СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 902
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Аз също си взех дънки за бременни от втора употреба на НМ, страхотни са. Наистина, ако не ви притеснява това, че са втора ръка препоръчвам. Аз по принцип често посещавам такива магазини и си намирам уникално запазени дрехи, наскоро си взех и един панталон с висока талия с ластик, не е за бременни, но за момента е супер удобен. Надявам се скоро да се затопли и почвам роклите, това е най-удобната дреха за бременни според мен. Относно спането, при мен още от началото е зле, ставам по 2-3 пъти до тоалетна и дори през нощта пия вода, голяма жажда ме гони.

# 586
А някой поръчвал ли е скоро от Некст, как стои въпросът с доставката? С баткото доста съм поръчвала от там, много сладурски шарени са им бебешките ромпърчета, леко уголемени като на хм.

# 587
А някой поръчвал ли е скоро от Некст, как стои въпросът с доставката? С баткото доста съм поръчвала от там, много сладурски шарени са им бебешките ромпърчета, леко уголемени като на хм.
И аз поръчвах със сина ми. Сега трябва някакъв код да се изкара от митницата..

# 588
Аз също харесах доста неща от Next, обаче още нищо не съм взимала, днес може да се разходя до магазина да ги видя на живо как са.

# 589
Има магазини вече в България, не го мислете. Иначе ще има бебе мания юни месец, може да пазим някой лев и за там, дават отстъпки. Имам голяма дилема за ваната за къпане, тази дали е ок.

# 590
За жалост във Варна няма магазин. Тази ваничка и аз съм я харесала, видях я и на живо много е симпатична, но е мъничка сякаш. И отделно и стойка трябва да и се вземе...
Има магазини вече в България, не го мислете. Иначе ще има бебе мания юни месец, може да пазим някой лев и за там, дават отстъпки. Имам голяма дилема за ваната за къпане, тази дали е ок.

# 591
Здравейте,
аз и преди съм ви споделяла, че от OlX си поръчах много запазен сет от 2 чифта дънки HM и 2 клинчета на esmara. Нямат следи от употреба и са актуални модели, за 50лв общо. Не бих се поколебала да го направя отново, защото хем не се блъскам при навалици (кой болен, кой, здрав), хем идва къде по-евтино.

# 592
  • Wonderland
Mama2021 , много ти благодаря. Flowers Hibiscus Далече ми е Ринг мола,но пък и заради магазина на Next може и да отскоча. Понякога се ядосвам,че има различни неща в една марка магазини,но пък понякога е по-добре.
В момента и в Айко до 30.04 има намаление на колички. Струва ми се рано да започвам,а така ме сърбят ръцете,а и 200 лв. надолу от цената са си доста изгодно.

# 593
А бългсрския Некст има ли онлайн? Аз не съм от София, не мога и да дойда.. много ми става лошо само от 10 мин път с кола...

# 594
Относно дрехите за бременни аз си купих 2 клина от Лидъл по 9лв и едни дънки от Waikiki за 13лв. Вчера си взех спортен сутиен от Kik за 10лв. Направо вече се преродих с тези дрехи, не ги сменям за нищо на света... освен за рокли като се затопли Grinning

# 595
Момичета, тъй като споменахте приятната кодова дума “почивка”, да попитам дали мислите това лято да почивате, дали сте обмисляли къде точно и дали някои от вас ще ходят на българското Черноморие? Дамите от Варна могат ли да споделят приятни места за отсядане във Варна и около града. Питам, тъй като обмислям лятна фотосесия в района на Варна 🤗☺

# 596
Момичета, тъй като споменахте приятната кодова дума “почивка”, да попитам дали мислите това лято да почивате, дали сте обмисляли къде точно и дали някои от вас ще ходят на българското Черноморие? Дамите от Варна могат ли да споделят приятни места за отсядане във Варна и около града. Питам, тъй като обмислям лятна фотосесия в района на Варна 🤗☺

Здравей, аз съм от Варна и от години почивам в к.к. Шкорпиловци- там има както хотел чета със Spa, така и бунгала, повечето от които са разположени в горичка, много близо до плажа.
Също мога да препоръчам к.к. Камчия, там ситуацията е подобна.
Не харесвам плажовете от сорта - Кабакум или централния плаж на Варна, първо задачи огромната навалица, второ заради липсата на природа откъм зеленина и трето те са ориентирани за party people по-скоро, докато изброените от мен предпочитани курортни комплекси са семеен тип, за разходка, през делничните дни са спокойни.

# 597
Магазините на Некст в България са с леко завишени цени и ограничени откъм избор, по-добре с доставка. Може да се поръча от Германия с ggbg и не се налага нищо, по същия начин и за Англия, ако използвате превозвач. Ако не ползвате превозвач тогава трябва да се извади ЕОРИ номер от митницата, като го предоставяте на DHL и те ви освобождават пратката.

# 598
Още ли важат стандартните преди брекзит условия за доставка от Англия с превозвач ggbg

# 599
  • au bout du monde
Поръчвала съм от Некс миналия ноември, за около 5 дни дойдоха. Препоръчвам бодита с цип. Сега ще взимам само такива.👍 С копчета не е работа.

Относно домашните любимци. Имаме лабрадор. Нищо специално не сме правили. Заедно са си. Тя няма желание да ходи при бебето, иначе той мн й се радва и само иска да я пипа, но тя бяга😆

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт