ,не успях да те целуна със страст,самотен не поисках близост с теб,за теб няма ли значение?Спри,,и поискай прошка от Еда ,иначе на всички ще обясня за мръсните ти игри.Не знам колко ще живея ,но колкото и дни да съм на този свят искам да ги прекарам с Еда.Поне един път бъди човек и признай за лъжливата си бременност .
Аз пък чакам горе долу такова развитие и затова не влизам в униние.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:28 от Leddel

# 576
  • Пришълец
Обективни сте, затова ви се кефя.Kissing Heart

И едно бързо въпросче - това имаше ли го в епизода?

# 577
Май не, явно е от реала! ❤️❤️❤️❤️❤️
Извинете имаше го, когато си тръгваха от сватбата! 😋 Първо помислих, че е пред офиса на Серкан, затова се обърках😬
Според мен е крайно време да подстрижат Серкан щом не могат да контролират прическата му! 🤪
Вярно е заприличал на Вапцаров! 😅

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:34 от lady laura

# 578
На терасата на новата къща на Ханде.
-   Керем , последно -чай или кафе. Сядам и повече няма да ставам.
-   Ами…чай, но без „подправки“. Зелен не ща, защото от последните серии на сериала доста съм позеленял. Шипки за баланс.
-   Моля те, престани. Това е само сериал. Пък и добре е, че се съгласихме да играем. Виж , колко сме добре. /с леко намигване/
-   Хандемииии, моля те. В такава каша се забъркахме в последните серии, че не зная как все още имам сили да играя. То финикийски знаци, ма и малко мисъл да имаше, викам аз.
-   Е, да имаше, ама няма. Добре де, не ти ли стига как те гледам аз. Наистина сме си ние.
-   Ние, алооооо, една целувка не мога изиграя като хората. Стискам устни, щот ония от СЕМ не дремят и ще ни глобят този път жестоко.
-   Ох, не мога да влизам в спор с теб. На мен си ми харесва.
-   Какво???
-   Ми побъркахме феновете, журналистите ни дебнат като луди, а ние си закусваме на спокойствие. Стига се нервира. И аз не съм съгласна, ама…
-   Спокойствие…Чете ли новите серии? Горката Биге, след всичко, което й се случи се надявам, че ще иска да излезе от сериала.
-   Не може, моето момче. Не може да излезе. Кой ще ми вдига кръвното? Кой? А ти си имаш – следователят. Как го изтърпяват зрителите, как? Има попадение, приятел ми е, ама образът му в сериала е ….няма да каже твоята думичка.
-   Кажи я, де. Мама я няма и няма да й кажа.
-   Престани, моля те. И тя ти казва не, ама си много инат. И сега сериозно - ще излезеш ли с официално становище за ИК /истанбулската конфенция/.
-   Ела да те прегърна. Чакат ни снимки. Не искам да говоря за това. Нека те нацелувам сега…
-   Само…
-   Е, добре, нави ме бързо. Нека да влезем вътре. Мога и да се отчета в неделя рано сутринта.
Завесата пада. В къщата няма как да чета по устните им.
P.s. Намигване за прекрасен ден и добро настроение в неделя. / D. I. – или като съм си написала аватара/

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:28 от st_ina

# 579
Според мен го нямаше, пред тях на снимката има човек с маска и сценарий в джоба...

# 580
Керем и Ханде не са глупави хора... Съмнявам се, че им харесва в какво се превърна сериалът и историята на техните герои. Но се надявам да не им писне да се снимат в сериал с толкова нелеп сюжет. Надявам се да бъдат професионалисти докрая и поне те да ни радват с присъствието си. Всичко в момента се крепи на тяхната магнетичност. Тази на Еда и Серкан отиде в канала, но Ханде и Керем още ги има. Simple Smile

Глупаво е ,но ще го напиша.
!. СЦ толкова го могат .
2. Ханде и Керем изнасят сериала на гърба си ,за което естествено получават парите  си ,но и умора .....и мрън ,мрън .....
3. Второстепенните  искат изява ,защото от това зависят и покани за следващи проекти .

И ей ти салата с несъвместими продукти ..........

...
Разочарованието ми започна още с идването на Ефе ,Балджа и нейната АстрУлоШкЪ , Мардинката ,ПренсЪ ....Алекс  ,излизането на Ситаре , и после :
Промяната на  работният климат във фирмата , "любовните трепети " на Айфер и Айдан , катастрофата ,напъните от всеки един по отделно Серкан да си върне паметта .............идването на Дениз , манията на Джерен ,сценария на Алекс ...........

# 581
Попадам на друг рейтинг качен от журналиста Yasin Özbek.
https://twitter.com/yasinozbek_/status/1373551094035546112/photo/1
https://twitter.com/yasinozbek_

Edit: Този сега си направи профила личен само за последвали го. Thinking

Пак едитвам: Профилът отново не е заключен.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 11:21 от midnight__sun

# 582
Здравейте, прекрасни момичета!
Гледаме романтична комедия, в която може да има всичко, но задължително трябва да има щастлив край!
То само любов и идеални моменти няма как да има! Накрая от много сладко направо ще се възнесем!
Така, че да не се превръщаме в серийни оплаквачки!
Недоразуменията в сценария са като недоразуменията в живота!
Да! В реала се случват къде-къде по-глупави и невъзможни неща. Еда и Серкан.Не се познават достатъчно, не си вярват...Ами това се случва и между хора, които твърде много се познават. А понякога е обратно и необяснимо. Преди години една приятелка се ожени за три часа и то за човек, който за първи път вижда. Но ако мислите, че са се  гледали 2 часа - неее. Просто в 12.00 часа в обедната почивка ги запознават, той знае за нея, че е добро момиче, тя нищо, но  й прави предложение. В почивката в 15.00 часа тя се явява отново пред него и казва - да. И живяха щастливо, докато смъртта ги раздели, за съжаление...

Селин :Докато аз съм жива, вие няма да бъдете щастливи Мен ме занимава това изявление. Може би и тя изчезва и нито може да потвърди, нито да отрече...Ще видим...
Така!
Прекрасен ден въпреки лошото време!

# 583
  • София
Имаше го. Сега търся сцената и ще се редактирам, като постна видео. Wink

Линк към епизода от снощи >

Въпросната част тръгва от 5:37. Wink
И едно бързо въпросче - това имаше ли го в епизода?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 11:01 от Бърборанка с розови очила

# 584
Снощи турският зрител е предпочел да гледа нас.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт